راهکارهای تغذیهای برای پیشگیری از سرطان
سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلولهای بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد میکنند و به سایر قسمتهای بدن نیز گسترش مییابد.
بهداشت نیوز نوشت: سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلولهای بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد میکنند و به سایر قسمتهای بدن نیز گسترش مییابد. سرطان شامل انواع تومورهای بدخیم میشود که در پزشکی آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم میشناسند.
سرطان شامل انواع تومورهای بدخیم میشود که در پزشکی آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم میشناسند.
توصیه های تغذیه ای
۱. روزانه ۵ واحد یا بیشتر از انواع سبزی و میوه مصرف کنیم.
۲. مصرف مقدار زیادی از غذاهای با فیبر بالا، مانند نان های سبوس دار، غلات و حبوبات
۳. با افزایش فیبر در رژیم غذایی، مقدار مایعات بایستی به دست کم ۸ لیوان در روز افزایش یابد.
۴. ارجحیت مصرف حبوبات و غلات کامل به غلات فرآوری شده (تصفیه شده) و قندهای ساده
۵. محدود کردن مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت فرآوری شده و چرب
۶. مصرف روغن جامد و سس های چرب ممنوع است.
۷. بهترین روغن مصرفی زیتون و کانولا است.
۸. حفظ وزن در محدوده استاندارد و تعادل کالری دریافتی با فعالیت بدنی
۹. فعالیت بدنی متوسط تا شدید (دست کم ۳۰ دقیقه در پنج روز از هفته)
۱۰. نگهداری مواد غذایی در یخچال در دمای زیر ۴ درجه سانتیگراد
۱۱. از مصرف قوطی های آسیب دیده، ورم کرده، زنگ زده یا تو رفته )به صورت عمیق( پرهیز کنیم و اطمینان حاصل کنیم که غذاهای بسته بندی شده به نحو مناسبی درزگیری شده است.
۱۲. از مصرف تخم مرغ های شکسته یا نگهداری شده در خارج از یخچال خودداری کنیم.
ارسال نظر