۱۲۳۰۲۳۸
۱۲۲۲
۱۲۲۲
پ

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟

کیست های کبدی کیسه های پر از مایعی هستند که روی کبد شما ظاهر می شوند. تقریباً همه کیست های کبدی خوش خیم و غیر سرطانی هستند و به اندازه ای بزرگ نمی شوند که علائم ایجاد کنند.

روزیاتو: کیست های کبدی کیسه های پر از مایعی هستند که روی کبد شما ظاهر می شوند. تقریباً همه کیست های کبدی خوش خیم و غیر سرطانی هستند و به اندازه ای بزرگ نمی شوند که علائم ایجاد کنند.

پزشکان می توانند کیست ها را با جراحی یا دارو درمان کنند. برخی از کیست های کبدی ناشی از یک اختلال ارثی است که ممکن است نیاز به درمان داشته باشد.

آیا کیست های کبد شایع هستند؟

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟کیست های خوش خیم کبد که گاهی اوقات کیست های ساده نامیده می شوند، شایع ترین شکل کیست کبدی هستند. محققان تخمین می زنند که ۵٪ تا ۱۰٪ از مردم در سراسر جهان کیست کبدی دارند.

چه کسانی مبتلا به کیست های کبدی می شوند؟

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟به طور کلی، کیست های کبدی ممکن است افراد بین ۳۰ تا ۷۰ سال را تحت تاثیر قرار دهند، اما تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد علائم واضحی را تجربه می کنند. زنان بیشتر از مردان با کیست کبدی متولد می شوند و مردان بیشتر از زنان به کیست کبدی مبتلا می شوند.

آیا کیست های کبدی سرطانی هستند؟

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟کیست های کبدی به ندرت مستعد سرطان هستند یا به کیست های سرطانی تبدیل می شوند. پزشکان از جراحی برای درمان کیست های کبدی که علائم ایجاد می کنند یا سرطانی هستند، استفاده می کنند. حدود ۱ تا ۵ درصد از همه کیست های کبدی پیش سرطانی هستند و حدود ۳۰ درصد از این کیست ها سرطانی می شوند.

آیا کیست در کبد خطرناک است؟

در حالی که تقریباً همه کیست های کبدی خوش خیم و غیر سرطانی هستند و به اندازه کافی بزرگ نمی شوند که علائم ایجاد کنند، با این حال، دو نوع بیماری کبد کیستیک ممکن است به جراحی یا درمان دیگری نیاز داشته باشد:

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟کیست هیداتید: بیماری هیداتید توسط انگل هایی ایجاد می شود که معمولاً از طریق آب از سگ و گوسفند به انسان منتقل می شود. این انگل ها به کیست روی کبد و سایر نواحی بدن افراد تبدیل می شوند. در صورت عدم درمان، بیماری هیداتید می تواند باعث تب، یرقان یا ائوزینوفیلی یا تعداد غیرعادی بالای گلبول های سفید خون شود. پزشکان این کیست ها را با دارو، از جمله شیمی درمانی، برای از بین بردن انگل و جراحی برای برداشتن کیست ها درمان می کنند.چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟بیماری کبد پلی کیستیک (PLD): این اختلال ارثی نادر حدود ۱ تا ۱۰ نفر از هر ۱۰۰,۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. افراد مبتلا به PLD خوشه هایی از کیست های خوش خیم یا ساده روی کبد خود ایجاد دارند. این کیست ها ممکن است شبیه خوشه های انگور بسیار بزرگ به نظر برسند. تنها حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به PLD علائم قابل توجهی نشان می دهند و بیشتر افراد تا زمانی که بالغ شوند علائمی ندارند. با گذشت زمان، کبد افراد بزرگتر می شود و باعث تورم یا متسع شدن شکم و ناراحتی می شود.

آیا کیست های کبدی خود به خود از بین می روند؟

چه کسانی مبتلا به کیست‌های کبدی می‌شوند؟برخی از مطالعات پزشکی نشان می دهد که کیست های خوش خیم کبد بدون درمان از بین می روند. مهم است که به یاد داشته باشید که اکثر کیست های کبدی خوش خیم هستند و به اندازه کافی بزرگ نمی شوند که علائم ایجاد کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج