۱۲۹۱۸۲۹
۲۵۴۷
۲۵۴۷
پ

ویدویی از رباتی که یکی مثلِ خودش درست می‌کند

براساس این ویدیو می‌توان گفت که این ربات به پیشرفت‌های قابل‌توجهی دست پیدا کرده است. ایلان ماسک اعلام کرد که Optimus با استفاده از همان هوش مصنوعی که سیستم خودکار تسلا و FSD را آموزش می‌دهد

آخرین خبر: براساس این ویدیو می‌توان گفت که این ربات به پیشرفت‌های قابل‌توجهی دست پیدا کرده است. ایلان ماسک اعلام کرد که Optimus با استفاده از همان هوش مصنوعی که سیستم خودکار تسلا و FSD را آموزش می‌دهد، آموزش داده می‌شود و همچنین حتی بسیاری از سخت‌افزارهای این ربات از خودروهای تسلا گرفته شده است.

2779169_588

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج