طرز تهیه دلمهای متفاوت با طعمی بهیاد ماندنی
دلمه با سس انار را شما میتوایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصلها از خوردنش لذت ببرید.
فرارو: دلمه با سس انار را شما میتوایند با آب انار طبیعی یا سس انار یا رب اناری که با آب انار رقیق شده است درست کنید و در همه فصلها از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
برگ مو کنسروی یک شیشه
برنج پخته یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز داغ را در ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.
مرزه خشک و نمک را هم به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم و کمی با روغن تفت میدهیم تا عطر سبزی بلند شود.
برنج دم کشیده و زرشک را هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
به مواد یک قاشق سس انار اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم.
مواد را در لای برگهای دلمه میچینیم و روی آن روغن میریزیم و سس انار را با آب رقیق میکنیم و در روی آنها میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم دلمهها بپزد و مزه دار شود.
ارسال نظر