۱۲۷۳۳۷۳
۶۴۲۸
۶۴۲۸
پ

طرز تهیه دلمه‌ای متفاوت با طعمی به‌یاد ماندنی

دلمه با سس انار را شما می‌توایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصل‌ها از خوردنش لذت ببرید.

فرارو: دلمه با سس انار را شما می‌توایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصل‌ها از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه دلمه‌ای متفاوت با طعمی به‌یاد ماندنی

مواد لازم:

برگ مو کنسروی یک شیشه

برنج پخته یک پیمانه

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

زرشک ۳ قاشق غذاخوری

مرزه خشک ۳ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد.

مرزه خشک و نمک را هم به گوشت در حال تفت اضافه می‌کنیم و کمی با روغن تفت می‌دهیم تا عطر سبزی بلند شود.

برنج دم کشیده و زرشک را هم به مواد اضافه می‌کنیم و هم میزنیم.

به مواد یک قاشق سس انار اضافه کرده و زیر شعله را خاموش می‌کنیم.

مواد را در لای برگ‌های دلمه می‌چینیم و روی آن روغن می‌ریزیم و سس انار را با آب رقیق می‌کنیم و در روی آن‌ها می‌ریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم دلمه‌ها بپزد و مزه دار شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج