۱۲۹۶۴۴۵
۲۲۲۴
۲۲۲۴
پ

بیانیه مهم بانک مرکزی در آستانه سال ۱۴۰۲

بیانیه مهم بانک مرکزی در آستانه نوروز منتشر شد.

برترین‌ها: بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای مهم از گشایش‌های جدید ارزی در پی توافق با عربستان و امارات خبر داد.

در بیانیه بانک مرکزی آمده است: موفقیت ایران در عرصه سیاست خارجی و سیاست اولویت ارتباطات موثر با همسایگان از جمله توافق با کشورهای عربی علی‌الخصوص توافق با کشورهای عربستان و امارات گشایش‌های ارزی خوبی ایجاد کرده است به طوری که در روز شنبه ۲۷ اسفندماه رشد عرضه درهم در مرکز مبادله منجر به مبادله ۶۳۰ میلیون درهم شد که با تداوم و رشد معاملات درهم کلیه تقاضاهای درهمی تامین خواهد شد.

مذاکرات فشرده تیم بانک مرکزی با کشورهای مذکور و هم‌افزایی عملیاتی دستگاه دیپلماسی با تیم اقتصادی دولت، نتایج مثبتی در ارتباطات بین بانکی و حصول نتایج ملموس ایفا کرده است که مکمل سیاست‌های ارزی بانک مرکزی خواهد بود؛ دیپلماسی اقتصادی دولت از طریق ایجاد کانال‌های مالی جدید، ایجاد خطوط اعتباری و سرمایه گذاری کشورهای عربی افق‌های روشنی برای مدیریت بازار ارز در آینده نزدیک را رقم خواهد زد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی، به منظور مدیریت عملیات ارزی این توافق در ایام عید نوروز سال ۱۴۰۲ تعطیل نخواهد بود و علاوه بر این شعب ارزی و صرافی‌های منتخب نیز در این ایام به مردم خدمات‌رسانی خواهند کرد.

IMG_20230319_123736_553

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج