ازدواج کنید تا این بیماری مهلک را نگیرید!
صرفنظر از اینکه رابطه یک زوج چقدر صمیمی و گرم است و یا حتی چقدر در زندگی مشترک از هم دورند، اینطور به نظر میرسد که افراد متأهل در کنترل سطح قند خون خود (نسبت به مجردها) عملکرد بهتری دارند.
خبرآنلاین-الهه جعفرزاه: صرفنظر از اینکه رابطه یک زوج چقدر صمیمی و گرم است و یا حتی چقدر در زندگی مشترک از هم دورند، اینطور به نظر میرسد که افراد متأهل در کنترل سطح قند خون خود (نسبت به مجردها) عملکرد بهتری دارند.
محققان معتقدند که ازدواج کردن و بودن در کنار همسر یا شریک زندگی میتواند یک سرمایهگذاری بلندمدت در زمینه تأمین حمایت اجتماعی، تحمل مشکلات در میانسالی و حتی سالمندی در زندگی باشد. مطالعات قبلی نشان میدهد که زندگی مشترک مزایای بسیاری در زمینه سلامت، بخصوص برای افراد مسن، دارد. همچنین نتایج پژوهشهای گوناگون حاکی از این است که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ با برخی از ابعاد سلامت اجتماعی (از جمله انزوای اجتماعی، تنهایی و کمبود حمایت اجتماعی) در ارتباط است. هدف از پژوهش اخیر، بررسی این مسئله بود که آیا ارتباطی بین وضعیت تأهل و کیفیت آن با میانگین سطوح گلیسمی (قند خون) در افراد مسن وجود دارد یا خیر.
طی این مطالعه، محققان دادههای مربوط به بیش از ۳۳۰۰ بزرگسال ۵۰ تا ۸۹ ساله را در انگلیس بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ ارزیابی کردند که سابقه ابتلا به دیابت را نداشتند. شرکتکنندگان به سه گروه در امواج ۲ (سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵)، ۴ (سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹) و ۶ (سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳) تقسیم شدند و از آنها برای اندازهگیری سطح HbA۱c (متوسط گلیسمی یا گلوکز خون)، نمونه خون گرفته شد.
طبق اطلاعات دستهبندیشده در این تحقیق مشخص شد که حدود سه چهارم (۷۶ درصد) از افراد موج ۲ (۲۰۰۵-۲۰۰۴) متأهل بودند! تجزیه و تحلیل دادههای بعدی نشان داد افرادی که چالشهایی در زندگی زناشویی (اعم از طلاق) را پشتسر گذاشتهاند نیز تغییرات قابلتوجهی در سطح HbA۱c و احتمال ابتلا به پیشدیابت را تجربه کردهاند.
این مطالعه میگوید که کیفیت رابطه آنچنان تفاوت فاحشی را در میانگین سطح گلوکز خون ایجاد نمیکند، بلکه این میزانِ حمایت عاطفی و اجتماعیِ دریافتی در روابط زوجهاست که در کاهش بروز این قبیل بیماریها نقش دارد. به نظر میرسد این روابط یک اثر محافظتی در برابر سطوح بالای HbA۱c (که منجر به دیابت میشوند) دارند.
نویسندگان این مطالعه باور دارند که اگر این مسئله (حمایت اجتماعی در زندگی مشترک) به طور عمومی در جوامع اعمال شود، آمار مرگ و میر ناشی از دیابت و افزایش قند خون تا ۲۵ درصد کاهش مییابد.
نظر کاربران
این دیگه مزخرفترین ارائه ازدواج بود.
توتمامی متاهل ها صادق نیست
متاهلین هاایی رومیشناسم.خانمش بهش صبحانه نمیده خودش چایی اماده میکنه
بابا اون دوره قدیم بودمردسالاری وزن موظف🤪
الان دوره زن سالاری مرد موظف ✌✌✌🤪
دیگه هیچ راهی پیدا نکردن به این چیزا متوسل شدن خخخخخخخ
من دوبار ازدواج کردم هر دوتاشون هم خیلی خوب بود دیابت هم مبتلا شدم
خونه باید مال خوددت باشه اجاره ندهی و شغل درامد بالا داشته باشی توان پرداخت کرایه خانه و خرج مخارج زندگی داشته باشی. پانصد ملیون تومان خرید لوازم منزل. گرفتن عروسی. آتلیه داشته باشی.(ماشین هم زیر پات باشه) پس ازدواج مال ثروتمندان است
کسایی که ازدواج کردن از دست زنشون سکته میکنن دیگه به اون سن نمیرسن که معلوم بشه قندشون چقدره!!!
دلم میخواست ولی قسمتم نشد خوش به حال کسانیکه قسمتشون شد به عشقشون برسن
بیشین بینیم بابا من بعد از ازدواج قندش بالا رفت با این که تو خانواده مون هیشکی قند نداره
با کدوپ پول ازدواج کنند جوونا
با دلار 50 تومانی پراید 300 تومانی و مسکن و همه گرانی ها الا بهترین گزینه همان مجردی بهتر هست..........؟
بعدشم زنه میاد همرو میکشه بالا تهش میرسی همینجا پس بخودت زحمت نده همین مجردی حالشو ببر