۱۲۲۶۲۳
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

چاله آبی، جوان تهرانی را بلعید

روز گذشته یک جوان ۱۸ ساله تهرانی در سواحل رشت غرق شد.

خبرگزاری ایسنا:

دیروز جوان ۱۸ ساله تهرانی که برای شنا به سواحل رشت رفته بود به علت بی‌توجهی به هشدارها و نیز شنا کردن در خارج از طرح سالم سازی دریا جان خود را از دست داد.


سرهنگ رحیم شعبانی - رئیس پلیس رشت در این باره، گفت: این حادثه در محدوده میان دو طرح سالم سازی دریا به نام حاجی بکنده و طالش رخ داد و چون این محدوده خارج از طرح سالم سازی دریا بود این جوان به خاطر نبود نجات غریق و عدم آشنایی به فنون شنا در چاله‌های آبی دریا به دام افتاده و جان خود را از دست داد.

وی با اشاره به انتقال جسد این جوان تهرانی به سردخانه گفت: پس از طی مراحل قانونی از سوی عوامل پلیس جسد وی به خانواده‌اش تحویل داده خواهد شد.

شعبانی با بیان اینکه در فصل تابستان مسافران زیادی برای شنا به سواحل گیلان ومازندران سفر می‌کنند گفت: حتما باید برای شنا به طرح‌های سالم سازی و مجاز مراجعه و از شنا در خارج این محدوده جدا خودداری شود. همچنین باید به توصیه‌ها و هشدارهای ایمنی و انتظامی توجه شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جـــان مادرت بگو رشت ساحل داره آخه؟؟!!
    رشت دریا داره که ساحل داشته باشه؟؟!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج