۱۲۳۷۲۰۶
۲۶۱۴
۲۶۱۴
پ

الله‌کرم پُست دانشگاهی گرفت

عبدالحسین الله کرم، از سران گروه موسوم به انصار حزب الله، با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران و تهران مرکزی، به عنوان "سرپرست گروه آموزشی اندیشه سیاسی و مسائل ایران" دانشکده علوم سیاسی منصوب شد.

خبرآنلاین: عبدالحسین الله کرم، از سران گروه موسوم به انصار حزب الله، با حکم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران و تهران مرکزی، به عنوان "سرپرست گروه آموزشی اندیشه سیاسی و مسائل ایران" دانشکده علوم سیاسی منصوب شد.

5383_310

این حکم در حالی صادر شده است که رئیس گروه باید در فرآیند انتخابی و توسط اعضای هیات علمی انتخاب شود ولی الله کرم بدون شرکت در انتخابات به این سمت رسیده و به همین دلیل حکم "سرپرستی" برای او صادر شده است.

photo_2022-08-22_19-09-43

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج