۱۳۰۵۰۳۲
۵۵۰۶
۵۵۰۶
پ

عمو قناد در باشگاه بدنسازی

عکسی از مجید قناد مجری معروف ایرانی در باشگاه بدنسازی منتشر کرد.

وقت صبح: عکسی از مجید قناد مجری معروف برنامه کودک که به عمو قناد معروف است در باشگاه بدنسازی مورد توجه قرار  گرفت.

عمو قناد

شهرت تا حرکات خاص عمو قناد

او را می‌ توان عموی تلویزیونی کودکان دهه ۵۰ و ۶۰ دانست که نوع اجرا و کم و کیف برنامه‌ اش متناسب با مخاطب و امکانات آن دوره بود؛ البته قناد تلاش کرد با تکیه بر برخی خلاقیت‌ های فردی با توجه به سبقه تحصیل در رشته بازیگری، صورت‌ های تازه‌ تری از اجرا را برای کودکان به نمایش بگذارد که برخی از آنها نیز جواب داد.

مثلا جمله معروف بریم یه برنامه ببینیم با حرکات ویژه دست‌ هایش یکی از این تمهیدات بود، عمو قناد در کنار قلقلی (شهرام لاسمی) معنا پیدا کرد و آنها به نوعی اولین زوج مجری کودک بودند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج