آب این میوه قدرت عضلانی را افزایش میدهد
یافتههای یک پژوهش جدید چگونگی تاثیرگذاری نیترات رژیم غذایی بر بهبود عملکرد ماهیچههای انسان را آشکار میکند
برترینها: یافتههای یک پژوهش جدید چگونگی تاثیرگذاری نیترات رژیم غذایی بر بهبود عملکرد ماهیچههای انسان را آشکار میکند
پژوهشگران دریافتهاند که مصرف نیترات رژیم غذایی – مولکلول فعال آب چغندر- قدرت عضلانی را هنگام ورزش افزایش میدهد، پیشرفتی که منجر به [تولید] مکملهای ورزشی بهتر میشود.
درحالیکه مطالعههای پیشین نشان داده است نیترات رژیم غذایی موجب بهبود کیفیت ورزش میشود، هنوز مشخص نیست که بدن چگونه این مولکول را به نیتریک اکسید [مونوکسید نیتروژن] شیمیایی بدل میکند تا به مصرف سلولهای ما برسد.
در مطالعهای جدید که پیشتر در این ماه در نشریه اکتا سایکالوژیکا (Acta Psychologica) منتشر شد، دانشمندان توزیع نیترات دریافتی را در بزاق، خون، عضله و ادرار ده داوطلب سالم که تمرین پا انجام دادند ردیابی کردند.
آنها برای درک بهتر سازوکار موجود، مکانهای فعالیت مولکولهای نیترات رژیم غذایی در بدن را بررسی کردند.
دانشمندان در طول این تمرین که شامل ۶۰ بار انقباض عضله ران با حداکثر شدت و بیش از پنج دقیقه بود افزایش چشمگیری در سطوح نیترات عضله چهارسرران مشاهده کردند.
آنها میگویند افزایش نیترات در مقایسه با زمانی که شرکتکنندگان دارونما مصرف میکردند، به افزایش هفت درصدی قدرت عضلانی انجامید.
اندی جونز، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگان اکستر بریتانیا گفت:«اکنون پژوهشهای ما درمورد خواص بهبوددهنده عملکرد نیترات رژیم غذایی که معمولا در آب چغندر یافت میشود شواهد زیادی ارائه کرده است.»
ارسال نظر