۱۲۳۴۹۵۳
۴۹۹
۴۹۹
پ

کمبود شیرخشک، در آستانه بحرانی‌شدن قرار گرفت

رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با انتقاد از تاخیر سازمان غذا و دارو در ابلاغ قیمت جدید شیرخشک کودک، گفت: شرکت های تولیدی قادر به ادامه تولید نیستند و در آینده ای نزدیک با کمبود شیرخشک مواجه خواهیم شد

اقتصادآنلاین: رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد با انتقاد از تاخیر سازمان غذا و دارو در ابلاغ قیمت جدید شیرخشک کودک، گفت: شرکت های تولیدی قادر به ادامه تولید نیستند و در آینده ای نزدیک با کمبود شیرخشک مواجه خواهیم شد

هانی تحویل زاده، رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک با اشاره به دشواری ها و مشکلات ایجاد شده در زمینه تامین مواد اولیه برای تولیدکنندگان این صنعت، گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد و در نهایت افزایش هزینه تمام شده تولید، تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد پیگیر موضوع اصلاح قیمت شیر خشک های رگولار بوده و هستند.

وی با اشاره به اینکه قیمت فعلی شیرهای رگولار با توجه به فرمولاسیون شرکت های مختلف ، در محدوده ۴۶ تا ۶۰ هزار تومان قرار دارند، افزود: درخواست شرکت های تولیدی این بوده که با توجه به افزایش هزینه تولید، قیمت محصول نیز به طور متوسط حدود ۵۰ درصد افزایش یابد.

تحویل زاده با بیان اینکه حاشیه سود بسیاری از این محصولات برای برخی از شرکت های تولیدی در حال حاضر صفر است،گفت: برای برخی شرکت ها حاشیه سود حتی منفی است و برای برخی دیگر نیز بین ۲ تا حداکثر ۵ درصد است.

 

قیمت شیرخشک اعلام نشود، خطر کمبود در آینده جدی است

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه در صورت عدم اصلاح قیمت، تولید شیرخشک نوزاد در کشور با مشکل جدی مواجه می شود، اضافه کرد: به منظور رفع این معضل و استمرار تولید داخلی ، مکاتبات بسیار گسترده ای با مسئولین وزارت بهداشت از جمله رییس سازمان غذا و دارو و مدیران کل مربوطه به عمل آمده که متاسفانه این مکاتبات به نتیجه نرسیده است.

وی ادامه داد: به دلیل عدم رسیدگی به مکاتبات مذکور، انجمن نامه های مجزایی را برای روسای جمهور و مجلس شورای اسلامی ارسال کرد که پس از پیگیری های بی وقفه، دو هفته قبل کمیسیون قیمت گذاری دارو برگزار شد و قیمت فرآورده های رگولار به تصویب رسید.

تحویل زاده تصریح کرد: با اینحال، سازمان غذا و دارو تاکنون اقدام به اعلام و ابلاغ قیمت های جدید نکرده و از انجام این کار خودداری می کند که نمی دانیم دلیل آن چیست؟

وی با بیان اینکه این اقدام، موجبات بروز بحران در تامین شیر خشک رگولار را فراهم آورده و به کمبود آن در آینده نزدیک دامن می زند، گفت: به عنوان نمونه می توان به کمبود اخیر در شیرهای رژیمی که ناشی از عدم قیمت گذاری صحیح و اعلام دیر هنگام قیمت این فرآورده بود ، اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه ادامه تولید شیر خشک رگولار با قیمت فعلی ممکن نیست، اضافه کرد: شرکت های تولید کننده قادر به ادامه تولید نیستند و در صورت تداوم روند فعلی، فعالیت خود را متوقف خواهند کرد.

تحویل زاده از مسئولان سازمان غذا و دارو خواست بدون فوت وقت نسبت به ابلاغ قیمتهای جدید اقدام کنند تا کشور در تامین شیرخشک نوزاد دچار مشکل نشود.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج