۱۳۰۸۵۵۶
۲۷۲۹
۲۷۲۹
پ

چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.

ایسنا: یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی‌هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.

چرا بعضی توت فرنگی‌ها طعم بیشتری دارند؟

مصطفی دارایی نژاد گفت: توت‌فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند به دلیل اینکه با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند ولی ابعاد آنها ریز و نامنظم است.

وی ادامه داد: توت فرنگی هایی که در ‌گلخانه پرورش داده می شوند اندازه یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند ولی طعم آنها کمتر است.

این کارشناس کشاورزی اضافه کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج