۱۲۲۹۰۴۷
۱۴۸۳
۱۴۸۳
پ

نتایج آزمایشات پزشک شیطان‌صفت آلمانی در برزیل

شهر کوچکی در جنوب برزیل وجود دارد که تعداد زیادی دوقلو در آن زندگی می‌کنند؛ پدیده‌ای که می‌توان آن را با حوادث شوم دوران جنگ جهانی دوم توضیح داد.

روزیاتو: شهر کوچکی در جنوب برزیل وجود دارد که تعداد زیادی دوقلو در آن زندگی می‌کنند؛ پدیده‌ای که می‌توان آن را با حوادث شوم دوران جنگ جهانی دوم توضیح داد.

کاندیدو گودوی در نزدیک مرز با آرژانتین قرار داشته و حدود شش هزار نفر جمعیت دارد. این شهر به دلیل برخورداری از نرخ ۱۰ درصدی زاد و ولد دوقلوها معروف است که پنج برابر بیشتر از میانگین نرخ ایالت ریو گرانده دو سول است که در آن واقع شده است.

یکی از دلایلی که برای این اتفاق ارائه شده ریشه در آزمایش های وحشتناک دکتر جوزف مِنگل دارد. نازی سادیست معروف به فرشته مرگ که آزمایش‌های زیادی روی زندانیان آشویتس انجام داد تا بتواند فرضیه برتری ژنتیکی نژاد آریایی را ثابت کند. او علاقه خاصی به انجام آزمایشات خود بر روی دوقلوهای همسان داشت، آزمایشاتی نظیر قطع عضو و آلوده کردن یکی از دوقلوها به بیماری.

نتایج آزمایشات پزشک شیطان‌صفت آلمانی در برزیل

منگل در سال ۱۹۷۹ در ۶۷ سالگی در برزیل درگذشت و هرگز به خاطر هزاران مرگی که در طول جنگ مسئول آنها بود محاکمه نشد.

گمان می‌رود که با نزدیک شدن به سقوط رایش سوم هیتلر در سال ۱۹۴۵ منگل شیطان صفت به آمریکای جنوبی گریخته باشد. خورخه کاماراسا، مورخ آرژانتینی معتقد است که او در مقطعی به کاندیدو گودوی، یک منطقه کشاورزی برزیلی که بیشتر از پیشینیان آلمانی و لهستانی تشکیل شده بود، رفته بود.

کاماراسا ادعا می‌کند که او پس از ورود به آنجا در دهه ۱۹۶۰، با نام مستعار رودلف وایس به آزمایش های بیمارگونه خود ادامه داد. او سپس شروع به ارائه کمک های پزشکی به زنان آلمانی ساکن در آن منطقه پرداخت. گفته می‌شود که او درخواست نمونه خون می‌کرد و بعد ظاهرا داروی القایی دوقلوها را به زنان ارائه می‌کرد.

نتایج آزمایشات پزشک شیطان‌صفت آلمانی در برزیل

اغلب دوقلوها با موهای بلوند و چشمان آبی به دنیا آمدند؛ ویژگی های کلیدی فرضیه نژاد برتر آریایی

کاماراسا در کتاب خود با عنوان فرشته مرگ در آمریکای جنوبی، نوشت پس از حضور کاندیدو گودوی در این شهر کوچک ناگهان نرخ زاد و ولد افزایش یافت. به گفته کاماراسا او به زنان رسیدگی می‌کرد، پیگیر بارداری آنها بود و با درمان دارویی و صحبت از لقاح مصنوعی به درمان آنها می‌پرداخت.

با این حال، گمانه زنی های کاماراسا از آن زمان توسط متخصصان ژنتیک برزیلی رد شده است. با آنکه هیچ توضیح قطعی نمی‌توان در این باره ارائه داد، اما تیمی از دانشمندان معتقدند که زاد و ولد زیاد در جامعه ممکن است به تعداد بیش از حد دوقلوها منجر شده باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج