۱۲۸۵۱۷
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

نظر وزیر صنعت درباره قیمت خودرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت فعلی خودرو در کشور با توجه به میزان هزینه های تولید آن منطقی است.

ایرنا: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت فعلی خودرو در کشور با توجه به میزان هزینه های تولید آن منطقی است.

محمدرضا نعمت زاده شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های چهارمحال و بختیاری گفت: قیمت خودرو در کشور تنها پنج یا شش درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته که این افزایش منطقی است.

وی اظهار کرد: بخشی از افزایش قیمت خودرو ناشی از دو درصد مالیات بر ارزش افزوده است که مجلس امسال تصویب کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، استفاده از موتور مطابق با استاندارد یورو چهار در خودروهای داخلی، اجباری شدن نصب کیسه هوا در تمامی خودروهای تولید شده از ابتدای امسال و افزایش بیمه شخص ثالث را از دیگر عوامل افزایش قیمت خودرو برشمرد.

نعمت زاده ادامه داد: تنها نصف قیمت خودروی متعلق به خودروساز و تولیدکنندگان است و مابقی آن را امور واسطه ای شامل می شود.

به گفته وی، با هدف خروج از رکود اقتصادی و تورم و بهبود وضعیت بخش صنعت، لایحه ای با عنوان ˈحمایت از تولید و خروج از تورمˈ تنظیم و شنبه هفته آینده تقدیم مجلس می شود.

کاروان دولت تدبیر و امید امروز و فردا مهمان استان چهارمحال و بختیاری است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • تنها

    واسه ما ملت ایرانی حیفه که پراید 22میلیون باشه
    باید 122 میلیون باشه
    قول میدم بازم میخرن
    وقتی میشه 122 میلیون فروخت چرا 22 میلیون ناقابل؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج