۱۱۹۸۷۳۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

سارقان سراغ پل صدر هم رفتند؟

بزرگراه صدر در حال پوست‌اندازی برای آماده شدن برای سال نو است یا بخشی از تجهیزات فلزی آن را دزدیده‌اند؟ این سوالی است که بسیاری از شهروندانی که این روز‌ها از شمالی‌ترین بزرگراه تهران عبور می‌کنند از خود می‌پرسند.

تهران آنلاین نوشت: بزرگراه صدر در حال پوست‌اندازی برای آماده شدن برای سال نو است یا بخشی از تجهیزات فلزی آن را دزدیده‌اند؟ این سوالی است که بسیاری از شهروندانی که این روزها از شمالی‌ترین بزرگراه تهران عبور می‌کنند از خود می‌پرسند.

حدود ۱۰روز پیش، درست در روزهایی که بحث سرقت از پل محدود وردآورد در بزرگراه شهید همدانی داغ بود و البته سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد که سارقان دستگیر شده‌اند، رانندگان در حال گذر از بزرگراه آیت‌الله صدر با صحنه‌ای روبه‌رو شدند که هیچکسی از مدیران شهری تاکنون درباره آن پاسخ شفافی نداده است. ماجرا از این قرار بود که در صبح روز ابتدایی اسفندماه تعدادی از فلزی پوشاننده سگمنت‌های پایه‌های بزرگراه طبقاتی صدر به طرز عجیبی ناپدید شدند؛ پوشش‌هایی که دو طرف پایه‌ها قرار گرفته‌اند تا جلوی پیچ و مهره‌های بزرگ را بپوشانند. اما در آن زمان، به یکباره تعدادی زیادی از آنها به گونه‌ای انگار از جا کنده شده بودند.

سارقان سراغ پل صدر هم رفتند؟

در این میان، نیروهایی آتش‌نشانی هم در محدوده میدان نوبنیاد و تقاطع بزرگراه شهیدصیاد شیرازی مشغول عملیات بودند، توضیحی درباره علت فعالیت‌شان به خبرنگار تهران آنلاین ندادند. قضییه وقتی مبهم‌تر می‌شد که در برخی از پایه پل‌ها انگار ورق‌های فلزی با توسل به زور کنده شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که در تعدادی از پایه‌ها نصف ورقه‌ها سرجای‌شان هستند و در تعدادی دیگر هم، مقداری از بست‌های فلزی آویزان شده است. به عبارتی به نظر نمی‌رسد که ورقه‌های فلزی موردنظر با حوصله و به شیوه فنی و مهندسی از جای برداشته شده باشند

سارقان سراغ پل صدر هم رفتند؟

در این میان، سیدجلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی شهرداری تهران می‌گوید که احتمالا قسمت‌های فنی و ترمیم و مرمت سازه‌های شهری که زیرمجموعه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در همکاری با آتش‌نشانی، مرمت بزرگراه طبقاتی صدر را دنبال می‌کنند. به گفته او معاونت فنی و عمرانی در پاره‌ای از موارد برای دسترسی به نقاط بالاتر سازه‌ها از نردبان‌های آتش‌نشانی استفاده می‌کنند و در این خصوص هم به احتمال فراوان، نیروهای آتش‌نشانی و ماشین‌های دارای نردبان به همین خاطر به کار گرفته شده‌اند. ملکی در عین حال اعلام کرد که موضوع سرقت ورقه‌های فلزی آن هم به این شکل و شمایل به لحاظ سختی کار، ارتفاع و در معرض دید شهروندان بعید به نظر می‌رسد.

با همه اینها همچنان سوال اینجاست که ورقه‌هایی که دیگر در سرجای‌شان نیستند، چه شده‌اند؟ آیا باز کردن و سرقت اتصالات پل وردآورد سخت نبود؟ همچنین اگر قرار بر عملیات فنی و تعمیر بوده، پس چرا بعضی از پوشش‌های فلزی در چند نقطه پرتردد و نزدیک به دوربین‌های موجود بزرگراه، سرجای‌شان هستند؟ چرا بعضی از ورقه‌ها به شکل صحیح جدا نشده‌اند و نصفه و نیمه از جا کنده شده‌اند؟

این سوال‌ها در حالی است که از امروز تعمیرات سطح کف‌پوش‌های وسط بزرگراه صدر در راستای طرح آماده‌سازی پایتخت برای استقبال از بهار آغاز شده و برخی معتقدند نبود ورقه‌های پایه‌های بزرگراه طبقاتی هم برای تعمیرات و نوسازی برداشته شده‌اند.

سارقان سراغ پل صدر هم رفتند؟

همه سرقت‌ها کار پیمانکاران نیست

چندی پیش سردار رحیمی، رئیس پلیس تهران، از دستگیری تعدادی از پیمانکاران سازنده پل شهید همدانی در غرب تهران به اتهام سرقت اجزای پل خبر داد و گفت: «۱۴ نفر را در این پرونده شناسایی و دستگیر کردیم. با دستگیری این افراد مشخص شد که سارقان از پیمانکاران سازنده همان پل بودند و در حال حاضر هم از سوی پلیس به مرجع قضایی تحویل داده شده و در زندان هستند. این افراد پیچ‌های پل را باز کرده و به سرقت بردند و با این اقدام خود ایمنی پل را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده بودند.» او همچنین به سرقت دیگر تجهیزات و امکانات شهری نیز اشاره کرد و افزود: «همان‌طور که گفتم در این پرونده متهمان از پیمانکاران پل بودند، اما متأسفانه باید بگویم که در بسیاری از موارد مربوط به سرقت علائم و وسایل شهری نیز سارقان از پیمانکاران طرف قرارداد شهرداری هستند و همین علائم راهنمایی و رانندگی، صداگیر و... را سرقت می‌کنند. بعد هم که آنها را دستگیر می‌کنیم می‌گویند پول ما را نداده‌اند.»

با این حال، ابوالفضل فلاح، معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران سرقت پیمانکاران از المان‌های شهری بابت طلب از شهرداری را قبول ندارد. اینطور که فلاح اعلام کرد بدهی شهرداری به پیمانکاران بیش از ۶ هزار میلیارد تومان است و هم‌اکنون در معاونت مالی شهرداری به دنبال این هستند که مدل‌های تسویه آن را طراحی کنند.

از سوی دیگر، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران هم اعتقاد دارد که نمی‌توان تمام سرقت‌های شهری را به پیمانکاران شهرداری منتسب کرد. او گفت: «باید اجازه دهیم درباره هر سرقتی جداگانه، براساس احکام قضایی و شواهد اظهار نظر کنیم. به‌عنوان مثال سارقان ستون‌های برق بزرگراه یادگار امام توسط چند معتاد متجاهر صورت گرفته است و مربوط به پیمانکار نیز نبود.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج