۱۲۹۳۷۱۲
۵۳۹۳
۵۳۹۳
پ

محکومیت تروریست خیابان استقلال به ۳۰۰۰سال زندان!

عامل انفجار تروریستی خیابان استقلال استانبول به ۳۰۰۰ سال حبس محکوم شد.

عصرایران: عامل انفجار تروریستی خیابان استقلال استانبول به ۳۰۰۰ سال حبس محکوم شد.

1540597_763-1-300

در آبان امسال، یک زن بمبی را در خیابان استقلال منفجر کرد که 6 کشته و 99 مجروح بر جای گذاشت. استقلال، پرتردد ترین خیابان و پیاده راه توریستی استانبول است و در لحظه انفجار هزاران توریست و شهروند ترک در حال عبور از آن بودند.

روز بعد سلیمان سویلو، وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که فرد بمب گذار شناسایی و دستگیر شده است. پلیس از طریق شبکه دوربین های مداربسته که در اکثر معابر استانبول وجود دارد، این تروریست را ردیابی کرده بود. نام او “احلام بشیر” بود و به گفته مقامات امنیتی ترکیه، با “پ.ک.ک” همکاری می کرد.

در ادامه تحقیقات پلیس، 35 نفر دیگر از مرتبطین این اقدام تروریستی شناسایی شدند و پرونده همگی به طور فوق العاده در دادگاه عالی جنایی استانبول مورد رسیدگی قرار گرفت.

سرانجام بر اساس حکم صادره، عامل اصلی این ترور به 7 بار حبس ابد معادل 1949 تا 3009 سال زندان محکوم شد.

35 همدست او نیز مجموعاً به 3 هزار و 16 سال و 6 ماه زندان محکوم شدند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج