۱۲۶۴۱۲۷
۱۳۴۸
۱۳۴۸
پ

فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

شیرینی نخودچی لاته نوعی شیرینی‌ خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای پذیرایی از آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته را می‌خوانید.

چی شی: شیرینی نخودچی لاته نوعی شیرینی‌ خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای پذیرایی از آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته را می‌خوانید.

فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

 شیرینی نخودچی لاته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته در ادامه  همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی لاته

آرد نخودچی:  ۲۰۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

پودر قند:  ۱۰۰ گرم

پودر هل:  ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای روکش لاته

زرده تخم مرغ:  ۲ عدد

پودر قند: ۴۰ گرم

آرد:  ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه : ۴ قطره

طرز تهیه شیرینی نخودچی لاته

مرحله اول

برای تهیه شیرینی نخودچی لاته خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می‌دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا کره را به همراه پودر قند درون یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا با دور تند همزن برقی به ۴ تا ۵ دقیقه دقیقه به خوبی هم می‌زنیم تا مخلوط کره کرم رنگی و سبک شود. در ادامه پودر هل را اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم، سپس آرد نخودچی را کم کم درون کاسه الک می‌کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خمیر را مخلوط کرده، سپس دو مرتبه درون چرخ گوشت چرخ می‌کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود. حالا خمیر را درون سینی فر گذاشته و به صورت مستطیل به ضخامت ۳ تا ۴ سانتی متر فرم می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا به سراغ درست کردن روکش لاته می‌رویم، برای این منظور زرده‌ های تخم‌ مرغ را به همراه پودر قند درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب لیمو ترش تازه را به همراه قارچ به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یک مایه یکدستی حاصل شود. حالا مایه لاته را به صورت نازک روی خمیر ریخته و با پالت کاملا پخش می‌کنیم.

مرحله ششم

در ادامه به دلخواه مقداری خلال پسته روی کرم ریخته و اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

پس از اتمام استراحت، خمیر را به ابعاد دلخواه برش می‌زنیم و سینی را درون فر گذاشته و اجازه می‌دهیم شیرینی ها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. توجه داشته باشید روی کرم لاته طلایی نشود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می‌دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی های خنک شده را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه چای سرو می‌کنیم. نوش جان.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج