عاقبت وحشتناک اضافه کردن نمک به غذای پخته!
پزشکانی از ایالات متحده و سوئیس در مقاله جدید خود توضیح میدهند افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه میکنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.
دیجیاتو: پزشکانی از ایالات متحده و سوئیس در مقاله جدید خود توضیح میدهند افرادی که نمک را پس از پخته شدن به غذای خود اضافه میکنند، بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند.
برای انجام این تحقیق جدید، بیش از ۵۰۰ هزار شرکتکننده در بریتانیا پرسشنامه مربوط به عادات غذایی خود را پر کردند. در این پرسشنامه از آنها پرسیده شده بود که آیا پس از پخته شدن غذا، به آن نمک اضافه میکنند یا خیر. پزشکان سپس با انجام یک پیگیری مجدد ۹ ساله، ۱۸,۴۷۴ مورد مرگ زودس را مشاهده کردند.
ارسال نظر