بیتکوین و ارزهای دیجیتال به کدام سو میروند؟
با توجه به شرایط فعلی بیت کوین و کریپتو کارنسیها به نظر میرسد که مشابه آنچه در سپتامبر (شهریور) سال گذشته رخ داد، روند نزولی فعلی موقتی باشدو تحلیلگران کوین دسک همچنین میگویند این بار داراییهای سفتهبازی مانند سهام و کریپتوها در ماههای آوریل و مه (فروردین و اردیبهشت) وارد یک دوره قوی فصلی میشوند که در سالهای گذشته ورود خریداران کوتاهمدت را به دنبال داشته است. بدین ترتیب روند نزولی فعلی میتواند جای خود را به شکستن مقاومتهای پیش رو بدهد.
فرارو: حجم بازار ارز دیجیتال ۱۷ آبان سال گذشته به مرز سه تریلیون دلار رسید. درست در زمانی که بیت کوین، اتریوم و بیشتر آلت کوینها سقف تاریخی خودشان را به ثبت رساندند. اما حالا با گذشت ۵ ماه و دو روز، حجم بازار با افت ۳۰ درصدی به زیر دو تریلیون دلار سقوط کرده و عملکرد بیت کوین نیز از آن زمان تاکنون منفی ۳۸ درصد و اتریوم منفی ۳۴ درصد بوده است.
البته در طول یک ماه اخیر سرمایه گذاران تلاش کردند تا بر ترس حاکم بر بازار غلبه کنند. نتیجه تلاشها هم این شد که بیت کوین مقاومت ۴۸ هزار دلار را شکست و اتریوم وارد کانال ۳ هزار و ۵۰۰ دلار شد.
اما این تلاش در نهایت هفته گذشته با شکست مواجه شد و بیت کوین، اتریوم و سایر آلت کوینها روند نزولی را در پیش گرفتند. در چنین شرایطی بیت کوین بار دیگر تا کانال ۴۲ هزار دلار عقب نشینی کرد و اتریوم به کانال ۳ هزار و ۲۰۰ دلار بازگشت.
بررسی شرایط کنونی بازار کریپتو کارنسیها نیز نشان میدهد که فعلا فروشندگان بر بازار تسلط دارند و میزان ترس نیز در شاخصها افزایش پیدا کرده است.
تحلیلگران کوین تلگراف معتقدند که قدرت دلار آمریکا به بالاترین سطح از می ۲۰۲۰ رسیده است و این مسئله باعث شده تا ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین به پایینترین حد خود در آوریل سقوط کنند.
منتظر سقوط بیشتر بیت کوین و آلت کوینها باشیم؟
حالا که بیت کوین، اتریوم و سایر آلت کوینها سطوح پایینتر را لمس کرده اند، بیشتر تحلیلگران پیش بینی میکنند که روندها در کوتاه مدت و حتی بلند مدت همچنان نزولی باشد.
در این رابطه کوین تلگراف در گزارشی اشاره کرده که کاهش ترازنامه فدرال رزرو ایالات متحده احتمالاً سهام و داراییها را تحت فشار قرار میدهد؛ بنابراین بیت کوین و کریپتو کارنسیها جذابیت خود را بیشتر از دست میدهند. فیلب فیلب، تحلیلگر بازار ارز دیجیتال در این باره اعتقاد دارد که اقدام فدرال رزرو میتواند بر عملکرد قیمت بیت کوین در ماههای آینده تأثیر بگذارد.
البته او میگوید اینکه بیت کوین چقدر میتواند پایین بیاید، ممکن است به جذب نقدینگی بستگی داشته باشد. اما پتانسیل کاهش در هر جهت بالا باقی میماند، مگر اینکه سطح ۵۰ هزار دلار به عنوان هدف صعودی بالقوه لمس شود.
اما در مقابل تحلیلگران کوین دسک بر این عقیده اند که روند نزولی فعلی موقتی است.
طبق گزارش کوین دسک، با توجه به شرایط فعلی به نظر میرسد که مشابه آنچه در سپتامبر (شهریور) سال گذشته رخ داد، روند نزولی فعلی موقتی باشد. تحلیلگران کوین دسک همچنین میگویند این بار داراییهای سفتهبازی مانند سهام و کریپتوها در ماههای آوریل و مه (فروردین و اردیبهشت) وارد یک دوره قوی فصلی میشوند که در سالهای گذشته ورود خریداران کوتاهمدت را به دنبال داشته است. بدین ترتیب روند نزولی فعلی میتواند جای خود را به شکستن مقاومتهای پیش رو بدهد.
حمایت و مقاومت بیت کوین و اتریوم کجا است؟
بازار ارز دیجیتال با وجود کاهش تسلط بیت کوین به ۴۱ درصد همچنان با هر کاهش و افزایش تحت تاثیر قرار میگیرد. این موضوع حتی برای اتریوم به عنوان دومین ارز بازار با نرخ تسلط حدود ۲۰ صدق میکند. با این اوصاف برای کاهش ترس و پیشروی بازار به سوی احساس طمع، باید بیت کوین مقاومت سنگین چهار ماه اخیر خود را بشکند.
به اعتقاد تحلیلگران، برای بازگشت بازار گاوی باید بیت کوین در بازه زمانی روزانه و هفتگی از مقاومتهای ۴۸ هزار دلار و ۵۰ هزار دلار عبور کند.
اما چنانچه فروشندگان همچنان دست بالا را در بازار داشته باشند، فعالان بازار پیش بینی میکنند که راه برای شکسته شدن حمایت ۴۰ هزار دلار و در نهایت ۳۸ هزار دلار خواهد شد. هر چند کوین دسک بر این عقیده است که در این سطوح حمایتی احتمالا فشار خرید افزایش خواهد یافت و راه برای شروع روند صعودی باز خواهد شد.
البته این شرایط برای اتریوم نیز صدق میکند و اگر حمایت ۳ هزار دلاری از دست برود، راه برای افت تا کانال ۲ هزار و ۸۰۰ دلار هموار میشود. در چنین شرایطی فشار خرید میتواند نجات بخش آلت کوین مشهور بازار باشد.
ارسال نظر