۱۲۷۰۰۷۱
۲۹۷۰۱۲
۲۹۷۰۱۲
پ

ساده‌ترین روش تهیه پرطرفدارترین کیک خانگی

شما می‌توانید کیک را هم برای عصرانه و هم برای صبحانه سرو کنید.

فرارو: کیک یکی از خوشمزه‌ترین تنقلات است که به راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد، اما مشکلاتی برای پف کردن کیک خانگی وجود دارد که در زمان پخت با رعایت نکاتی حل می‌شود. در این مطلب طرز تهیه کیک ساده در قابلمه و علت پف نکردن آن را به شما آموزش می‌دهیم.

شما می‌توانید کیک را هم برای عصرانه و هم برای صبحانه سرو کنید. اما اگر به هر دلیلی دسترسی به فر نداشتید نگران تهیه کیک نباشید، چون طرز تهیه کیک بدون فر هم لذت و خوشمزگی خاص خودش را دارد و شما می‌توانید انواع کیک را در قابلمه تهیه کنید.

ساده‌ترین روش تهیه پرطرفدارترین کیک خانگی

مواد لازم تهیه کیک ساده بدون فر

حتما از یک لیوان برای اندازه گیری تمام مواد استفاده کنید و این کیک برای ۴ نفر مناسب است. برای نفرات بیشتر مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.

آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
نمک مقدار کمی 

طرز تهیه کیک خانگی بدون فر

مرحله اول

برای پخت کیک در قابلمه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و در ادامه سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی هم بزنید و این کار را ادامه دهید تا تخم مرغ شروع به کف کردن بکند.

مرحله دوم

در ادامه آرد را ۲ الی ۳ بار الک کنید این کار تاثیر مستقیمی بر پف کردن کیک کمک می‌کند. سپس آرد را در ظرف گودی بریزید و به آن ۲ قاشق بکینگ پودر را اضافه کنید.

مرحله سوم

زرده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا باز شود در ادامه یک لیوان شکر به آن اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن بکنید.  

مرحله چهارم

 وانیل را نیز به ترکیب زرده تخم مرغ اضافه کرده و دوباره شروع به هم زدن کنید.  

مرحله پنجم

شیر و روغن مایع را نیز به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مرحله ششم

وقتی زرده به خوبی مخلوط شد آن را در چندین مرحله به آرد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید و این کار را به طور مرتب انجام دهید تا رنگ و شکل آن تغییر کند.

مرحله هفتم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را که قبلا هم زده‌اید به مواد کیک اضافه کنید و چند دقیقه با لیسک هم بزنید تا زمانی که حباب‌های ریز روی مواد کیک تشکیل شود مخلوط کنید. در این مرحله کار آماده‌سازی مواد کیک به پایان می‌رسد.

مرحله هشتم

این مرحله نوبت انتخاب یک قابلمه مناسب هم از نظر جنس (تفلون بهتر است) و هم از نظر اندازه متناسب با مواد اولیه شما است. (حتما باید از دم کنی استفاده کنید).

مرحله نهم

کف قابلمه را چرب کنید و روی شعله قرار دهید و وقتی قابلمه گرم شد مواد کیک را درون قابلمه بریزید. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه کیک شما آماده می‌شود و بعد از خاموش کردن شعله حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به کیک استراحت بدهید تا به خوبی از قابلمه جدا شود، فقط این نکته را در نظر داشته باشد که پخت کیک در قابلمه، چون حرارت به بالای کیک نمی‌رسد روی کیک به مانند کیک در فر برشته نمی‌شود.

نکات درست کردن کیک در قابلمه

۱- مواد اولیه استفاده شده در تهیه کیک را باید به دمای محیط برسانید (مواد نیم ساعت قبل از استفاده در محیط آشپزخانه باشند).

۲- دمای شعله در پخت کیک بدون فر باید کم باشد.

۳- در نیم ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه را باز نکنید و بعد از گذشت نیم ساعت می‌توانید با خلال دندان از پختن کیک اطمینان حاصل کنید (اگر خلال را به وسط کیک فرو کردید و چیزی از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک پخته است).

۴- برخلاف پختن کیک در فر که باید تمام قالب را چرب کنید، در پخت کیک در قابلمه فقط کف قالب را چرب کنید و دیواره‌های آن را چرب نکنید که باعث می‌شود پف کیک گرفته شود.
هم زدن مواد را در یک جهت انجام دهید تا کیک به خوبی پف کند.

۵- در مقدار مواد اولیه مقدار شکر یک لیوان ذکر شده اگر به کیک شیرین علاقه دارید می‌توانید نصف لیوان دیگر شکر اضافه کنید.

۶- اگر بخواهید می‌توانید یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو نیز به مواد اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.  

۷- می‌توانید از طعم دهنده‌های دیگری همچون (دارچین، هل، سیب و پرتقال) استفاده کنید.

فوت و فن پف کردن کیک در قابلمه

شما در قابلمه و بدون داشتن فر هم می‌توانید کیک خوشمزه بپزید، برای پخت یک کیک پف دار درون قابلمه به نکات زیر توجه کنید:

۱- مواد کیک را درون قابلمه سرد نریزید و اجازه دهید قابلمه در عرض چند دقیقه گرم شود سپس مایه کیک را درون آن بریزید.

۲- از یک قابلمه نسوز استفاده کنید تا مایه کیک به ته و اطراف آن نچسبد و به طور کامل خارج شود.

۳- برای پخت کیک درون یک قابلمه روحی کف آن یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید یا حسابی چربش کنید.

۴- برای پف کردن کیک در قابلمه در ۴۰ دقیقه اول پخت باز نکنید.

۵- بعد از سپری شدن ۴۰ دقیقه می‌توانید در قابلمه را بردارید و وضعیت کیک را بررسی کنید.

۶- کیک را بر روی شعله بزرگ گاز بپزید.

۷- دو دقیقه اول زیر گاز را زیاد کنید سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید کیک با حرارت ملایم مغزپخت شود.

۸- اطراف و بدنه قابلمه را به هیچ عنوان چرب نکنید، زیرا کیک شما گنبدی خواهد شد، فقط کف قابلمه را چرب کنید.

۹- اندازه قابلمه باید ۲ برابر مایه کیک باشد تا جای کافی برای پف کردن داشته و مغزپخت شود.

۱۰- مایه کیک را به شکل یکدست و یکنواخت درون قابلمه گرم ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید.

۱۱- در قابلمه را با دم‌کنی پوشش دهید تا حرارت درون قابلمه بهتر حفظ شود و کیک خمیر نشود و به خوبی پف کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج