۱۲۷۰۰۱۹
۱۸۰۳۵
۱۸۰۳۵
پ

با طولانی‌ترین پل‌های جهان آشنا شوید

پل های بزرگ دنیا را می توان از برجسته ترین شاهکارهای مهندسی و معماری بشر دانست. در ادامه با طولانی ترین پل های دنیا آشنا خواهیم شد.

روزیاتو: پل های بزرگ دنیا را می توان از برجسته ترین شاهکارهای مهندسی و معماری بشر دانست. در ادامه با طولانی ترین پل های دنیا آشنا خواهیم شد.

۱۰- پل میان گذر دریاچه پونچاترین ، آمریکا: ۳۸،۴۴۲ متر

پل میان گذر دریاچه پونچاترین طولانی ترین پل در کشور آمریکا است و نام آن در کتاب رکوردهای گینس نیز به عنوان طولانی ترین پل ساخته شده روی یک دریاچه در دنیا به ثبت رسیده است. این سازه از دو پل موازی تشکیل شده که شهرهای مندویل و متری در ایالت لوئیزیانا را به یکدیگر متصل می کنند. پل بلندتر ۳۸،۴۴۲ متر طول دارد. پل شمال به جنوب در سال ۱۹۵۶ و پل جنوب به شمال نیز در سال ۱۹۶۹ برای استفاده ی عموم افتتاح شد.

۹- پل روگذر مترو مانیلا ، فیلیپین: ۳۹،۲۰۰ متر

پل روگذر مترو مانیلا در حقیقت یک بزرگراه غیر هم سطح در منطقه ی مترو مانیلای فیلیپین است که چند شهر این کشور را دربرمی گیرد. این بزرگراه با فراهم کردن مسیری جایگزین در بالای اتوبان های این شهرها از ازدحام ترافیکی آن ها می کاهد.

این بزرگراه در چند بخش ساخته شد. بخش اول در سال ۱۹۹۵ آغاز شد و در سال ۱۹۹۹ به پایان رسید. بخش دوم از ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ ادامه داشت. بخش سوم نیز هنوز در دست انجام است. با این حال قسمت اعظم بزرگراه برای استفاده ی عموم افتتاح شده است.

۸- پل بزرگ پکن ، چین: ۴۸،۱۵۳ متر

پل بزرگ پکن یکی از بیش از ۲۰ پلی است که بخشی از مسیر راه آهن سریع السیر پکن – شانگهای هستند. این پل که توسط شرکت راه آهن چین ساخته شده، در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد.

۷- بزرگراه بنگ نا ، تایلند: ۵۴،۰۰۰ متر

بزرگراه بنگ نا یک بزرگراه غیر هم سطح ۶ لاینه در تایلند است که شرق پایتخت تایوان، بانکوک را به شهر چونبوری متصل می کند. بزرگراه بنگ نا یک جاده ی عوارضی است که ظرف حدود ۵ سال، با هزینه ای نزدیک به یک میلیارد دلار ساخته شد و در سال ۲۰۰۰ به افتتاح رسید. در ساخت این پل در مجموع ۱/۸ میلیون متر مکعب بتن به کار رفته است.

۶- پل بزرگ واینن وی ، چین: ۷۹،۷۳۲ متر

پل بزرگ واینن وی از روی رودخانه ی وی چین و چندین رودخانه، بزرگراه و راه آهن دیگر این کشور عبور می کند. این پل بزرگ بخشی از مسیر راه آهن سریع السیری است که شهرهای ژنگژو و ژیان را به هم متصل می کند. این مسیر راه آهن که ساخت آن ۵/۲ میلیارد دلار هزینه داشت، در سال ۲۰۱۰ ابه افتتاح رسید.

۵- پل بزرگ کانجه ، چین: ۱۰۵،۸۸۱ متر

پل بزرگ کانجه یکی دیگر از پل های مسیر راه آهن سریع السیر پکن – شانگهای است. این پل بر روی ۳،۰۹۲ پل بنا شده و مقاوم به زلزله ساخته شده است. ساخت این پل هم مانند دیگر پل های این مسیر راه آهن در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید.

۴- پل بزرگ تیانجین ، چین: ۱۱۳،۷۰۰ متر

پل بزرگ تیانجین یکی دیگر از پل های مسیر راه آهن سریع السیر پکن – شانگهای است. این پل در سال ۲۰۱۱ افتتاح شد.

۳- پل راه آهن کیتا – یایتا ، ژاپن: ۱۱۴،۴۲۴ متر

پل کیتا – یایتا یک پل راه آهن است که شهرهای کیتا و یایتا در ژاپن را به یکدیگر متصل می کند. ساخت این پل در سال ۱۹۸۲ به پایان رسید. این پل بخشی از مسیر راه آهن سریع السیر توهوکو شینکاسن است که توکیو را به آئوموری متصل می سازد. این مسیر راه آهن نزدیک به ۶۷۵ کیلومتر طول دارد.

۲- پل راه آهن جانگوآ – کائوهسیونگ ، تایوان: ۱۵۷،۳۱۷ متر

پل راه آهن جانگوآ – کائوهسیونگ بخشی از شبکه راه آهن سریع السیر تایوان است و شهرستان های جانگوآ و کائوهسیونگ در این کشور را به هم متصل می کند. این مسیر راه آهن از پل های زیادی تشکیل شده و مقاوم به زلزله ساخته شده است.

۱- پل بزرگ دانی یانگ – کانشان ، چین: ۱۶۴،۸۰۰ متر

پل بزرگ دانی یانگ – کانشان، طولانی ترین پل دنیا، یکی دیگر از پل های مسیر راه آهن سریع السیر پکن – شانگهای است. کار ساخت این پل به دست شرکت دولتی جاده و پل چین و با هزینه ای حدود ۸/۵ میلیارد دلار انجام شد و در سال ۲۰۱۰ به پایان رسید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج