۱۲۱۵۱۷۶
۶ نظر
۹۵۷
۶ نظر
۹۵۷
پ

عبور سیارکی «بالقوه خطرناک» از کنار زمین

​به گفته «مرکز مطالعات اجسام نزدیک به زمین» ناسا، سیارکی به بزرگی چهار برابر برج میلاد تهران در تاریخ ۶ خرداد به سمت زمین حرکت می‌کند. این سیارک با سرعت نزدیک به ۷۶ هزار کیلومتر بر ساعت از کنار زمین عبور خواهد کرد. این سیارک که ۷۳۳۵ (۱۹۸۹ JA) نام دارد، تقریباً با فاصله ۴ میلیون کیلومتر - یا تقریباً ۱۰ برابر میانگین فاصله زمین تا ماه - از کنار سیاره ما گذر خواهد کرد.

یورونیوز: به گفته «مرکز مطالعات اجسام نزدیک به زمین» ناسا، سیارکی به بزرگی چهار برابر برج میلاد تهران در تاریخ ۶ خرداد به سمت زمین حرکت می کند. این سیارک با سرعت نزدیک به ۷۶ هزار کیلومتر بر ساعت از کنار زمین عبور خواهد کرد.

عبور سیارکی «بالقوه خطرناک» از کنار زمین

این سیارک که ۷۳۳۵ (۱۹۸۹ JA) نام دارد، تقریباً با فاصله ۴ میلیون کیلومتر - یا تقریباً ۱۰ برابر میانگین فاصله زمین تا ماه - از کنار سیاره ما گذر خواهد کرد. با این حال، با توجه به اندازه بزرگ این توده فضایی (با قطر ۱.۸ کیلومتر) و فاصله نسبتاً نزدیک آن به زمین، ناسا این سیارک را به عنوان جسم «بالقوه خطرناک» طبقه بندی کرده است، به این معنی که در صورت چرخش در مدارش و اصابت می‌تواند صدمات زیادی به سیاره ما وارد آورد.

به گفته ناسا، این سیارک بزرگترین سیارکی است که در سال جاری به زمین نزدیک می‌شود. دانشمندان تخمین می‌زنند که این سیارک با سرعتی در حدود ۷۶ هزار کیلومتر بر ساعت یا ۲۰ برابر سرعت و شتاب یک گلوله حرکت می کند. پس از این عبور، این توده سنگی تا ۲ تیر ۱۴۳۴ از نزدیکی زمین عبور نخواهد کرد. فاصله عبوری این سیارک تا زمین در آن تاریخ در حدود ۷۰ برابر فاصله زمین تا ماه خواهد بود.

این سیارک تنها یکی از ۲۹هزار سیارکی است که ناسا آن را در زمره اجسام نزدیک به زمین طبقه بندی کرده است. بر طبق دسته‌بندی ناسا، اجسام نزدیک به زمین به کلیه اجسامی اطلاق می‌شوند که در محیط ۴۸ میلیون کیلومتری از زمین قرار دارند. اکثر این اجسام در مقایسه بسیار کوچک هستند ولی این سیارک ۷۳۳۵ از نود و نه درصد اجسام نزدیک به زمین در طبقه‌بندی ناسا بزرگ‌تر است.

همچنین سیارک ۷۳۳۵ در کلاس آپولو طبقه‌بندی می‌شود به این معنا که این سیارک هم به دور خورشید می‌چرخد و هم به طور متناوب از کنار سیاره زمین عبور خواهد کرد.

ناسا در ماه نوامبر ۲۰۲۱میلادی، فضاپیمایی به نام «آزمایش دوگانه تغییر مسیر سیارکی» یا به اختصار «دارت» را به فضا فرستاده است تا در پاییز ۲۰۲۲ با سیارکی به بزرگی ۱۶۰ متر برخورد کند. این برخورد، آسیبی به سیارک نخواهد زد اما احتمالا مسیر آن را تغییر خواهد داد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خوب ۱۰۰ درصد میخوره به ایران

  • کاکا

    خدایش بهترین جای زمین ایرانه
    بزن بترکونمون تموم شیم بریم
    یه دنیا از دستمون خلاص شن

  • بدون نام

    حالا ایران هم با محاسباتش هر سال عید فطر را عقب وجلو میکند ،

  • آخرین سنگر سکوته

    شانس که نداریم بخوره راحت شیم بخدا مرگ به اینجور زندگی کردن شرف داره همه آرزو ها و رویاهامونو نابود کردن خودشون بچه هاشون شاهانه زندگی میکنن فقط میگن صبر کنین ۴۰ خورده ای سال دیگه صبر کنیم کافیه؟

  • ناشناس

    احتمالا تو رد شدن بقلش به ایران گیر کنه😂

  • ناشناس

    آخ جوووونننن. بخوره ب ایرااااااانننننن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج