۱۲۳۰۲۷۸
۱۷۱۱
۱۷۱۱
پ

ویدئویی از حمله مجری شبکه سه به ظریف

در برنامۀ «سیاست خارجی» که از شبکه سه سیما پخش می‌شد، مجری برنامه به محمد جواد ظریف حمله کرد.

فرارو: در برنامۀ «سیاست خارجی» که از شبکه سه سیما پخش می‌شد و به حاشیه‌های اجلاس اخیر سران ایران و روسیه و ترکیه دربارۀ سوریه در تهران اختصاص داشت به شکل کامل غیر منتظره‌ای، امیر حسین طهماسبی مجری برنامه به محمد جواد ظریف وزیر خارجه سابق کشورمان حمله کرد و گفت: «دوستان آقای ظریف یادشان رفته که او در مقابل امیر کویت زانو زد و آن تحقیر ملی را رقم زد؟»

1281442_413

این اتفاق در حالی رخ داد که مجری برنامه در حال نقد توییتی درباره سفر پوتین به ایران و اسکورت ویژه از او در تهران بود، که با حرکتی عجیب نوک پیکان انتقاد را به سمت ظریف تغییر جهت داد و ماجرای عکس ظریف با امیر کویت را پیش کشید.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج