طرز تهیه ترشی پیاز، آسان، خوشمزه و ارزان
ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های پرطرفدار رستورانی است که به طور معمول در کنار غذاهای اصیل ایرانی سرو می شود.
پانامگ: ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های پرطرفدار رستورانی است که به طور معمول در کنار غذاهای اصیل ایرانی سرو می شود.
مواد لازم ترشی پیاز فوری | |
پیاز ریز | ۱ کیلوگرم |
لبو | ۱ عدد |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مرحله اول
برای تهیه ترشی پیاز مجلسی ابتدا پیاز ها را پوست گرفته و سر و ته آنها را با یک کارد تیز جدا می کنیم. این ترشی خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با پیازهای کامل یا پیازهای خلالی شده درست کنیم.
مرحله دوم
ما در این آموزش از پیازهای کامل استفاده کرده ایم. پیازها را پس از تمیز کردن، درون آبکش می ریزیم و با آب سرد به خوبی می شوییم، سپس آبکش را کنار می گذاریم تا آب اضافی پیازها به طور کامل خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیازها را از آبکش خارج کرده و روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند. توجه داشته باشید که اگر پیازها کمی رطوبت داشته باشند، باعث کپک زدن سریع ترشی می شوند.
مرحله چهارم
حالا یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم و با دستمال به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه سرکه را به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کنند.
مرحله پنجم
در این مرحله پیازها را درون ظرف می چینیم و در همین حین لبو را پوست گرفته و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و لا به لای پیازها درون شیشه قرار می دهیم. پس از اینکه ترکیب سرکه و آب جوش آمد، آنرا روی پیازها می ریزیم.
مرحله ششم
حالا درب شیشه را محکم می بندیم و اجازه می دهیم سرکه و آب با دمای محیط یکسان شوند. در نهایت ترشی را درون یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ روز می توانیم ترشی را مصرف کنیم.
ارسال نظر