مصرف این سبزی، چربی خون را کاهش میدهد
گل کلم این سبزی شیرین و سبک با طعم بینظیرش میتواند یکی از مناسبترین گزینههای فصل زمستان برای سرو شدن کنار غذا باشد.
ایلنا نوشت: گل کلم این سبزی شیرین و سبک با طعم بینظیرش میتواند یکی از مناسبترین گزینههای فصل زمستان برای سرو شدن کنار غذا باشد.
کلم دارای خواص بسیاری است که عبارتند از:
۱. اگر ترکیبات موجود در گل کلم با مصرف مرتب این نوع سبزی همراه شود میتواند مانعی در برابر انواع سرطانها باشد.
۲. گل کلم میتواند چربی خون بالا را پایین بیاورد و آن را تنظیم کند.
۳. هر پیمانه گل کلم فقط حاوی ۲۵ کالری است. به این معنی که مصرف زیاد این ماده غذایی موجب اضافهوزن نمیشود و همچنین جایگزین کمکالری مناسبی برای مواد غذایی پرکالری مانند برنج و آرد است.
گل کلم بهدلیل فیبر بالا گوارش را کُند و احساس سیری ایجاد میکند و در نتیجه فرد بهطور خودکار به مصرف کالری کمتری طی روز روی خواهد آورد. خاصیت دیگری که در گل کلم به کاهش وزن کمک میکند، پرآببودن این ماده غذایی است. ۹۲ درصد وزن گل کلم از آب تشکیل میشود و این درحالی است که مصرف مواد غذایی پرآب و کمکالری با کاهش وزن بیارتباط نیست.
طریقه مصرف گل کلم
گل کلم را میتوانید به راحتی بخارپز و کنار غذا نوش جان کنید اما ترکیب آن با سیب زمینی پخته هم برای قرار گرفتن کنار بشقاب غذا بسیار خوشمزه خواهد شد.ضمن اینکه گل کلم در کشور ما وقتی در قالب شور یا ترشی درمیآید بسیار خواستنیتر خواهد شد.
ارسال نظر