آزمایش تانک لئوپارد با آبجو
روز جمعه حدود ۵۰ کشور موافقت کردند که میلیاردها دلار سخت افزار نظامی از جمله خودروهای زرهی و مهمات مورد نیاز برای عقب راندن نیروهای روسیه را به کی یف ارائه دهند. آلمان نیز در آن روز به تصمیم گیری برای تحویل تانکها نزدیکتر شد و دستور بازنگری را صادر کرد.
فرارو: تانکهایی که اوکراینیها از آلمان میخواهند برای مبارزه علیه روسها به آن کشور ارائه کند توانایی حفظ تعادل یک لیوان آبجو را بر روی خود دارند.
به نقل از سان، اوکراین از آلمان درخواست کرده تا تانکهای لئوپارد ۲ را در اختیار آن کشورها قرار دهد و به سایر کشورهایی که آن نوع از تانک را در اختیار دارند نیز اجازه دهد تا برای تغییر روند جنگ در حوزه میدانی تانک لئوپارد را در اختیار کی یف قرار دهند.
گزارشها حاکی از آن است که "ولادیمیر پوتین" در حال آماده شدن برای یک حمله جدید است که میتواند ۷۰۰۰۰۰ سرباز را به خاک اوکراین سرازیر کند. در واکنش به این وضعیت "ولودیمیر زلنسکی" خواستار کسب کمکهای نظامی بیشتر به ویژه لئوپارد ۲ میباشد که به گفته اوکراینیها میتوانند جایگزین تانکهای قدیمی آن کشور شده و به اوکراین در میدان جنگ برتری بخشند. اوکراین برای عقب راندن کامل نیروهای روس به ۳۰۰ تانک لئوپارد نیاز دارد. بریتانیا و سیر کشورها برخی از تانکهای مورد نیاز اوکراین را تامین کردهاند. با این وجود، آلمان نه تنها تمایلی به ارسال تانک لئوپارد به اوکراین ندارد بلکه دیگر کشورها را نیز از ارسال آن منع کرده است.
حدود دو هزار تانک لئوپارد ۲ در صفوف ارتشهای عضو ناتو وجود دارند. در ویدئویی منتشر شده سربازی برای آزمایش میزان تعادل تانک لیوان حاوی آبجو را روی لوله تانک لئوپارد قرار میدهد. توان حفظ تعادل تانک لئوپارد به اندازهای بالاست که لیوان آبجو هنگام حرکت تانک بر روی آن به صورت ثابت باقی میماند.
این تانک برای ارتش آلمان غربی در دهه ۱۹۷۰ میلادی ساخته شد و در اواخر آن دهه وارد خدمت شد. این تانک توسط یک موتور دیزلی کار میکند و مجهز به توپ قدرتمند ۱۲۰ میلی متری و قابلیت پیشرفته دید در شب است.
روز جمعه حدود ۵۰ کشور موافقت کردند که میلیاردها دلار سخت افزار نظامی از جمله خودروهای زرهی و مهمات مورد نیاز برای عقب راندن نیروهای روسیه را به کی یف ارائه دهند. آلمان نیز در آن روز به تصمیم گیری برای تحویل تانکها نزدیکتر شد و دستور بازنگری را صادر کرد.
گمانه زنیها در مورد چراغ سبز احتمالی آلمانی بود. با این وجود، "بوریس پیستوریوس" وزیر دفاع آلمان گفته بود: "هنوز نمیتوانیم بگوییم که چه زمانی تصمیم گرفته میشود و چه تصمیمی در مورد تانک لئوپارد اتخاذ خواهد شد". چندین کشور متحد اوکراین نیز گفتهاند که تانکهای آلمانی برای نبرد اوکراین با همسایه بزرگترش ضروری هستند. وزرای خارجه سه کشور بالتیک در بیانیهای مشترک با انتقاد از رویکرد آلمان از آن کشور خواستند که "هم اکنون" تانکهای لئوپارد را در اختیار اوکراین قرار دهد. در این بیانیه آمده است: "این کار (ارسال تانکها به اوکراین) برای متوقف ساختن تجاوز روسیه، کمک به اوکراین و بازگرداندن سریع صلح به اروپا ضروری میباشد. آلمان به عنوان قدرت پیشرو اروپایی در این زمینه مسئولیت ویژهای دارد".
این در حالیست که بریتانیا متعهد شده ۱۴ تانک چلنجر ۲ را ظرف مدت چندین هفته به اوکراین ارسال کند. بریتانیا چهار سلاح از هشت سلاح توپخانه خودکششی AS۹۰ و هم چنین خودروهای زرهی بولداگ و CVR (T) را به اوکراین ارائه خواهد کرد. حدود ۶۰۰ موشک بریمستون در میان هزاران موشک پیچیدهای میباشند که توسط بریتانیا به اوکراین تحویل داده شده اند.
ارسال نظر