۱۲۵۶۷۸۵
۱۲۲۷
۱۲۲۷
پ

آمار ترسناک از فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

​به عقیده یکی از ستاره شناسان آمریکایی، فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی به وفور یافت می‌شوند؛ اما آیا این ادعا صحت دارد؟

گجت نیوز: به عقیده یکی از ستاره شناسان آمریکایی، فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی به وفور یافت می‌شوند؛ اما آیا این ادعا صحت دارد؟

آمار ترسناک از فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

موضوع وجود بیگانگان و فضاپیماهای آنها یکی از بحث برانگیزترین مباحث در دنیای امروزی است. برخی دانشمندان همچون آوی لئوب معتقد به حضور فرازمینی‌ها هستند و عده‌ای این مسئله را از ریشه انکار کرده‌اند. حقیقت چیست و آیا در خارج از سیاره زمین موجوداتی هستند که ما از آنها بی‌خبریم؟

آمار ترسناکی از تعداد فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

به اعتقاد آوی لئوب، استاد دانشگاه هاروارد، نخستین شهاب سنگ فضای میان ستاره‌ای با نام Oumuamua به احتمال زیاد بقایای یک فضاپیمای بیگانه بوده است. او همچنین به تازگی اظهار نظر کرده که تعداد این بقایای شهاب سنگی در اطراف ما به 4 میلیون میلیارد یا 4 کوئینتلیون می‌رسد.

آمار ترسناک از فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

لئوب تأکید می‌کند که تا دو سال آینده نخستین تصویر واضح از یوفوها ثبت خواهد شد؛ اما پایه و اساس گفته‌های استاد دانشگاه هاروارد چیست؟ Oumuamua در سال 2017 و از فضای بین ستاره‌ای به زمین رسید و محققان موفق شدند آزمایش‌های مهمی روی آن انجام دهند و همین باعث شد بحث‌های زیادی پیرامون آن به وجود آید.

در واقع تمام آنچه آوی لئوب می‌گوید این است که Oumuamua نوعی سنگ فضایی به دست تمدنی فرازمینی است. این دانشمند به تازگی در مقاله‌ای که منتشر نشده این طور پیش‌بینی کرده است که در اطراف ما اشیای دیگری مشابه Oumuamua وجود دارد. مقاله مذکور به داوری همتا نرسیده است.

حقیقت فضاپیمای سنگی چیست؟

آمار ترسناک از فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

شاید عده‌ای معتقد باشند که آوی لئوب و همکار اخترشناس او یعنی کارسون ازل، دیوانه شده‌اند و فکر می‌کنند یک تکه سنگ فضایی، بشقاب پرنده‌ای عجیب و غریب است؛ اما این‌طور نیست. حقیقت این است که لئوب و دیگر اخترشناسان معتقد به فرضیه او تصور می‌کنند در میان فرضیه‌های متنوع مربوط به Oumuamua، ممکن است این شیء یک فضاپیمای بیگانه باشد.

به نوعی این دو پژوهشگر تعداد فضاپیماها و اشیای ساختگی موجود در منظومه خورشیدی را نشان می‌دهند. آنها با استفاده از نرخ شناسایی اشیای بین ستاره‌ای و اطلاعات موجود پیرامون تراکم اشیای مشابه یکدیگر در فضای اطراف ما توانسته‌اند چنین تخمینی بزنند.

آمار ترسناک از فضاپیماهای بیگانه در منظومه شمسی

تا به امروز چهار شیء میان ستاره‌ای توسط دانشمندان مشاهده شده و محاسبات آنها بر اساس همین مشاهدات توسعه یافته است. از جمله این اشیاء می‌توان به Oumuamua، دو شهاب سنگ به نام‌های CNEOS 2017 و CNEOS 2014 و یک دنباله‌دار اشاره کرد. پژوهشگران همچنین به این که نمی‌توانیم نقاط دوردست منظومه شمسی را کاوش کنیم هم توجه کرده‌اند.

به اعتقاد آنها تمامی این ۴ میلیارد شیء به احتمال قوی در حال نزدیک شدن به منطقه قابل سکونت منظومه شمسی هستند و اگر بخواهیم اندازه آنها را تخمین بزنیم، متجاوز از یک متر نخواهد بود. آوی لئوب مدت‌هاست که وقت خود را صرف ساخت دستگاهی برای ثبت تصاویر با کیفیت از یوفوها کرده و امیدوار است بتواند تا دو سال آینده نخستین عکس از بشقاب پرنده‌ها ثبت کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج