چطور خامه کیک به سبک قنادی درست کنیم؟
اگر از علاقهمندان به شیرینی پزی هستید طرز تهیه خامه کیک یکی از نکات مهمی است که باید بلد باشید. احتمالا تصور میکنید درست کردن خامه کیک خوب و منسجم چالش برانگیز خواهد بود اما با دانستن چند نکته مهم متوجه میشود این کار چندان هم دشوار نیست.
روزیاتو: اگر از علاقهمندان به شیرینی پزی هستید طرز تهیه خامه کیک یکی از نکات مهمی است که باید بلد باشید. احتمالا تصور میکنید درست کردن خامه کیک خوب و منسجم چالش برانگیز خواهد بود اما با دانستن چند نکته مهم متوجه میشود این کار چندان هم دشوار نیست. در ادامه طرز تهیه خامه قنادی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی
مقدار موادی که در این قسمت ذکر شده، برای تهیه چهار لیوان خامه کیک کافی است. میتوانید با توجه به اندازه کیک و مقدار مورد نیاز خود، این نسبت ها را ضرب یا تقسیم کنید.
-
۴۰۰ گرم خامه با چربی بالا
-
۸۰ گرم خاک قند
-
یک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه خامه کیک
مرحله ۱
در ابتدا یک ظرف بزرگ و مناسب را انتخاب کنید. پس از هم زدن، خامه حجم زیادی پیدا خواهد کرد. پس از اینکه خامه را هم زدید، آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
مرحله ۲
اکنون خامه، وانیل و خاک قند را درون ظرف ریخته و با چنگال و به شکل دستی هم میزنیم. سپس درب ظرف را بسته و در فریزر قرار میدهیم.
مرحله ۳
اکنون پس از ۲۰ دقیقه آن را از فریزر بیرون آورده و دوباره هم میزنیم. این کار را تا جایی ادامه میدهیم که خامه سفت شود.
در آخر خامه باید به مرحلهای برسد که با همزن یا قاشق به سختی از کاسه جدا شود و کاملا به قاشق یا پره های همزن بچسبد. وقتی یک قاشق خامه را برعکس نگه میدارید، به هیچ وجه نباید از آن جدا شود. در این صورت خامه کیک آماده است. بیش از این هم نزنید چون فرمش را از دست میدهد.
طرز تهیه خامه توت فرنگی
برای تهیه خامه میوه ای خوش رنگ و خوشمزه مقداری توت فرنگی را از قبل بشویید و برش بزنید. آنها را در فریزر قرار دهید تا به حالت نیمه یخ زده دربیاید. (اگر کاملا یخ زد آن را ۱۰ دقیقه قبل از زدن خامه بیرون بگذارید)
اواسط هم زدن خامه، توت فرنگی نیمه یخ زده را نیز اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا خامه صورتی رنگ جذاب شما فرم بگیرد.
نکات مهم
-
اگر همزن برقی در دسترس دارید، میتوانید به جای استفاده از چنگال آن را با همزن هم زده و یکباره در داخل یخچال قرار دهید و نیازی به چند بار قرار دادن خامه در داخل فریزر و مجددا هم زدن آن نیست.
-
به هیچ عنوان به جای خاک قند از شکر استفاده نکنید، زیرا شکر در خامه به طور کامل حل نمیشود و هنگام سرو کیک، دانه های آن را زیر دندان های خود احساس خواهید کرد.
-
از خامه کم چرب برای این کار استفاده نکنید. خامه پرچرب و یا خامه های پاکتی موجود در بازار برای تهیه خامه کیک مناسب خواهند بود.
-
حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.
-
میتوانید در صورت تمایل از عسل به جای خاک قند استفاده کنید.
-
خامه را با دور تند همزن هم نزنید، زیرا پس از تزئین کیک و قرار دادن آن بر روی کیک، خامه ترک خواهد خورد.
-
بلافاصله پس از آماده شدن خامه از آن برای تزئین و تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست نداده و شل نشود.
-
اگر احساس میکنید که خامه بیش از حد سفت شده است، میتوانید به ازای هر یک کیلوگرم خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد به آن اضافه کنید.
-
پس از آماده شدن خامه میتوانید شکلات یا رنگ های خوراکی به آن اضافه کنید تا ظاهر جذابتری پیدا کند.
-
اگر میخواهید رنگ به خامه اضافه کنید، ابتدا رنگ را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس آن را به خامه اضافه کنید.
-
برای تهیه خامه شکلاتی به ازای هر کیلوگرم خامه قنادی باید ۷۰ گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه اضافه کنید.
اگر خامه شل شد باید چه کار کرد؟
استفاده از خامه قنادی آماده، احتمال شل شدن خامه را بسیار کم میکند. با این حال اگر خامه شل شد، میتوانید از پودر خامه برای سفت شدن آن استفاده کنید.
اگر علاقمند به تهیه کیک و شیرینی در خانه هستید، طرز تهیه خامه کیک یکی از نکات مهمی است که باید برای درست کردن کیک و شیرینی بدانید. در مطلب روش درست کردن خامه قنادی را به شما آموزش دادیم. امیدوارم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما در درست کردن کیک و شیرینی های خود از آن استفاده کنید.
ارسال نظر