تصاویری از زیباترین نانواییهای دنیا را ببینید
از یک نانوایی با آشپزخانه پلان باز که فرایند پخت نان را به نمایش میگذارد تا مغازه تارت پنیری؛ در این مطلب با نانوایی ها و شیرینیپزیهای بینظیر با پسزمینههای سرزنده آشنا میشوید.
فرادید: معماران و طراحان سراسر دنیا نانواییها و شیرینیپزیهایی را با فضای داخلی جذاب ایجاد کردهاند که برای مشتریان، فضایی سرگرمکننده حین خرید محصولات پختهشده و لذت بردن از فضا حین صرف غذا را فراهم کرده است.
از یک نانوایی با آشپزخانه پلان باز که فرایند پخت نان را به نمایش میگذارد تا مغازه تارت پنیری؛ در این مطلب با نانوایی ها و شیرینیپزی های بینظیر با پسزمینههای سرزنده آشنا میشوید.
نان فانتزی ستاره سیاه، چین
برای نخستین شعبه یک شیرینیفروشی زنجیرهای استرالیایی در چین با نام ستاره سیاه، استودیوی لاینهاوس (Linehouse) یک محیط داخلی با تم «فضا» و کهکشان خلق کرده که پر از قفسههای فولاد ضدزنگی است که شهاب سنگها را به نمایش میگذارند. قفسهبندی این شیرینیفروشی تا بالای دیوارها و انحناها امتداد یافته تا یک سقف قوسی را به وجود بیاورد. روی پیشخوان که از جنس کاشی سفید است، ۹ کیک معلق در ظروف شیشهای به نمایش گذاشته شدهاند.
برِدوِی، اوکراین
طراحان داخلی لِرا برومینا و آرتِم تریگابچاک این کافه و نانوایی در اوکراین را با دیوارها و لوازم و اثاثیه رنگی اجرا کردند. این مکان در اصل یک کلینیک دندانپزشکی بوده که این طراحان فضای داخلی آن را با ترکیب رنگهای صورتی و قهوهای مایل به قرمز با آبی و خاکستری تغییر دادند تا روی رنگ گرم نان تاکید کنند.
کاسا مِلا، اسپانیا
شیرینیفروشی کاسا مِلا در مادرید متشکل از دو اتاق است که استودیوی اسپانیاییِ کاسا آنتیلیون یکی از آنها را با سفید و دیگری را با سبز طراحی کرده است. مشتریان از اتاق سفید وارد مغازه میشوند. این اتاق دارای یک پیشخوان زاویهدار از جنس فولاد ضدزنگ است و خوراکیهای شیرین را به مشتریان عرضه میکند. در اتاق سبز، میزها و صندلیهای فلزی با لبههای پیچ و خم دار، مبلمان ناهارخوری این شیرینیفروشی را شکل میدهند.
مینتچی کروسانت، برزیل
استودیوی معماری دِزِمبرو آرکیتِتوس زمان طراحی شیرینیپزی مینتچی کروسانت در سائوپائولو از تکنیکهای شیرینیپزی الهام گرفته است. کفپوش، پیشخوان و نیمکتهای نشیمن از آجرهای سفالی سوراخ دار ساخته شدند که درونشان با بتن پر شده است.
کافه تِری، کره جنوبی
کافه و نانوایی کافه تری در پای کوهی در دائجون کره جنوبی از دو ساختمان با دیوارهای بیرونی تشکیل شده که به سمت هم منحنی شدند تا یک «دره مصنوعی» را به وجود بیاورند.
دیوارهای منحنی این مجموعه که به سمت پایین شیب دارند تا نشیمنگاههای پلهای را شکل دهند، نمای چشمگیری را در فضای داخلی نانوایی ایجاد کردند. این کافه و نانوایی را استودیوی معماری نِیملِس طراحی کرده است.
سوفی، آلمان
معماران دانمارکی، ماتیاس منتس و الکساندر وِدِل آتنشتاین، یک کارخانه آجرپزی سابق در برلین را با رنگهای گرم، پرداختهای چوبی و کفپوش وینیل قرمز به یک نانوایی تبدیل کردند.
در مرکز فضا یک آشپزخانه با پلان باز وجود دارد که معماران آن را به عنوان «طبقه تولید» طراحی کردند که به بازدیدکنندگان اجازه میدهد فرایند پخت نان را تماشا کنند.
بِیک، ژاپن
یک پیشخوان که از آجرهای لگو ساخته شده، مرکز این فروشگاه تارت پنیری در کیوتو است که طراح آن یوسوکه سِکی است. شبکه سازیهای بامبو، دیوارها را از هر دو سوی پیشخوان آراسته و آشپزخانه اوپن در عقب، فرایند پخت تارتهای پنیری را نشان میدهد.
لیبِرته، فرانسه
استودیوی معماری امانوئل سایمون به نانوایی لیبرته در پاریس، طاقهای قفسهای قوس دار و مبلمان گرد اضافه کرده تا فضای منحصربفردی ایجاد شود که بازدیدکنندگان را به بیشتر ماندن در فضا ترغیب کند.
اشکال گرد با رنگهای شنی گرم و کاشیهای راکو (کاشیهای سرامیکی که با تکنیک سنتی ژاپنیِ پختن در کوره ساخته شدند) کامل شدند که محوطه مرکزی و دیوارههای پشتی طاقچهها را میپوشانند.
ارسال نظر