۱۲۶۶۷۰۰
۱۸۸۹۳
۱۸۸۹۳
پ

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

وقتی در گلوی‌تان حس خارش و درد دارید، باید از این شش غذا پرهیز کنید در غیراین‌صورت درد گلویتان تشدید می‌شود.

فرادید: گلودرد، حس درد، خارش یا سوزش در ناحیه‌ی گلو است. این حس‌ها با عملِ قورت دادنِ آب دهان یا مایعات تشدید می‌شود چه رسد به غذا خوردن! با آمدن آب و هوای سرد، سر و کله‌ی گلودرد هم پیدا می‌شود.

غذا‌های خاصی هستند که برای خلاصیِ زودتر از شرّ گلودرد باید مدتی از آن‌ها پرهیز کنید وگرنه وضعیت گلودردتان بدتر می‌شود. در این مطلب ۶ مورد از این غذا‌ها را می‌خوانید.

۱. خوراکی‌های تُرد

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

خوراکی‌هایی مانند چیپس، بیسکوئیت ترد (کراکرز) و نظایر این‌ها با گاز زدن و قورت دادن حس تیزی به شما می‌دهند. لبه‌های دندانه‌دار این خوراکی‌های ترد، دردِ گلو را از آنچه که هست دردناک‌تر می‌کند. برای بهبود سریع‌تر گلودرد، بهتر است غذا‌ها و خوراکی‌های نرم بخورید. اما اگر در کابینت خوراکی‌ها فقط بیسکوئیت ترد دارید، قبل از خوردن، آن را در چای داغ بزنید تا نرم شود!

۲. مرکبات

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

مرکبات سرشار از ویتامین سی هستند و انتخاب عاقلانه‌ای برای دوران بیماری به حساب می‌آیند. با این حال، اگر اسیدیته‌ی میوه‌های تازه‌ای مانند پرتقال و لیمو ترش سبب بیشتر شدنِ خارش گلویتان می‌شود، بهتر است تا رفعِ حسِ خارش و سوزشِ گلو، مرکبات همینطور آب میوه، بستنی میوه‌ای یخی و اسموتی مصرف نکنید. برای رفع گلودرد با مرکبات، یک قاچ از آن‌ها را درون چای ولرم یا حتی آب ولرم بچکانید و همراه عسل بنوشید. بجای مرکبات می‌توانید غذا‌های دیگری که ویتامین سی دارند جایگزین کنید، مانند پوره‌ی سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای (با روغن کم سریع تفت دهید).

۳. غذا‌های اسیدی

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

درست مانند مرکبات، غذا‌های اسیدی مانند: سس گوجه‌فرنگی، ماست، نان باگت، محصولات گندم، بیسکوئیت، پیتزا، بادام زمینی، نوشابه‌های گازدار، غذا‌های سرخ‌شده، دوغ ... هم ممکن است برای گلودرد آزاردهنده باشند، پس به طور موقت از این غذا‌ها پرهیز کنید تا دردتان فروکش کند.

۴. غذا‌های تند

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

غذا‌های تند برای آن ناحیه از گلو که متورم شده، مناسب نیستند. پس تا خوب شدن گلودرد از مصرف انواع غذا‌ها، ادویه‌ها و سس‌های تند اجتناب کنید.

۵. سبزیجات خام و سفت

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

هویج و ساقه‌ی کرفس قطعاً پرخاصیت هستند، اما سفتی آن‌ها برای گلودرد آزاردهنده است. اگر گیاه‌خوارید و ناچارید این قبیل سبزیجات را مصرف کنید، بهتر است آن‌ها را پخته مصرف کنید یا تا خوب شدن کامل گلودردتان، پوره‌های سبزیجات بخورید، مثل پوره‌ی سیب‌زمینی.

۶. غذا‌های سرخ شده

۶ خوراکی که گلودرد را بدتر می‌کنند

خوردن مرغ و پیاز سوخاری در زمان بیماری گزینه راحت و بی‌دردسری به نظر می‌رسد، اما لایه‌ی زبر غذا‌های سوخاری‌شده درد گلو را بیشتر می‌کند. پس موقتاً از مصرف آن‌ها پرهیز کنید، حتی پس از بهبود سعی کنید در مصرف آن‌ها اعتدال را رعایت کنید!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج