۱۲۰۰۷۸۷
۵۳۹۸
۵۳۹۸
پ

آمریکا: جنگ جهانی سوم به نفع هیچکس نیست

​در سومین هفته از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، سخنگوی کاخ سفید هشدار داد که آغاز جنگ جهانی سوم به نفع هیچ کس نیست.

ایسنا: در سومین هفته از عملیات نظامی روسیه در اوکراین، سخنگوی کاخ سفید هشدار داد که آغاز جنگ جهانی سوم به نفع هیچ کس نیست.

به نقل از صدی البلد، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت:" مطمئنم که آغاز جنگ جهانی سوم به نفع امنیت ملی ما نیست".

وی افزود استقرار نیروهای آمریکایی در اوکراین برای جنگ با روسیه به نفع واشنگتن نیست.

ساکی ادامه داد: اگر روسیه از سلاح‌های شیمیایی استفاده کند، جهان پاسخ خواهد داد و این عواقب ناگواری خواهد داشت.

پیش از این، ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفته بود که کشورش تضمین می‌کند هیچ کشوری نمی‌تواند در صورت تلاش روسیه برای دور زدن و فرار از تحریم‌های اعمال شده به دلیل جنگ اوکراین، به مسکو کمک کند.

وی افزود: "ما به دقت نظارت می‌کنیم که چین یا هر کشور دیگری تا چه حد از روسیه حمایت می‌کند، خواه این حمایت مادی، اقتصادی، مالی یا هر گونه حمایت از هر جای دنیا باشد، این برای ما بسیار نگران‌کننده است. "

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۴ فوریه از آغاز عملیات نظامی ویژه در دونباس در جنوب شرق اوکراین خبر داد و اعلام کرد که روسیه قصد ندارد خاک اوکراین را اشغال کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج