۱۲۴۴۰۱۲
۴۲۲۳۷
۴۲۲۳۷
پ

فوت‌ و فن سرخ‌کردن بادمجان برای مصرف کمتر روغن

سرخ کردن بادمجان می‌تواند روغن زیادی مصرف کند و در نهایت این میوه (!) خوش طعم را به خوراکی چرب و سنگین تبدیل کند اما با این ترفندها می‌توانید یک بادمجان سرخ شده ترد و سالم داشته باشید.

همشهری آنلاین نوشت: سرخ کردن بادمجان می‌تواند روغن زیادی مصرف کند و در نهایت این میوه (!) خوش طعم را به خوراکی چرب و سنگین تبدیل کند اما با این ترفندها می‌توانید یک بادمجان سرخ شده ترد و سالم داشته باشید.

فوت‌ و فن سرخ‌کردن بادمجان برای مصرف کمتر روغن

بادمجان یک میوه بدقلق برای پخت است و بله، بادمجان در واقع یک میوه است نه صیفی؛ الان فصل بادمجان است؛ بادمجان ورامین و لتور کاشان که در این فصل برداشت می‌شوند، بسیار لذیذند؛ به قول قدیمی‌ها بادمجان، مرغ سیاه بی‌جان است و اگر خوب سرخ شود یک خوراک لذیذ خواهد بود.

پخت بادمجان قلق‌هایی دارد که بیشتر مربوط به زمان سرخ شدن آن است و اگر این مرحله را به خوبی انجام دهید، می‌توانید یک وعده گیاهی دلچسب تدارک ببینید. جذب زیاد روغن توسط بادمجان، حتی اگر روغن داغ و زیادی درون ماهیتابه باشد، هم به دلیل بافت سلولی و ساختار داخلی آن اجتناب ناپذیر است.

گوشت نرم و اسفنجی بادمجان دارای محفظه‌های هوای کوچکی است که به سرعت روغن یا مایعات داغ را جذب می‌کند و در نهایت، خیس، چرب و سنگین می‌شود اما با رعایت این نکات می‌توانید بادمجانی کم روغنی درست کنید:

کارهایی که قبل از پخت بادمجان باید انجام دهید

بادمجان را خشک کنید

قبل از شروع پخت بادمجان، باید مایع درون آن را تخلیه کنید برای همین، میوه خود را برش بزنید و آن را در آبکش قرار دهید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید و بگذارید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا تمام مایع داخلی آن، که به زهر یا عرق مشهور است، خارج شود. نمک رطوبت را از سلول‌ها بیرون می‌کشد و سپس حفره‌های هوا را پر می‌کند. حالا می‌توانید برش‌ها را خشک کنید.

برای خشک کردن از مایکروویو یا فر استفاده کنید و برای حدود پنج دقیقه به فرو ریختن ساختار اسفنجی کمک کنید، این راهکار از جذب روغن بسیار زیاد جلوگیری می‌کند.

روغن را روی بادمجان بمالید

به جای ریختن روغن در تابه، آن را روی گوشت بادمجان بمالید تا کنترل بیشتری روی مقدار روغن مصرفی داشته باشید. یک طرف گوشت را برس بکشید، سپس بلافاصله آن را به یک تابه داغ اضافه کنید. سمت دیگر را هم با قلم‌مو روغن بزنید.

بادمجان را در شیر خیس کنید

در حالی که مایکروویو و نمک زدن بادمجان باعث از بین رفتن ساختار متخلخل میوه می‌شود، این روش، رویکردی برعکس دارد. خیساندن تکه‌ها یا مکعب‌های بادمجان در شیر به مدت یک تا دو ساعت، ساختار متخلخلی را که با کیسه‌های هوا پر شده است با شیر پر می‌کند و جایی برای جذب روغن باقی نمی‌گذارد.

کاری که هنگام پخت بادمجان باید انجام دهید

برای پخت و سرخ کردن ورقه‌های بادمجان بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید تا فقط به یک قاشق غذاخوری روغن نیاز داشته باشید و در کمترین زمان به نتیجه‌ای ترد و عالی برسید.

کاری که بعد از پخت بادمجان باید انجام دهید

پس از اتمام پخت بهتر است که آنها را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا اضافی آن به دستمال منتقل شود و در نهایت یک پیش غذای خوشمزه، ترد و سالم داشته باشید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج