۱۲۱۰۲۵۶
۵۶۱
۵۶۱
پ

عامل افزایش ریسک ابتلا به دیابت کشف شد

مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی نامناسب، صرف نظر از عوامل خطر ژنتیکی، با ۳۰ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است.

مهر به نقل از ساینس دیلی: عوامل خطر ژنتیکی و کیفیت رژیم غذایی به طور مستقل با دیابت نوع ۲ مرتبط هستند. یک رژیم غذایی سالم با کاهش خطر دیابت در تمام سطوح خطر ژنتیکی مرتبط است.

این نتایج حاصل مطالعه محققان بیمارستان عمومی ماساچوست بر روی بیش از ۳۵ هزار بزرگسال آمریکایی است.

عامل افزایش ریسک ابتلا به دیابت کشف شد

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که پیروی از یک سبک زندگی سالم با کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در پروفایل‌های ژنتیکی مرتبط است، اما اینکه آیا پروفایل‌های ژنتیکی تا حدی با عوامل سبک زندگی ارتباط برقرار می‌کند یا خیر مشخص نبود.

این تیم دریافتند که صرف نظر از خطر ژنتیکی، کیفیت پایین رژیم غذایی در مقایسه با رژیم غذایی با کیفیت بالا، با افزایش ۳۰ درصدی خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ مرتبط است.

به گفته محققان، این مطالعه شواهدی ارائه داد که نشان می‌دهد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ که به افزایش خطر ژنتیکی و کیفیت پایین رژیم غذایی نسبت داده می‌شود، مشابه مجموع خطرات مرتبط با هر عامل به تنهایی است. چنین دانشی می‌تواند به اطلاع رسانی و طراحی استراتژی‌های آینده برای پیشگیری از دیابت کمک کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج