۸ چیزی که هرگز نباید در توالت فرنگی بریزید
درست این است که چیزی جز ادرار و مدفوع وارد توالت فرنگی نشود، اما بعضی افراد از آن به عنوان سطل آشغال استفاده می کند.
روزیاتو: درست این است که چیزی جز ادرار و مدفوع وارد توالت فرنگی نشود، اما بعضی افراد از آن به عنوان سطل آشغال استفاده می کند. این موضوع هم باعث گرفتگی توالت فرنگی و هم انتشار بوی نامطبوع در محیط دستشویی می شود.
در ادامه از چیزهایی خواهیم گفت که هرگز نباید به درون توالت فرنگی ریخته شود.
۱- دستمال توالت
دستمال های توالت چند لایه هستند، به همین دلیل در سیستم فاضلاب سخت تر تجزیه می شوند. به جای انداختن دستمال توالت خود درون توالت فرنگی آن را به درون سطل زباله بیاندازید.
۲- دستمال مرطوب
دستمال های توالت شاید درون فاضلاب سخت تجزیه شوند، اما دستمال های مرطوب به کلی حل نمی شوند. به همین دلیل، باعث گرفتگی توالت می شوند. بنابراین دستمال های مرطوب را هرگز درون توالت فرنگی نیاندازید و برای دور انداختن آن ها از سطل زباله استفاده کنید.
۳- روغن و چربی خوراکی
بعضی روغن ها و چربی های خوراکی در دمای پایین سفت می شوند و می توانند باعث گرفتگی توالت شوند. برای جلوگیری از بروز این مشکل هیچ روغنی داخل توالت فرنگی نریزید. به جای این کار:
-
روغن و دیگر باقیمانده ی مواد غذایی را از ظرف جدا کنید.
-
آن ها را درون یک ظرف تجزیه پذیر مثل لیوان های کاغذی بریزید.
-
ظرف را با یک لایه کاغذ ببندید.
-
سپس ظرف را درون سطل آشغال بیاندازید.
۴- دارو، رنگ و حلال های شیمیایی
بعضی مواد سمی هستند و می توانند منجر به آلودگی شیمیایی سیستم فاضلاب شوند. این مواد عبارتند از داروها، رنگ، حلال های شیمیایی، ضد یخ ها، روغن های انتقال و مواردی دیگر.
به ویژه باید از ریختن وایتکس خودداری کرد. این ماده می تواند لوله های خانه را بپوساند و به آن ها صدمه بزند. به علاوه، وایتکس می تواند با دیگر مواد درون سیستم لوله کشی واکنش دهد و باعث تولید و آزاد شدن گازهای سمی شود.
برای دور انداختن همه ی این مواد راه ایمنی وجود دارد. مثلاً مواد شیمیایی مانند رنگ باید به مراکز مخصوص بازیافت زباله های خطرناک سپرده شوند. می توانید از مکانیکی ها بپرسید که روغن کار کرده ی ماشین را به کجا می توان برد. داروهای منقضی شده و بلااستفاده را نیز می توانید به درون سطل زباله بریزید.
۵- نوار بهداشتی، تامپون و پوشک
دور انداختن وسایل مربوط به بهداشت شخصی همواره برای زنان یک مسأله بوده است. این امر برای لوله های فاضلاب هم مسأله ساز است، چون نواربهداشتی ها و تامپون های استفاده شده می توانند به سرعت لوله ها را مسدود کنند و باعث گرفتگی توالت فرنگی شوند.
به جای این کار، تامپون یا نوار بهداشتی استفاده شده ی خود را درون یک دستمال کاغذی بپیچید و بعد از گذاشتن درون یک کیسه، به داخل سطل زباله بیاندازید. پوشک نوزادان هم باید به همین شکل دور انداخته شود.
۶- خاک گربه
خاک گربه را هرگز داخل توالت فرنگی نریزید چون می تواند منجر به گرفتگی آن شود. اما نه تنها خاک گربه، بلکه فضولات گربه هم که با خاک مخلوط می شود می تواند دردسرساز باشد.
نکته اینجا است که خاک گربه می تواند حاوی نوعی انگل به نام توکسوپلاسما گوندی باشد که باعث عفونت می شود و افرادی که دستگاه ایمنی سرکوب شده دارند را تحت تأثیر قرار می دهد. از آنجایی که سیستم تصفیه فاضلاب قدرت غلبه بر این آلودگی ها را ندارد، راهیابی انگل ها به سیستم فاضلاب تهدید بزرگی برای سلامت عمومی ایجاد می کند.
خاک گربه ی استفاده شده را باید درون یک کیسه ی کوچک قرار داد و به درون سطح آشغال انداخت.
۷- مو
اورگانیک بودن موها به معنای مضر نبودن آن ها برای سیستم فاضلاب نیست. هنگام عبور از لوله ها موها می توانند گره بخورند و تبدیل به یک توپ موی بزرگ شوند که باعث گرفتگی توالت و انتشار بویی نامطبوع خواهد شد. به همین دلیل، نباید موهای باقیمانده روی برس خود را درون توالت فرنگی بریزید. به جای این کار، آن ها را در سطل زباله بیاندازید. این مسأله در مورد نخ دندان هم صدق می کند.
۸- ته مانده ی غذا
همچون مو، ته مانده ی غذا هم ممکن است ماده ای اورگانیک و بنابراین بی ضرر برای سیستم فاضلاب تصور شود. به هیمن دلیل برخی بدون فکر، باقیمانده ی مواد غذایی را درون توالت فرنگی می ریزند. اما این تصور درست نیست.
تکه های بزرگ غذا می توانند بخشی از لوله ها را مسدود کند و دست کم باعث گرفتگی توالت شود. مواد غذایی ای که در نگاه اول بی ضرر به نظر می رسند در حقیقت برای سیستم فاضلاب خطرناک اند، مثل مواد غذایی نشاسته داری همچون برنج یا پوره سیب زمینی. چرا که نشاسته وقتی با آب ترکیب می شود به ژل چسبناکی تبدیل می شود که به سختی جلو می رود. به همین دلیل، لوله ها مسدود می شوند و بار دیگر با گرفتگی توالت مواجه خواهید شد.
ارسال نظر