۱۲۱۹۳۱۶
۸۸ نظر
۱۵۹۴۷
۸۸ نظر
۱۵۹۴۷
پ

خواب شوم ترکیه برای دانش‌آموزان ایرانی؟

این روزها درصد بالایی از ایرانی‌ها یا مهاجرند یا اقدام به مهاجرت کرده‌اند و یا در فکر آن هستند. وضعیت اقتصادی و اجتماعی هر چه نابسامان‌تر می‌شود، گروه‌ها و افراد بیشتری به فکر جلای وطن می‌افتند.

روزنامه توسعه ایرانی: این روزها درصد بالایی از ایرانی‌ها یا مهاجرند یا اقدام به مهاجرت کرده‌اند و یا در فکر آن هستند. وضعیت اقتصادی و اجتماعی هر چه نابسامان‌تر می‌شود، گروه‌ها و افراد بیشتری به فکر جلای وطن می‌افتند.

هر چند این موج پیشتر در میان فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های معتبر و نخبگان شکل گرفته بود، اما به نظر می‌رسد به تازگی حتی نوجوانان هم به سودای ادامه تحصیل در موسسات معتبر فرهنگی و مدارس بین‌المللی به مهاجرت گرایش پیدا کرده‌اند.

خواب شوم ترکیه برای دانش‌آموزان ایرانی؟

در روزهای اخیر خبری منتشر شد که یک موسسه فرهنگی ترکیه با برگزاری آزمون در تهران، دانش‌آموزان ایرانی را برای تحصیل در ترکیه بورسیه می‌کند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه در این باره گزارش داد که بنیاد معارف و وزارت آموزش و پرورش ترکیه در چارچوب «بورسیه‌های بین‌المللی دانش‌آموزی» در تهران آزمونی را برگزار کرد که در آن دانش‌آموزان ایرانی خواستار تحصیل در مقطع دبیرستان در ترکیه شرکت داشتند.بر اساس این گزارش اغلب این دانش‌آموزان که از مناطق محروم و دورافتاده ایران برای شرکت در آزمون به تهران آمدند، برای تحصیل در دبیرستان‌های امام خطیب ترکیه که مجموعه‌ای مذهبی است، رقابت کردند.گفته شده است که این اقدام بدون اطلاع و مجوز ایران توسط موسسه «یونس امره» انجام شده است!

اعتراض آموزش و پرورش ایران

پس از برگزاری این آزمون البته وزارت آموزش و پرورش ایران نسبت به آن اعتراض کرد. مهدی فیاضی، رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در نامه‌ای به اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه نوشته است: «نظر به اینکه هرگونه فعالیت آموزشی غیردولتی در داخل کشور مطابق قانون تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی باید با اخذ مجوز قانونی از سازمان مدارس غیردولتی انجام شود؛.

بر اساس اطلاعات واصله اخیراً برخی از موسسات خصوصی خارجی بدون اخذ مجوز قانونی برای فعالیت آموزشی نسبت به جذب و ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی در مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس کشورهای خارجی مبادرت کرده‌‌اند که این امر با منویات مقام‌ معظم رهبری در خصوص جلوگیری از فعالیت موسسات و مراکز آموزشی داخل کشور که موجب مهاجرت جوانان ایرانی (مهاجرفرستی) به مدارس و دانشگاه خارجی می‌شوند مغایرت دارد.»

در این نامه با اشاره به فعالیت موسسه فرهنگی «یونس امره» آمده است: «این موسسه مبادرت به برگزاری امتحان برای بورسیه دانش‌آموزان در مدارس ترکیه کرده است و با اغوای دانش‌آموزان در اقصی نقاط ایران آنها را به تهران فراخوانده و از میان این دانش‌آموزان نخبه، مسابقه علمی برگزار کرده و نخبه‌ترین‌ها را برای ترکیه بورسیه می‌کند که معمولاً دانش‌آموزان ایرانی به دلیل اغوا به مالباخته تبدیل می‌شوند زیرا مدارس ترکیه و دانشگاه‌های ترکیه در مقطع لیسانس هیچ برتری بر مدارس و دانشگاه‌های ایرانی ندارند، اما تبلیغات یونس امره آنها را نهایتاً پس از مهاجرت به مالباخته تبدیل می‌کند.

لذا مستدعی است موضوع به سفارت ترکیه منعکس و از آنها خواسته شود فعالیت اعزام دانش‌آموزان ایرانی به مدارس ترکیه از طریق موسسه یونس امره و بنیاد معارف متوقف شود و امتحانات اخیر به دانش‌آموزان و خانواده‌های ایرانی کان لم یکن اعلام شود و با هیچ یک از موسسات ایرانی دیگر در این گونه اعزام‌های بدون مجوز دانش‌آموزان ایرانی به مدارس ترکیه همکاری صورت نگیرد».

خواب شوم ترکیه برای دانش‌آموزان ایرانی؟

 آیا توطئه‌ای در کار است؟

اما پس از آنکه در اقدامی کم سابقه سفارت ترکیه آزمون ورودی دبیرستان‌های دینی این کشور را در تهران برگزار کرد، برخی این اقدام را در راستای جذب فکری نوجوانان اهل تسنن و خطرناک ارزیابی کردند و حتی به گروه‌های تکفیری نسبت دادند.

در گزارشی که خبرگزاری آناتولی از شرکت‌کنندگان این آزمون منتشر کرد به نقل از عبدالعزیز پرنیان‌پور پدر یکی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در آزمون نوشت: «برای این آزمون از شهرستان ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان به تهران آمدیم. آمدیم تا فرزندان‌مان بورسیه بگیرند و تحصیلات خود را در ترکیه تکمیل کنند. ما می‌خواهیم فرزندانمان تحصیلات عالی خود را به پایان برسانند و به موفقیت برسند».

پس از برگزاری این آزمون برخی از سایت‌های خبری با اشاره به اینکه بیشتر دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این آزمون از استان‌های شرقی کشور به ویژه از میان اهل سنت هستند، مدعی شدند که ترکیه برنامه دارد تا شعبه‌ای از مدارس تندروی دینی را همچون پاکستان راه‌اندازی کند و دستورات مذهبی ویژه‌ای را از طریق آن‌ها گسترش دهد.

با این حال برخی هم می‌گویند؛ تحصیل افراد خارجی در مدارس به خصوص مدارس مذهبی در همه جای دنیا و حتی در ایران بسیار مرسوم است. حوزه‌های علمیه ایران نیز چند صد طلبه غیر ایرانی دارند که برخی از آنها هم اتفاقا از ترکیه هستند و نمی‌توان آن را در راستای پروژه توطئه بررسی کرد.

از سوی دیگر برخی هم معتقدند از آنجایی که اهل تسنن در ایران در حاشیه هستند و به امور مذهبی آنها در مدارس توجهی نمی‌شود، دور از ذهن نیست که گروه‌هایی از آنها تمایل داشته باشند تا به سایر کشورها مخصوصا کشورهای سنی‌نشین منطقه مهاجرت کنند.

به تازگی بنیاد معارف و وزارت آموزش و پرورش ترکیه در چارچوب «بورسیه‌های بین‌المللی دانش‌آموزی» در تهران آزمونی را برگزار کرد که در آن دانش‌آموزان ایرانی خواستار تحصیل در مقطع دبیرستان در ترکیه شرکت داشتند

خواب شوم ترکیه برای دانش‌آموزان ایرانی؟

موج مهاجرت پیشتر آغاز شده بود

اما تمایل دانش‌آموزان برای مهاجرت به سایر کشورها تنها به آزمون اخیر و اهل تسنن برنمی‌گردد و جستجوی ساده در اینترنت نشان می‌دهد که مدتی است تمایل فرستادن دانش‌آموزان و محصلان به کالج‌ها و مدارس معتبر سایر کشورها آغاز شده است.

شاید تصور کنید که مهاجرت کودکان زیر 18 سال امکان‌پذیر نیست ولی، کودکان در رده سنی بین 6 تا 18 سال هم می‌توانند مهاجرت کنند. بهترین راه مهاجرت برای کودکان این سن، مهاجرت از طریق تحصیل است.

مدارس بین‌المللی زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که شرایط خوبی را برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم می‌کنند. در این میان مدارس بین‌المللی در کشورهای کانادا، آلمان، ترکیه و ... بهترین میزبان برای این رده سنی هستند.با داغ شدن موج مهاجرت در ایران‌، هر چند گاهی کودکان و نوجوانان برای ادامه تحصیل به تنهایی به کشور دیگری برای تحصیل فرستاده‌ می‌شوند، اما در ایران خانواده‌ها تمایل دارند که خود هم در کنار فرزندانشان باشند. به همین دلیل بخشی از موج مهاجرت‌ها در بین خانواده‌ها‌، مهاجرت برای ادامه تحصیل فرزندان و تضمین آینده آنهاست. خانواده‌های بسیاری به دلیل بی‌ثباتی وضعیت اقتصادی در ایران نگران وضعیت فرزندان و آینده آنها هستند و به همین دلیل تن به ترک وطن می‌دهند.

تحصیل افراد خارجی در مدارس به خصوص مدارس مذهبی در همه جای دنیا و حتی در ایران بسیار مرسوم است. حوزه‌های علمیه ایران نیز چند صد طلبه غیرایرانی دارند که اتفاقا برخی از آنها اهل ترکیه هستند و نمی‌توان آن را توطئه دانست

خواب شوم ترکیه برای دانش‌آموزان ایرانی؟

میل روز افزون مهاجرت

چندی پیش خبرآنلاین با بررسی آمار اداره گذرنامه جمهوری اسلامی، از رتبه ۱۹ ایران در «دانشجوفرستی» به دیگر کشورها و افزایش بیش از دو برابری جمعیت ایرانیان مهاجر طی ۳۰ سال اخیر خبر داد.

این تحلیل آماری در بازه زمانی سال ۱۳۸۰ تا مرداد ۱۳۹۹ و روی «دارندگان مدال در المپیادهای دانش‌آموزی»، «مشمولان بنیاد نخبگان» و افراد «حائز رتبه‌های یک تا هزار» آزمون سراسری در داخل کشور صورت گرفته است.

در میان گروه‌های مورد بررسی، المپیادی‌ها با ۳۷.۲ درصد، مشمولان بنیاد نخبگان با ۲۵.۵ درصد و رتبه‌های یک تا هزار آزمون سراسری کنکور با ۱۵.۴ درصد، بیشترین درصد ایرانیان مقیم خارج را به خود اختصاص داده‌اند.

این گزارش حاکی است تغییر رتبه «دانشجوفرستی» ایران در بازه زمانی ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۲ از رتبه ۲۹ در جهان به رتبه ۱۱، طی سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ به رتبه ۱۹ جهان کاهش یافته که کماکان رتبه بالایی است.

سالنامه مهاجرتی سال ۱۴۰۰ با اشاره به جدول وضعیت ماندگاری، خروج و بازگشت برگزیدگان کنکور و المپیادی‌ها، از «رغبت به ماندگاری» آن‌ها در خارج از کشور خبر داده است.

در این گزارش همچنین آمده است که شمار مهاجران ایرانی در سال ۲۰۲۰ میلادی به ۱.۸ میلیون نفر رسید.

جمعیت مهاجر ایرانی در دنیا در سال ۱۹۹۰ میلادی، ۸۲۰ هزار نفر بود که با توجه به آمار سال ۲۰۲۰، حاکی از ۲.۲ برابر شدن طی ۳۰ سال گذشته است.

جمعیت دقیق ایرانیان خارج از کشور اعلام نشده، اما تازه‌ترین آمار‌های «رصدخانه مهاجرت ایران» می‌گوید در حال حاضر حدود چهار میلیون و ۴۰۰ هزار ایرانی در کشور‌های مختلف جهان زندگی می‌کنند.

روزنامه فرهیختگان هم در یادداشتی در این رابطه نوشت: موسسه یونس امره مبادرت به برگزاری امتحان برای بورسیه دانش‌آموزان در مدارس ترکیه کرده است و با اغوای دانش‌آموزان در اقصی نقاط ایران آنها را به تهران فراخوانده و از میان این دانش‌آموزان نخبه، مسابقه علمی برگزار کرده و نخبه‌ترین‌ها را برای ترکیه بورسیه می‌کند که معمولا دانش‌آموزان ایرانی به‌دلیل اغوا به مالباخته تبدیل می‌شوند، زیرا مدارس ترکیه و دانشگاه‌های ترکیه در مقطع لیسانس هیچ برتری بر مدارس و دانشگاه‌های ایرانی ندارند، اما تبلیغات یونس امره آنها را نهایتا پس از مهاجرت به مالباخته تبدیل می‌کند.

لذا مستدعی است موضوع به سفارت ترکیه منعکس و از آنها خواسته شود فعالیت اعزام دانش‌آموزان ایرانی به مدارس ترکیه از طریق موسسه یونس امره و بنیاد معارف متوقف شود و امتحانات اخیر به دانش‌آموزان و خانواده‌های ایرانی کأن‌لم‌یکن اعلام شود و با هیچ‌یک از موسسات ایرانی دیگر در این‌گونه اعزام‌های بدون مجوز دانش‌آموزان ایرانی به مدارس ترکیه همکاری ننمایند

گفتیم که موسسه یونس امره، پشت‌پرده با موسسه‌های آموزش زبان در ایران مذاکره  و آنها را ترغیب و تجهیز می‌کرد و آموزش می‌داد تا آموزش ترکی استانبولی را در جامعه رواج دهند. یک منبع مطلع پیش‌تر درباره سابقه این موسسه گفته بود: چه کسانی حامیان این موسسه هستند؟ صنف مبل‌فروشان، پارچه‌بافان و ... . حال یونس امره مشغول چه کاری است؟ الان این موسسه مشغول قبضه کردن تمامی آموزشگاه‌های زبان در ایران است. ما چه می‌کنیم؟ حتی تصور تدریس زبان فارسی در کشورهای خارجی برای خودمان هم بی‌فایده به نظر می‌رسد. چرا؟ چون به موضوع اشراف نداریم.

این منبع مطلع در ادامه صحبت‌هایش پیرامون فعالیت‌های موسسه فرهنگی یونس امره ترکیه در ایران می‌گوید: « مترجمان ترکی استانبولی تربیت‌ شده‌اند و کتاب‌های ترکی را ترجمه کرده و حالا فروش این کتاب‌ها، بازار را قبضه می‌کنند. حلقه بعدی این زنجیره به لحاظ اقتصادی از قبلی‌ها نیز جذاب‌تر است، طیف وسیعی از خوانندگان این کتاب‌ها، رفته‌رفته عاشق استانبول می‌شوند. به‌عنوان مثال اورهان پاموک کاری کرده است که رفتن به استانبول به یکی از آرزوهای ما ایرانی‌ها بدل شود، اینکه عده‌ای بگویند: استانبول ندیده از دنیا نروید!»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    برای اینکه توی ایران نمیشه زندگی کرد . یعنی خودتان نمی دانید

    پاسخ ها

    • ناشناس

      علاوه بر اون ایران برای سهمیه ایاس طرف باید 5سال بخونه شاید یه ازمون ابکی رد شه بعد دوباره برا تخصص ازمونو....عوض این 4 5 سال ترجیح میدم یه بارکی برم ترکیه اینطوری هم مطب ترکیه هم ایران دارم چرا وقتمو تو ایران تلف کنم وقتی اینده ای ندارم توش؟

    • ناشناس

      طورکیه خودش در حال نابودی

  • ناشناس

    وقتی افراد ناشایست هیئت علمی دانشگاه می شوند نتیجه میشه همین....

  • ناشناس

    تبریک میگیم به سران مملکت که با تدبیر و شایستگی فراوان باعث میشن که نخبگان و فرزندان ایران زمین مجبور به ترک وطن بشن احسنت با این مملکت داریتون

    پاسخ ها

    • ناشناس

      خخخخ نخبه؟؟ ترکیه؟؟؟؟

  • ناشناس

    اقایون چرا قبول نمیکنید راه و رسم مملکت داری این نیست!
    اگر امکان مهاجرت برای همه فراهم میشد بی شک بالای۶۰ میلیون نفر از این کشور فرار میکردن

  • ناشناس

    فقط مهندسین شریف و تهران مهاجرت می کنند؟!منظور شما اساسا از دانشگاه معتبر چیست؟!مابقی دانشگاهها غیر معتبر هستند؟!

  • ناشناس

    لازمه نهایی زندگی، مسکن است، وقتی خرید مسکن و پرداخت اقساط وام خرید ان فوق ابر نجومی و غیر قابل پرداخت شده، دیگر چاره ای جز مهاجرت نیست که تنها راه جلوگیری از مهاجرت، کاهش بیش از ۹۰ در صدی قیمت مسکن و مصالح ساختمانی است، در غیر این صورت در اینده ای نزدیک پیری بسیار شدید جمعیت و کاهش اقتدار کشور در راه است که .... و .....

  • ناشناس

    درصد قبول بچه ها مدرسه دولتی در دانشگاه چند درصدی چون بچه ها ریس و سران در مدرسه ای غیرانتفاعی هستند

  • بی نام.

    درود به کشور ترکیه..ایران جای زندگی نیست..

  • ناشناس

    بعد موج مهاجرت به پیش دبستانی ها خواهد رسید صبح 4تا تافتون گرفتم 16000تومان

  • ناشناس

    خوش بحال اونای که بفکر مردم هستن

  • ناشناس

    اسمش مهاجرت نیست فراره
    خیلی فرق داره با هم

  • ناشناس

    دیگه همه ماندن تو خرجشون

  • غفور

    چرا که نه!؟ مدرسه ها شده چاله میدان! آقای فلانی حقوق خوب میگیره وام های مختلف میگیره سه چهارم سال تعطیلات داره سه ماه تابستان تعطیله! آنوقت تو مدرسه عقده های سرکوب شده بچگی و اختلافات خانوادگی اش را سر بچه مردم خالی می کنه هیچکس هم به ککش نمیگزه معلومه دانش آموزان فرار می کنند

  • سحر زمانیان

    منم اگر پول داشتم یک لحظه نمیموندم و با خانواده میرفتم

  • ناشناس

    همه فراری هستن از ایران
    ببین چکار کردن هیشکی تو ایران اینده نداره

  • ناشناس

    مسئولین نسبتا محترم
    آتش به جان نوجوانان هم افتاده
    آفرین به این درایتتان

  • ناشناس

    مهاجرت نه خیانت و وطن فروشی ...

    پاسخ ها

    • ناشناس

      بمونن که چی بشه ؟ تو فلاکت و بدبختی پیش شما؟ کی قدرشونو میدونه؟ کی اهمیت میده

  • نوا

    با این قوانین مسخره ای که دهرن برای کنکور میزارن دیگه همه میزارن میرن از این مملکت...

  • محمد

    لعنت به این زندگی که برای مردم درست کرده اید.

  • ناشناس

    چرا شوووم.عالیه.اینهمه نخبه توامریکا ترکیه انگلیس المان ...هستن اصلیت ایرانین.حتی ناااساااا..کشورهای دیگه بلدن چطور نخبه درست کنن.و پذیرش کنن. من هم بچه دارنمیشم اگرهم بشم.بچه مو میفرستم که بتونه پیشرفت کنه واقعا زندگی کنه..👍🏻👍🏻👍🏻

  • ناشناس

    ترکیه در خواب ما هم در خواب .قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری.

  • ناشناس

    خوب کاری میکنن میرن بمونن که چی بشه

  • ناشناس

    غربگداها کجا نشستن

  • جواد

    وقتی ایران به فکر مردمش نیست برای چی بمانند تمام هزینه ها داره خرج کشورهای دیگه میشه ما مردم ایران دیگر نه زندگی داریم نه اعصاب خبری چاپ کن چاپ

  • ناشناس

    هیچ خواب شکمی نیست
    مردم فضای آزاددوست دارند

  • ناشناس

    دانش آموزان درایران باکنکور مافیا به هیچ رشته ی موردعلاقه ای وست نمی یابند ...اوکراینی هاراازخارج به داخل به شرطی که رشته های پزشکی ، لیسانس بخوانند ، قبول خواهند کرد ....چطور ایران درس بخوانند ، حالا چه دانش آموز چه دانشجوی خارحی؟؟؟؟؟ترکیه ازهرنظر برتری دارد.....

  • ناشناس

    مردم چکارکنن یکی خودمن میگم ماکه سوختیم بچه هامونو نجات بدیم اینجاهرقدرهم تلاش کنن آینده ای ندارن یا بچه هامونو میکشن یازندانی میکنن اینم نشه بعداز تحصیل باید دربدردنبال کار باشن

  • ناشناس

    همه دارن ازاین فلاکت فرار میکنن

  • امیر

    هر انسانی حق داره تو زندگی خصوصیش پیشرفت کنه...پانفارسیسم که جوونای ایرانو بدبخت کرد حداقل تورکیه خوشبختشون میکنه

  • سید حسن

    سهمیه ها دانش آموزامونا بدبخت کردن

  • بینام

    جوانهای اینده ساز مهجرت میکنند

  • ناشناس

    اتفاقا من هم به فکر فرستادن دخترم هستم و تصمیم داریم با چند تا از بچه های فامیل باهم بفرستیمشون اینجوری تنهایی تو غربت اذیت نمیشن

  • ناشناس

    اولا چه اشکالی دارد...بالاخره دانش اموزان مجبورنیستند هزینه کنند وبه ان کشور بروند وارزی هم خارج نمیشود....درثانی مگرشماها کم خارجی دارید که درایران تحصیل میکنند...پس این به اون در.
    ضمنا واقعیتش الان همه دوست دارند درخارج تحصیل کنند شاید بعدا بتونند یی کاری داشته باشند ؛اینجاکه بدون پارتی ورابطه نمیتوانند صاحب شغلی باشند.!!!!!!؟؟؟؟

  • ناشناس

    واسه پول درآوردن آموزش و پرورش مصوبه ای تصویب کردین که چند سال بعد فقط خودتون میمونید برین مدرسه و کنکور بدین خود کرده را تدبیر نیست

  • ناشناس

    کلاهتان را بالاتر بگذارید.به جای پرداختن به مهاجرت به چرایی آن بپردازید.

  • خوشا شیراز

    ترکیه از کجا اومد نفوذ کردتو سیستم وزارت اموزش و پرورش اطلاعیه داد دانش آموزها رفتند ثبت نام کردند آزمون هم برگزار شد حالا وزیر خان از خواب بیدار شده .مشکوکه قضیه

  • ناشناس

    شده دوره صفویه اون زمان به شاعرا توجه نداشتن همه برداشتن رفتن هند الان به دانش اموزا و نخبه ها اینم از وضعه کنکور بعد انتظار دارین ایران بمونیم

  • ناشناس

    زبان تورکی زبان زیبایی است

  • ناشناس

    درود بر کشور ترکیه

  • ناشناس

    موندن در ایران وقت تلف کردنه

  • ناشناس

    البته دانش اموزایی که میرن ترکیه برا درس خوندن صرفا پول پدر دارن هیچکدوم نخبه نیستند وگرنه همین ایران قبول میشدن چون نمیتونن قبول شن میرن ترکیه که به هرنحوی پزشکی و دندان پزشکی بخونن

  • عزیزجون

    انگار بقیه جاها افراد شایسته نشسته اند.

  • یاسمن

    تو این گرانی ماها کجا فرار کنیم حداقل اونا دانش اموزند ما چی

  • رئالپولیس

    کم کم داریم تبدیل میشیم به قطب علمی منطقه!!!
    همون چیزی که توی آرمانهامون بود!!!

  • ناشناس

    ترکا بهترین کارو می کنن ، از این بچه ها مستعداشونو انتخاب می کنن و اینده شون تضمین . دمشون گرم.

    پاسخ ها

    • خوزستان

      دم مسئولین ما هم گرم که بی شرمانه به ترکیه اجازه ی چنین تاخت و تازهایی رو داده اند

  • آیدا

    مدرسه غیر انتفاعی معمولی تو ایران پنجاه میلیون میگیره.آخرهم دانش آموزها چیزی نمیشن.حداقل میرن شانسشون رو اونطرف امتحان میکنن.

  • اف،ام

    چون‌ترکیه‌توایران‌این‌امتحان‌گرفتن‌‌مجبور‌یا‌...
    سالهای‌ساله‌که‌امریکا‌واروپایی‌‌به‌دانشجوهای‌ایرانی‌بورس‌میده‌ولی‌دردبی‌،مالزی‌و..خدت‌میتونی‌امار‌شدربیاری

  • وطنم ایران

    خوش به حال کسانیکه میتونن از این فلاکت گرانی و بیکاری فرار بکنن

  • ناشناس

    سلام بله کشورهای دیگه بدنبال جذب نخبگان هستند واین کاملا درست است

  • ناشناس

    ببینید ترکیه چه پدرسوخته ایه.حالا اگه همین نیمچه اقتدارایران نبود ترکیه شهرهامون را داغون میکرد

  • کوثر

    سلام یکی از دوستای من دهم بود مدرسه نمونه دولتی درسش هم خیلی خوب بود تازگی ها رفت تهران داسه ازمون ک خیلی هم سخت بود و برای بورسیه شدنش به ترکیه یعن الان این سایت داره میگه ک اینطور نیست؟ یعنی این همه خوند بی فایده؟ چرا اخه؟

  • ناشناس

    نود پنج درصد نخبگان را یک ماهه ویزا بهشان دادند و رو هوا بردند ! پنج درصد دیگر هم در خانه نشین هستند!؟

  • ناشناس

    به وضع اموزش و پرورش رسیدگی کنید اوضاع کیفیت اموزشی در مدارس دولتی خوب نیست بیشتر از اموزش مدرسه کانال زده دریغ از یک موضوع اموزشی کلنال پر شده از مناسبت های ایام هفته از مداحی یا مولودی توازن بین تربیت و اموزش باید ب ابر باشه نه این که یکی از دیگری پیشی بگیره

  • سر بیکلاه

    ظاهرا در حال ساخت وساز مسکن هستید مبارکه
    ولی این دلیل مهاجرت نیست نبود شغل دایمی. امنیت اقتصادی و مالی .فساد گسترده در همه ابعاد جامعه و... دلایل مهمتری برای مهاجرت و جستجوی زندگی آرام و سالم هست

  • شهروند

    دختر من ۱۴ سالشه ولی هیچ تمایلی به موندن تو ایران نداره چرا باید اینطوری باشه که فرزندان این مملکت خواستار مهاحرت باشن بچه های نخبه ی این مملکت

    پاسخ ها

    • ناشناس

      از بچگی وقتی با عشق ممنوع و سریالهای ترکیه ای بچه ات و بار میاری همین میشه

  • احمد

    این همه کشور چرا ترکیه ..ی جایی بهتر کشور بهتر نه ترکیه ترکیه خو برای رقاصی خوبه

  • ناشناس

    برادر وخواهران عزیز همه نظرهایی که مینویسم دونه به دونه میخونند ومیبینند ولی تعاسف ما از اونجاست که خودشون زدن به خواب ... سر مسعولین بی کفایت اینا همین وضع ومیخاستن که شد

  • ناشناس

    مسافرت سیسمونی خریدن خوبه رفتن ملت برای پیشرفت و زندگی بد شما کار با حقوق مناسب بدهید همینجا تحصیل کنندو زندگی

  • ناشناس

    شرایطش چیه ما هم بریم نمیخوام بچم اینجا اسیر گرونی و فقر و بیکاری و‌تورم بشه

  • قوخازواره

    اقتدارمنطقه خخخخخخخخخخخخخ

  • قوخازواره

    خیانت ازطرف شماست که مردم روذله کردین

  • ناشناس

    وقتیکه تمام مسئولین کشور اصلا بفکر مردم نیستند باید کشورها دیگه برای ما وبچه هادمان تصمیم بگیرند

  • ناشناس

    خود ترکیه بره مهاجراش که برلین رو تورک زبان کردن بچسبه

    پاسخ ها

    • ناشناس

      خب که چی چیو بچسبه؟؟

  • محمدرضا

    شماتوطئه نکنیدترکیه توطئه نمیکنه دم ترکیه گرم یه کارانسان دوستانه انجام داد شایدبتون حتی اگه شده چندنفررو ازجهنمی مثل ایران نجات بده چندنفرازجهنم نجات بدی کجاش مشکل داره؟؟

  • ناشناس

    سلام.یجوری میگید مهاجرت نه فرار انگار کل دنیا گل و بلبل فقط ایران مشکلات داره

  • ناشناس

    والا بچه هامو لیسانسه کردم و به هیچ کارشون نیامد، همه مون رفتیم، بمونیم که چی بشه، وطن عزیزمون رو ترک کردیم خدا ازتون نگذره

  • ناشناس

    متاسفانه ایران فقط برای قشر خاصی، خوبه و فقط به اونا خوش میگذره، بیش از ۸۰ درصد مردم ایران در فقرند و ناراضی از مملکت هستند.

  • mft

    اگه میتونید فرار کنید از اینجا.فرارررر

  • ناشناس

    مردم حق دارن هرجا که بتونن برن زندگی کنند، حالا که یک کشور دیگه میخاد تعدادی از فرزاندان ماهارو از این وضعیت نجات بدن شماها نمیزارین

  • ناشناس

    اونها میخان بورسیه کنند و تمام هزینه های تحصیلشونو میدن بشرطی که در آینده برای چندسال دراون کشور خدمت کنند، خوبه که خودتون نوشتید که اکثرشون از مردمان فقیر هستند دیگه چیزی ندارن که ببازن، چجوری میخان مالباخته بشن؟! یا مگه دارن که بخان هزینه کنند؟!

  • ناشناس

    خدا خانه مسئولان ما رو خراب کند که مردم رو خانه خراب که هیچ وطن خراب کردن

  • مری

    همه ترجیح میدن جایی زندگی کنن که رفاه و آسایش باشه ،دم ترکیه گرم که به فکر جوونای ایرانی هست وظیفه مسئولین ما هم افتاده گردن ترکیه

  • غفور

    مدارس شده میدان مبارزه تن به تن، یارو حقوق خوب میگیره وام های مختلف میگیره سه چهارم سال تعطیلات داره سه ماه تابستان تعطیله بازم میاد عقده های مختلف سرکوب شده خودشو سر دانش آموزان خالی می‌کنه به دانش آموز جلوی چشم دوستانش توهین میکنند کتک میزنند تحقیر میکنند، چه خبره آقا بچه های مردم برده شما که نیستند،،، ووو آنوقت میگه خواب شوم ترکیه!!!!!

  • ناشناس

    وای به دانشگاه وهیئت علمیش وای به آموزش پرورش،وای به مسئولین کم خرد مای وای به دستان پنهان مملکت وبه باد خواهند داد متاسفم ازاینکه به ترکیه ......

  • میرزا زاده رجبی

    الهی فدات بشم من خودم، آخه چه جوری پیری جمعیت و مصالح ساختمانی،،، را با مهاجرت دانش آموزان ربط دادی!!؟ ولی کاملا حق با شماست همه چی به به هم ربط داره،،

  • ناشناس

    باعث فراری شدن دانشجویان و دانش آموزان ایرانی،مسئولین حکومتی هستند.

  • ناشناس

    یک سواستفاده تمام عیار

  • M

    خوب خوب کاری میکنن منم اگه پول داشتم ی لحظه هم تو ایران نمیموندم چون بین همه و همه چیز فرق میزارن بیچاره ماچه گناهی کردیم گیر اینا فتادیم

  • ب

    جالبه که توی مناطق محروم این امتحان رو میدادن

  • خ

    بنظرتون امسال لهستان سویس کانادا به کدوم کشور سفر نکنم چون هرسال تصمیم میگیرم به یک کشور سفر نکنم

  • ناشناس

    هرکی نره احمقه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج