مهناز افشار هلال احمری شد
مهناز افشار بازیگر مطرح سینمای ایران، ضمن عضویت داوطلبانه در جمعیت هلال احمر، گفت: کارهایی که تا کنون در سازمان داوطلبان هلال احمر برای کمک رسانی به نیازمندان انجام گرفته قابل تقدیر است.
مهناز افشار با بیان اینکه دیدن محرومیت ها و کاستی های کودکان در برخی از نقاط دورافتاده کشور، بسیار رنج آور است، خدمات سازمان داوطلبان هلال احمر را در کمک به نیازمندان قابل تقدیر دانست.
وی بر لزوم فرهنگ سازی و تداوم انجام چنین کارهایی از سوی هنرمندان و سایر چهره های اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و... تاکید کرد و ادامه داد: کمک های مقطعی چنان که باید و شاید موثر نیست و باید کاری کرد که منتج به حل مشکلات و هر آنچه که جامعه به آن نیاز دارد، شود اگر چه که این اتفاق شاید در آینده ای دور بیفتد.
افشار با ابراز خرسندی از عضویت داوطلبانه در هلال احمر، افزود: به رغم وجود شایعات و انتقادهای موجود در جامعه که انجام کارهای خیر از سوی هنرمندان را شعارزده و تبلیغاتی می پندارند، من اعتقاد دارم باید از همه توان خود و کمک گرفتن از توانمندان، در قدم اول کاری برای میهن و در قدم بعدی اقدامی برای مردم کشور به ویژه کودکان و دانش آموزان مستعد کرد چرا که کودکان و مسائل آنان که در واقع آینده سازان کشور محسوب می شوند، برای من از اهمیت خاصی برخورداراست.
بنابر این گزارش، مهناز افشار با تکمیل فرم عضویت، آمادگی خود را برای ارائه کمک در زمان حادثه و شرایط عادی با اهدای خون، کمکهای نقدی و غیرنقدی، خدمات فرهنگی، اجتماعی و فعالیت در گروه های هدایت و مشارکت در جمعیت هلال احمر اعلام کرد.
نظر کاربران
با اين عضويت هاي صوري آدم خير نميشه ! ايشون اگه واقعا نيت خير دارن بدون رسانه اي كردن !!! 200 - 300 ميليون تومن ( كه براي ايشون رقمي نيست ) كمك كنند به ايتام و زنان بي سرپرست و بچه هاي سرطاني .
چند روز پيش آقاي لئوناردو دي كاپريو 10 ميليون دلار براي كمك به سوانح دريايي و 3 ميليون دلار براي نجات كوسه ماهي ها كمك كرد . همه بازيگران خارجي از شهرت و ثروتي كه از جامعه بدست آورده اند براي همون جامعه خرج مي كنند . اما در ايران !!!!!