۱۲۴۶۷۱۱
۴۴۶۱
۴۴۶۱
پ

شلیکی که ۱۱میلیون کیلومتر دورتر به هدف نشست!

​فضاپیمای دارت پیش از برخورد با سیارک دیمورفوس تصاویری به زمین فرستاد اما ثبت تصویر برخورد و تاثیر آن کار تلسکوپ‌های زمینی بود.

خبرآنلاین: فضاپیمای دارت پیش از برخورد با سیارک دیمورفوس تصاویری به زمین فرستاد اما ثبت تصویر برخورد و تاثیر آن کار تلسکوپ‌های زمینی بود.

پروژه اطلس که سیستم هشداری برای تشخیص اجرام خطرناک آسمانی است، با استفاده از داده‌های تلسکوپ‌های سراسر جهان لحظه تاریخی برخورد فضاپیمای دارت به سیارک دیمورفوس را ضبط کرده است.

البته دوربین‌های فضاپیمای دارت نیز تصاویری به زمین فرستاد که تا لحظه برخورد را پوشش می‌داد اما طبیعتا نتوانست لحظه برخورد را ثبت کند. این برخورد در فاصله ۱۱ میلیون کیلومتری زمین صورت گرفت اما از دید تلسکوپ‌های زمینی پنهان نماند.

این برخورد بخشی از پروژه ناسا برای بررسی تاثیر برخورد جسم خارجی بر تغییر مسیر اجرام خطرناک آسمانی بود که شب گذشته با موفقیت به انجام رسید.

حالا با داده‌های جمع‌آوری شده می‌توان امیدوار بود که سیستمی کارآمد برای محافظت از زمین برابر اجرام خطرناکی که شاید روزی به سمتش بیایند، طراحی و ساخته شود.

در این پروژه فضاپیمایی به سمت سیارک‌های دوقلوی دیدیموس و دیمورفوس پرتاب شد. دیمورفوس سیارک کوچکتر است که همچون ماهکی گرد دیدیموس می‌چرخد.

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج