۱۲۰۵۱۴۰
۱۱۳۴۲
۱۱۳۴۲
پ

کتک‌کاری عجیب زائران در خانه خدا!

ویدئویی از وقوع درگیری و کتک کاری بین زائران در مکه مکرمه منتشر شده است.

فرارو: روز پنجشنبه نیرو‌های ویژه امنیتی حج و عمره عربستان به نزاع دو نفر در داخل مسجد الحرام پایان دادند.

امنیت عمومی عربستان سعودی در توییتی  اعلام کرد: این نزاع در مسجد الحرام رخ داد و آسیبی به دنبال نداشت. اقدامات لازم علیه آن‌ها انجام شده است.

 یگان ویژه امنیت حج و عمره از زائران و نمازگزاران خواست هنگام اقامه عمره و اقامه نماز در حرمین شریفین آرامش خود را حفظ و نظم را رعایت کرده و شعائر دینی را تجلیل کنند.

عربستان سعودی در ۴ مارس ۲۰۲۰ تصمیم به تعلیق عمره برای شهروندان و ساکنان به عنوان بخشی از اقداماتی برای جلوگیری از شیوع کرونا گرفت اما سرانجام اجازه از سرگیری مناسک عمره را پس از حدود ۶ ماه، در ابتدا برای ساکنان عربستان، صادر کرد.

2747503_326

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج