۱۳۰۶۸۶۰
۲۱۰۶
۲۱۰۶
پ

جایزه «بنجامین فرانکلین» به یک ایرانی رسید

پروفسور نادر انقطاع دانشمند ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا که موفق به کسب مدال بنجامین فرانکلین ۲۰۲۳ شده بود، در مراسمی در موسسه فرانکلین در فیلادلفیا آمریکا مدال خود را دریافت کرد.

 ایرنا: پروفسور نادر انقطاع دانشمند ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا که موفق به کسب مدال بنجامین فرانکلین ۲۰۲۳ شده بود، در مراسمی در موسسه فرانکلین در فیلادلفیا آمریکا مدال خود را دریافت کرد.

 پرفسور «نادر انقطاع» برنده جایزه «فرانکلین ۲۰۲۳» دانشمندی ایرانی- آمریکایی است که در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا در رشته مهندسی برق و سیستم‌ها مشغول به کار است. او بنیان‌گذار حوزه متاترونیک نوری است، شاخه‌ای که نانوالکترونیک و نانوفوتونیک را باهم ادغام کرده است.

پرفسور انقطاع یکی از ۹ نفری است که امسال به دلیل دستاوردهای فوق‌العاده‌ خود در رهبری علمی، مهندسی و تجاری موفق به دریافت جایزه بنجامین فرانکلین شد.

از برندگان این جایزه شب گذشته(جمعه) و در مراسمی در موسسه فرانکلین در فیلادلفیا آمریکا تجلیل بعمل آمد.

جایزه «بنجامین فرانکلین» به یک ایرانی رسید

این پرفسور ایرانی - آمریکایی به دلیل نوآوری‌های دگرگون ‌کننده‌ خود در مهندسی مواد جدید که با امواج الکترومغناطیسی با روش‌های بی‌سابقه‌ای در تعامل هستند و کاربردهای گسترده‌ای در محاسبات فوق‌ سریع و فناوری‌های ارتباطی دارند موفق به دریافت مدال بنجامین فرانکلین ۲۰۲۳ شد.

پرفسور انقطاع هنگام اعلام برندگان در سخنانی اظهار کرد: به عنوان یک دانشمند و یک اهل فیلادلفیا، از دریافت مدال فرانکلین بسیار مفتخر هستم. دریافت جایزه‌ای که برندگان پیشین آن برخی از قهرمانان علمی من مانند آلبرت اینشتین، نیکولا تسلا، الکساندر گراهام بل و ماکس پلانک بوده‌اند، بالاترین افتخار است. من از مؤسسه فرانکلین برای اعطای این جایزه بسیار سپاسگزارم.

جایزه «بنجامین فرانکلین» به یک ایرانی رسید

پروفسور انقطاع در حوزه نانو مدارهای نوری را پایه‌گذاری کرد که نانوالکترونیک و نانوفوتونیک در آن با هم ادغام شده‌اند.

این دانشمند همچنین به ایجاد و توسعه حوزه اپتیک نزدیک به صفر و مواد اپسیلون نزدیک به صفر(ENZ) با گذردهی الکتریکی نزدیک به صفر مشهور است.

او از طریق فعالیت‌های خود مرزهای جدیدی را پشت سر گذاشته که برای مثال می‌توان به محاسبات نوری در مقیاس نانو و کنترل پراکندگی برای پوشش و شفافیت اشاره کرد. کار او پیامدهای گسترده‌ای در شاخه‌های مختلف مهندسی برق، علم مواد، اپتیک، امواج مایکروویو و الکترودینامیک کوانتومی داشته است.

مدال بنجامین فرانکلین یکی از قدیمی‌ترین جوایز علمی در حوزه علم و مهندسی است که از سال ۱۸۲۴ توسط موسسه فرانکلین در آمریکا اهدا می‌شود.

پروفسور انقطاع متولد ۱۶ مهر ۱۳۳۴ در تهران از پیشتازان حوزه نانوفناوری در جهان به شمار می‌آید. دکتر انقطاع مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه تهران دریافت کرد. او مدرک دکترای خود را از موسسه فناوری کالیفرنیا گرفت.

جایزه «بنجامین فرانکلین» به یک ایرانی رسید

وی تاکنون موفق به دریافت جوایزی چون مدال طلای انجمن بین‌المللی اپتیک و فوتونیک، مدال موسسه اسحاق نیوتن، مدال جزیره الیس، جایزه مکس‌ بورن و بسیاری جوایز دیگر شده است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج