۱۳۰۹۴۲۰
۳۵۸۳
۳۵۸۳
پ

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می‌کنند!

اغلب ما همه جور مربا خورده ایم و طعم‌های لذیذ آنها لذت برده ایم، اما گاهی با دیدن برخی مرباها یا شنیدن نام آنها شگفت زده می‌شویم و دلم مان می‌خواهد این دست مرباهای خاص را نیز بچشیم.

همشهری آنلاین: اغلب ما همه جور مربا خورده ایم و طعم‌های لذیذ آنها لذت برده ایم، اما گاهی با دیدن برخی مرباها یا شنیدن نام آنها شگفت زده می‌شویم و دلم مان می‌خواهد این دست مرباهای خاص را نیز بچشیم. این بار سراغ مربای کدو حلوا می‌رویم که در پختن آن از مصالح ساختمانی استفاده می‌شود. تعجب نکنید!

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می‌کنند!

مربای کدو حلوایی هم خوش طعم و خوش عطر است و هم خوش قیافه. این مربا از آن مرباهایی است که نه تنها سر میز صبحانه مصرف می‌شود. بلکه می‌توانید یک ظرف از آن را در پذیرایی شام از مهمانان‌تان سرو کنید تا همه مسحور سلیقه و دست‌پخت شما شوند. اما نکته جالب در تهیه این مربا استفاده از پودر آهک است، البته باید توجه داشته باشیم که از این مصالح ساختمانی در مراحل اولیه و قبل از پختن مربا استفاده می‌شود. گفتنی است برای پختن مربای بالنگ نیز از پودر آهک برای کاهش تلخی و  پوست بالنگ نیز استفاده می شود.

مواد لازم: 

- یک عدد کدو حلوایی (حدود دو کیلوگرم)  

- ۵/۲ کیلوگرم شکر 

- حدود ۱۰ عدد دانه هل سبز 

- یک قاشق مرباخوری پودر زعفران 

- نصف استکان گلاب 

- یک لیوان پودر آهک 

 از پودر آهک همچنین برای ترد کردن بعضی از سبزیجات مثل کدو حلوایی یا خیار چمبر و همین‌طور پوست هندوانه برای پخت مربا استفاده می‌شود پودر آهک را در حدود چهار تا پنج لیوان آب سرد حل کنید و آن را کنار بگذارید تا آهک کاملا ته‌نشین شود. 

کدو حلوایی را پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. سپس این قطعات را به اشکال گوناگون مثل گل، ستاره و یا فرم‌های دیگر قالب بزنید. قالب زدن کدو حلوایی به علت سفت بودن بافت آن، کار سختی است. اگر از قالب‌های فلزی که دسته ندارند استفاده می‌کنید، برای جلوگیری از بریدن دست‌تان یک قطعه پارچه تمیز را چند بار تا کنید و هنگام فشار دادن قالب، پارچه را روی آن بگذارید. اگر نمی‌خواهید از قالب استفاده کنید، کدو را به صورت اشکال هندسی مثل لوزی خرد کنید.  

وقتی کار قالب زدن کدو تمام شد، آن را در ظرف گودی بریزید و آب زلال روی آب آهک را روی آن بریزید. بگذارید کدو یک شب در آب آهک بماند. صبح روز بعد، قطعات کدو را از آب آهک خارج کنید و با آب سرد، خوب آبکشی کنید. سپس آن‌ها را در ظرفی بریزید و آن قدر آب سرد بریزید تا روی کدوها را بگیرد. بگذارید قطعات کدو دو تا سه ساعت در آب سرد بمانند. سپس آب را عوض کنید و بگذارید دو تا سه ساعت دیگر بماند.

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می‌کنند!

این کار را دست کم سه بار تکرار کنید. کدوها را در یک قابلمه لعابی بریزید. شکر را اضافه کنید و به اندازه‌ای آب روی آن بریزید که روی کدوها را بگیرد. ظرف را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و بگذارید کم‌کم جوش بیاید و آهسته بجوشد.

پس از هفت الی هشت ساعت که کدو پخت و شربت مربا قوام آمده و برق افتاد، دانه‌های هل که بهتر است با یک سوزن سوراخ شده باشند، زعفران و گلاب را اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد. سپس از روی شعله بردارید، بگذارید کمی سرد شود و آن را در ظروف دردار بریزید. اگر شربت مربا کم باشد، می‌توانید مقداری شربت را جداگانه درست کنید و پس از قوام آمدن به مربا اضافه کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج