۱۲۳۳۴۵۸
۲۷۶
۲۷۶
پ

طالبان به متکدیان حقوق پرداخت ‌می‌کند!

دفتر معاون اول طالبان از طرح ساماندهی متکدیان در کابل خبر داده است.

خبرآنلاین: دفتر معاون اول طالبان از طرح ساماندهی متکدیان در کابل خبر داده است.

دفتر ملابرادر، معاون اول نخست‌وزیر طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که براساس حکم «هبت الله آخندزاده» رهبر طالبان، جمع‌آوری متکدیان در کابل با همکاری نهادهای مختلف آغاز خواهد شد.

براساس این بیانیه، متکدیان شناسایی و ثبت شده و برای افرادی که قادر به کار نباشند حقوق تعیین می‌شود.

از طرف دیگر، خالد زدران، سخنگوی پلیس کابل نیز در توئیتی نوشت: پلیس به زودی متکدیان را از سطح شهر کابل جمع آوری خواهد کرد و برای افرادی که قادر به انجام کار نباشند، به صورت ماهانه حقوق پرداخت می‌شود.

این در شرایطی است که سازمان ملل گزارش داده که امنیت غذایی در افغانستان به مرحله فاجعه رسیده و نزدیک به ۲۰ میلیون نفر از جمعیت این کشور با گرسنگی شدید مواجه هستند.

در گزارش این سازمان همچنان تاکید شده است که خشک‌سالی طولانی مدت و بحران عمیق اقتصادی، افزایش مواد غذایی و تاثیر جهانی بحران اوکراین از جمله مهمترین عوامل تشدید بحران در افغانستان است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج