۱۲۰۷۲۰۲
۲۷ نظر
۸۷۳۱
۲۷ نظر
۸۷۳۱
پ

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

از ثروتی که می‌شد از سطل‌های زباله به دست آورد، شگفت‌زده شده بودم. امتحان کنید، بروید و اکتشاف کنید. از کثیف شدن نترسید. کثیفی، فقط در ذهنِ ماست.

فرادید: از ثروتی که می‌شد از سطل‌های زباله به دست آورد، شگفت‌زده شده بودم. امتحان کنید، بروید و اکتشاف کنید. از کثیف شدن نترسید. کثیفی، فقط در ذهنِ ماست.

 

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

یک زن اهل نیویورک می‌گوید ۱۰ سال است عادت زباله‌گردی به او اجازه داده تا انواعی از خوراک، از فراورده‌های تازه تا استیک، را از درون سطل‌های بزرگ زباله به دست آورد و طی این مدت فقط ۲۵ دلار در هفته صرف خرید غذا از فروشگاه‌ها کرده است.

به گزارش فرادید، ترزا کادیش، ۳۱ ساله، سال‌هاست که غذای خود را از داخل سطل‌های زباله تهیه می‌کند و می‌گوید غذایی که از این طریق به دست می‌آورد یک‌سومِ خوراک مورد نیاز او را تأمین می‌کند.

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

او غذا‌های فاسدشدنی مثل انواع میوه، سبزیجات، تخم‌مرغ و گوشت را هم از داخل سطل‌های بزرگ آشغال به دست می‌آورد و حتی مهمانی‌هایش را هم با کمک غذا‌هایی که از داخل سطل‌های زباله به دست آورده برگزار می‌کند.

او می‌گوید: «جدی می‌گویم، بین غذای دورریختنی و غذای فروشگاهی هیچ فرقی وجود ندارد و من هیچ ارزشِ اخلاقی یا فرهنگی‌ای برای هیچ‌کدام قائل نیستم.»

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

ترزا زباله‌گردی را از سن ۱۹ سالگی و بعد از آنکه به یک خانه جمعی نقل مکان کرد، آغاز کرد. او به همراه هم‌خانه‌هایش به یک کارخانه نوشیدنی رفت و آب‌میوه‌های تازه به ارزش هزاران دلار را که از رده خارج شده بودند، با خود به خانه آورد.

او می‌گوید: «از ثروتی که می‌شد از سطل‌های زباله به دست آورد، شگفت‌زده شده بودم.» اگرچه سطل‌های زباله بوی الکل و پوسیدگی می‌دادند و ته سطل‌های زباله حوضی از آب‌میوه‌های تخمیر‌شده جمع شده بود؛ ترزا، نخستین‌بار، با خوشحالی ماشینش را با کارتن‌های تاریخ‌مصرف‌گذشته پر کرد و درحالیکه آب‌انبه می‌نوشید، با این فکر که دیگر لازم نیست برای این مواد غذایی پولی پرداخت کند، به طرف خانه رانندگی کرد.

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

کم‌کم، این کار تبدیل به عادت شد و ترزا دیگر به ندرت برای خرید غذا از فروشگاه پول خرج می‌کرد. ترزا می‌گوید: «تمام روز‌های بعد به آن ۱۰۰‌ها گالن آب‌میوه‌ای فکر می‌کردم که دور ریخته شده بودند. به دوستانم درباره آن آب‌میوه‌ها گفتم.»

«کم‌کم جمع‌آوری غذا از سطل‌های زباله تبدیل به یک کار روزمره شد. خیلی زود دیگر غذای همه هم‌خانه‌هایم را از طریق گشت‌وگذار در بین سطل‌های زباله تأمین می‌کردم و حتی با این غذا‌ها مهمانی می‌دادیم.»

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

ترزا که خودش را متخصص قارچ معرفی می‌کند، هیچ ناراحتی و آزاری از بوی تند سطل‌های زباله و کپک و غذا‌های تخمیر‌شده‌ای که در آن‌ها وجود دارد، احساس نمی‌کند و حتی به مهمانانش هم از غذای سطل‌زباله‌ای می‌دهد.

او می‌گوید: «من غذایم را از سطل‌های زباله همان‌طوری انتخاب می‌کنم که انسان‌ها همواره غذای‌شان را انتخاب و گزینش کرده‌اند؛ یعنی از طریق حواس.»

«به دنبال غذا‌هایی با رنگ تازه هستم و کیفیت یا پوسیدگی غذا را از طریق حسِ بویایی متوجه می‌شوم و چیز‌ها را می‌چشم تا مطمئن شوم که خوب هستند. نه خودم تاکنون با خوردن این غذا‌ها بیمار شده‌ام و نه مهمان‌هایم طوری‌شان شده است.

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

من زباله‌گردی می‌کنم، چون گرسنه هستم و این راهی کارامد برای به دست آوردن غذایی است که برای بقا و سلامتم به آن نیاز دارم.»

او اکنون دو بار در هفته به همراه هم‌خانه‌هایش زباله‌گردی می‌کند، اما این کار بستگی به فصل و تعداد نفراتی دارد که باید تغذیه شوند.

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

او می‌گوید: «هر بار زباله‌گردی سه ساعت طول می‌کشد که شامل شیرجه‌زدن در داخل سطل‌ها و تمیز کردنِ غذا‌ها می‌شود.»

«من گروه بزرگی از دانشجویان را سیر می‌کنم و تقریباً یک‌سوم از غذایی که می‌خوریم، شاملِ میوه و گوشت، از سطل‌های زباله به دست می‌آید.»

«یک‌سوم دیگر از غذای‌مان را از مزرعه‌مان به دست می‌آوریم و همه انواع سبزیجات و یک‌سوم از غذا شامل حبوبات، و روغن را خریداری می‌کنیم.»

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

او حدود یک‌دهه درباره چگونگی انتخاب سطل‌های پربار تحقیق کرده است و می‌داند که سوپرمارکت‌ها چطور زباله‌های‌شان را دسته‌بندی می‌کنند و از آن‌هایی که زباله‌ها را فشرده‌سازی می‌کنند اجتناب می‌کند. لذیذ‌ترین خوراکی که او از سطل‌زباله به یغما برده، فیله مینیون به همراه سیب‌زمینی و پیاز بوده است.

او می‌گوید: «مزه استیک می‌داد.»

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

ترزا می‌داند که گشتن در سطل‌زباله‌های فروشگاه‌ها برایش خطر دارد و پلیس قبلاً با او برخورد کرده است. او می‌گوید: «یک‌بار مدیر یک فروشگاه به پلیس زنگ زد و وقتی افسر پلیس آمد به توت‌فرنگی‌های تازه‌ای که دست من بود نگاهی انداخت، بعد یک نگاه به مدیر فروشگاه انداخت و بعد دوباره به توت‌فرنگی‌ها نگاه کرد.»

پلیس رو به مدیر فروشگاه کرد و گفت: «شما اینا رو دور می‌ریزید؟» مدیر گفت: «بله» و آهی کشید و گفت: «هر روز.»

آن‌ها به من اجازه دادند که توت‌فرنگی‌ها را ببرم.

ترزا که ویدیو‌های زباله‌گردی‌اش را در تیک‌تاک به اشتراک می‌گذارد می‌گوید که عادت او یک بیانیه سیاسی نیست. 

«خودم را یک فعال سیاسی نمی‌دانم. فقط دوست دارم خوب غذا بخورم. قطعاً از این طریق پولم را هم پس‌از‌انداز می‌کنم، اما قابل اندازه‌گیری نیست. بنا بود پولی بدهم، بسیاری از خوراکی را که از سطل‌های زباله به دست می‌آورم، هرگز نمی‌خریدم.»

زن زباله‌گرد چگونه به شهرت رسید؟

«سعی می‌کنم تا می‌توانم از خریدن غذا پرهیز کنم. می‌توانم کیفیت رژیم غذایی‌ام را از طریق زباله‌گردی و بدونِ اینکه در الگوی خرید غذایم تغییری ایجاد کنم، افزایش دهم.»

او به مبتدی‌ها توصیه می‌کند که این کار را امتحان کنند. «امتحان کنید، بروید و اکتشاف کنید. از کثیف شدن نترسید. کثیفی، فقط در ذهنِ ماست.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    تاچندوقت دیگه مردم به این روز می افتند

  • ناشناس

    چیزهایی که این میذاره روی سفره ش رو با 14 ساعت کار کردن در روز هم نمیشه تامین کرد. (توی ایران)

  • ناشناس

    واقعا آدمها خیلی غذا و پوشاک اصراف میکنن من مخصوصا تو عروسیا دیدم ظرف غذای بچه پر از برنج و مرغه آخه چه خبره بعدم میریزن دور درحالیکه میتونن بدن فقیر

  • ناشناس

    باور كنيم مريض نشده تا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ ها

    • آمریکا شیطان بزرگ

      اینم آمریکا جونتون.پولدارترین کشور جهان بدون تحریم .مردمش گرسنه اند

  • ناشناس

    انسان حقیریه

  • وحید. ش

    اینم تبلیغی در تامین مایحتاج مردم هستش که اگر افراد بیشتری زباله گرد شدن آنرا یک نوع فرهنگ غربی قلمداد کنن

    پاسخ ها

    • ناشناس

      زباله گردی در ایران به دلیل تحریمهای آمریکاییه.ایرانیها البته به بریز و بپاش هم زیاد عادت داشتند.از انرژی تا میوه و غذا .اینه که در روزگار تحریم باورشون نمیشه باید میوه رو دونه ای بخرند مثل غرب

  • ن - م

    چه محصولات خوبی دور می ریزن . حالا سطل آشغالهای ما . گربه بزور سیر میشه

    پاسخ ها

    • ناشناس

      ایرانیهام قبل تحریمهای آمریکایی همچین بودند البته اونها دانشجوهاشون از سطل زباله غذا پیدا می کنند و اینجا خیر.هنوز خیلی وضعمون بهتره از آمریکا

    • ناشناس

      یه سر برو سطل های زباله را بگرد به خصوص قشر بالا و متوسط ، ببین چه چیزهایی را دور می ریزن

  • ناشناس

    بیا ایران اگه تونستی این کار رو بکن 3 روزه از گشنگی میمیری

  • لیبرال ترین ها

    اگر ایرانی بود الآن واویلا می شد...

    پاسخ ها

    • ناشناس

      ایران زیاده از اینها.کافی یک نگاه به اطرافت بکنی

  • مینا

    این قرتی بازی ها مال آمریکاس که اگه تاریخ روی بسته بندی گذشته باشه محصول رو دور میریزن .تو ایران دوباره برمیگردونن تو کارخونه و تاریخ انقضای قبلی رو پاک میکنن و تاریخ جدید میزنن روش.

  • کاظمی

    مگه میشه غذای مهمان رابااستفاده از سطل زباله تامین کرد

  • ناشناس

    اینه سینا در کتاب معروفه طبنه سنتی میگوید غذای پس مانده شفای هزاران درد هست بگردید پیدا میکنید

  • ناشناس

    زباله نه طلای گثیف ....

  • ناشناس

    تو شهر ما ک سر هر سطل اشغال سه نفر تا کمر شیرجه زدن بندگان خدا. از مجبوریه

  • ناشناس

    فقط قیافه کافیه

  • ناشناس

    ما هم تو ایران کم غذا دور نمیریزیم سالیانه سیزده تن غذای قابل استفاده در ایران دور ریخته میشه

  • ناشناس

    غذای سطل اشغال اینا از غذاهای تازه ما بهتره

  • رضا

    اون مهمانهاش دیگه چقدر بدبختن که غذای اینو میخورن

  • ناشناس

    درسته

  • ناشناس

    تو ایران هم خیلی ها این کار رو از سر نداری می کنند ولی بیچاره ها مشهور نشدند

  • خدا

    یه سری به سطل های ماهم بزن نهایت پوست نازک پیاز رو پیدا میکنی ،خوشبخت!!!

  • ناشناس

    چون آمریکاییه کارش نایسه و هیچ مشکلی هم نیست هر روز تمام قد تو سطل زباله دنبال غذات باشی چون اینقدر در رفاهن که سطلهای زبالشون هم پر از غذاشت و زبونم لال اصلا نباید فکر بدی بکنیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج