۱۲۱۷۲۶۹
۱۹ نظر
۱۰۹۶۷
۱۹ نظر
۱۰۹۶۷
پ

این رپر محجبه و معروف را کسی نمی‌شناسد!

برای اوا بی، حجاب همیشه بخشی غرور آفرین از هویت مسلمان او بوده است، اما تصویر او را به عنوان یک خواننده رپ نیز مشخص کرده است.

فرارو: اوا بی، خواننده موفق رپ در پاکستان که در فضای مجازی میلیون‌ها علاقمند و دنبال‌کننده دارد، اولین زن رپر محجبه در این کشور است او در صحبت با خبرگزاری فرانسه گفته صورت همیشه پوشیده‌اش باعث شده کسی در بیرون از خانه او را نشناسد.

به رغم معروفیت، کسی این خواننده را با صورتی پوشیده در خیابان نمی‌شناسد. او می‌گوید خنده دار است که مردم در بیرون مرا نمی‌شناسند، اما هر از چند گاهی کسی مثل یک مغازه دار از من می‌پرسد که آیا من اوا بی هستم یا نه.

وی گفت: مردم جلوی من به آهنگ‌های من گوش می‌دهند، ولی نمی‌ندانند که در مقابل آن‌ها ایستاده ام. اغلب این اتفاق برای من می‌افتد.

این خواننده ۲۲ ساله می‌گوید که از امینم و کویین لطیفه، رپر‌های مشهور امریکایی الهام گرفته است. وی نخست ترانه‌های خود را در صفحه فیسبوکش منتشر کرد و پس از اینکه طرفداران زیادی پیدا کرد کارش را به طور جدی دنبال کرد.

اوا بی، پنهان از خانواده به بهانه تحصیل به استودیو‌های موسیقی می‌رفت و آهنگ‌های خود را ضبط می‌کرد. وقتی برادر و خانواده اش خبردار شدند با واکنش شدید آن‌ها مواجه شد.

اوا می‌گوید وقتی خانواده ام دیدند که روی خواسته ام مصمم هستم تسلیم شدند.

وی گفت: به کسانی که مخالف کار من هستند فقط می‌خواهم بگویم به کار خودشان مشغول باشند. کاری که من انجام می‌دهم هیچ ضرری به کسی نمی‌رساند. من آهنگ می‌خوانم و چیز بدی در آن وجود ندارد.

این خواننده به صراحت در آهنگ‌های خود از مشکلات زنان و فساد در پاکستان می‌گوید.

برای اوا بی، حجاب همیشه بخشی غرور آفرین از هویت مسلمان او بوده است، اما تصویر او را به عنوان یک خواننده رپ نیز مشخص کرده است.

وی گفت: این روز‌ها برای موزیک ویدئو‌ها لباس‌های شیک تری می‌پوشم، بنابراین متمایز می‌شوم. اما حتی در آن زمان هم همیشه حجابم را حفظ می‌کنم.

اوا بی اظهار کرد: رسانه‌ها به جای من روی حجاب من تمرکز کرده اند... آن‌ها این کار را برای هیاهو انجام می‌دهند. چیزی که او او را خوشحال می‌کند، جریان پیام‌هایی از دختران و زنانی است که از دیدن یک زن با حجاب در رسانه‌ها به وجد آمده اند. از اینکه به آن‌ها الهام می‌دهم احساس خوشحالی می‌کنم.

وی در منطقه بزرگ لیاری واقع در شهر کراچی که ده‌ها سال درگیر خشونت گروه‌ها و فقر بود و زمانی یکی از خطرناک‌ترین مناطق پاکستان محسوب می‌شد، الهام بخش نسلی از هنرمندان شده است.

1232434_600

1232435_820

1232436_419

1232437_291

1232438_895

1232439_474

1232440_911

1232441_225

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • لاکپشت آبی

    اینطوری بیشتر خود نمایی میکنه

  • ناشناس

    خاورمیانه بدبخت زندگی داغون مخفی نکبت

  • خسته از تزویر و ریا

    قابل تحسینه

  • سر بیکلاه

    هنرمند یعنی این
    نه اینکه یک ذره مشهور شد سریع لخت وپخت بشه و در هر زمینه ای نظر بده
    درود به شرفت

  • الف دال

    حجابش بهتر از هنرپیشه های خودمون که در یک کشور اسلامی فعالیت دارن

  • رضا

    اخ بوس بوس لعنتی

  • ناشناس

    ارمیا تویی

  • ناشناس

    بله کاراشو دیدم عالیع

  • ناشناس

    خخخخ

  • انتما

    استفاده ابزاری از حجاب برای متمایز کردن خودش و معروفیت .
    وگرنه رو پوشاندن با موهای افشان و لاک ناخن و دست و پای باز ، هیچ تناسبی ندارند

  • ناشناس

    زارت، خالکوبی روی دستش داره ، اون حجاب چیه دیگه

  • M

    خخخخ مثله گدایای ایرانی

  • بی نام

    حجاب الکی و غیر منطقی

  • بارچی..

    اوووف لعنتی ...🥰🥰🥰🥰

  • علی

    مسخره

  • ناشناس

    دقیقا

  • فقط خدا

    بابا اون فقط خواسته دماغ گندشو قایم کنه

  • ناشناس

    این داعشیه

  • ناشناس

    خوبه اینجا حجاب و معنی کنید، این فقط صورتشو پوشونده بیشتر زننده است!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج