با ادویه مخصوص هر غذا آشنا شوید
ادویهجات یکی از مهمترین چاشنیها برای طعم دادن به غذا هستند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند و به صورت ترکیبی برای طبخ غذاهای مختلف از آنها استفاده میشود.
فرارو: ادویهها یکی از هیجانانگیزترین چاشنیها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداراناند. ادویه در انواع و طعمهای گوناگون موجود است که برای طعمدار کردن غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها از آن استفاده میشود.
ادویهها در دنیای فست فود و غذاهای مدرن نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند. ادویهها در طعمها و مزههای گوناگون داخل عطاریها، سوپر مارکتها و فروشگاههای مواد غذایی قابل تهیه است. اگر آگاهی داشته باشید که برای طبخ هر نوع غذا باید از چه نوع ادویه یا ترکیب چند ادویه با هم استفاده کنید، غذای شما خوش طعم و خوشمزهتر خواهد شد؛ بنابراین در ادامه این مطلب با معرفی ادویههای مخصوص پنج غذای مشهور و محبوب ایرانی همراه ما باشید.
ادویه مخصوص ماهی
پودر فلفل دلمهای + پودر خردل + نمک + فلفل سیاه + فلفل سفید + پودر برگ بو + پودر میخک + پودر زنجبیل + پودر هل + پودر دارچین
ادویه مخصوص خورش قیمه
زردچوبه + فلفل سیاه + پودر لیمو عمانی + نمک + زعفران سابیده + پودر دارچین + ادویه مخصوص گوشت + پودر زنجبیل + پودر آویشن + پودر هل سبز
ادویه مخصوص قرمه سبزی
پودر غوره + پودر لیمو عمانی + زردچوبه + فلفل سیاه + شنبلیه خشک + پودر رازیانه + پودر زنجبیل + نمک
ادویه مخصوص آبگوشت
پودر فلفل سیاه + پودر زیره سبز + پودر زیره سیاه + پودر تخم گشنیز + پودر لیمو عمانی + پودر دارچین + پودر سیر + پودر آویشن + نمک + پودر مرزه خشک
ادویه مخصوص ماکارانی
زردچوبه + پودر آویشن + نمک + فلفل سیاه + پودر سیر + پودر دارچین + پودر زنجبیل + فلفل قرمز
ارسال نظر