آمار عجیب از رکوردزنیِ دهه هشتادیها
بر اساس گزارش منتشر شده بهزیستی، ازدواج مجدد در ایران رشد چشمگیری پیدا کرده و دهه هفتادیها و هشتادیها بیشترین آمار طلاق و ازدواج مجدد را به نام خود ثبت کردهاند.
عصر ایران: بر اساس گزارش منتشر شده بهزیستی، ازدواج مجدد در ایران رشد چشمگیری پیدا کرده و دهه هفتادیها و هشتادیها بیشترین آمار طلاق و ازدواج مجدد را به نام خود ثبت کردهاند.
در بخشی از این گزارش میخوانیم:
* ازدواج مجدد در ایران رشد چشمگیری پیدا کرده و در 6سال، رشد 17درصدی داشته است. اطلاعات منتشر شده توسط سازمان ثبت احوال کشور نشان میدهد در سال1392، 5درصد از کل ازدواجهای ثبتشده، برای بار دوم یا سوم بودهاند که این رقم در سال1398، 22درصد افزایش یافته است. در سال1398، 17.1درصد از ازدواجهای مردان مربوط به آنانی بوده که دستکم برای بار دوم ازدواج کردهاند. این سهم درباره زنان هم برابر با 15.4درصد از ازدواجهاست.
* در آمار ثبت احوال نکتههای جالب دیگری هم دیده میشود؛ مانند اینکه «سهم مردانی که قبلا هرگز ازدواج نکرده بودند و برای نخستینبار با یک زن مطلقه، ازدواج میکنند از یکدرصد در سال92 به حدود 5درصد در سال98 رسیده است. استانهای مختلف در این سهم الگوی متفاوتی دارند و بیشترین ازدواج مجدد مردان و زنان به این شکل مربوط به البرز و تهران است.
* همچنین طبق آمار ثبت احوال در سال98، حدود 8درصد طلاقها برای ازدواج دوم و بیشتر است که در استانهای بوشهر، هرمزگان پررنگتر از سایر استانها دیده میشود.
* ظاهرا طلاقهای مکرر تبدیل به یک جریان فکری و فرهنگی شده که میتواند خطرناک باشد و باید متولیان فرهنگی برای آن فکری کنند. نکته دیگری که در آمارها میبینیم این است که هرچه زن در هنگام ازدواج جوانتر باشد، سرعت ازدواج مجدد او پس از طلاق بیشتر است؛ بهعنوان مثال متولدین نیمه اول دهه80 در سال97 پس از حدود 5ماه از گذشت طلاق، ازدواج کردهاند؛ درحالیکه برای زنان مسنتر این زمان بیش از یکسال بوده است.
* طبق آمار بهزیستی ازدواج مجدد در متولدین دهه70 بیشتر از متولدین دهه50 و 60 است؛ همانطور که طلاق در بین آنها بیشتر مشاهده میشود.
* در کل میانگین سن طلاق برای زنان حدود 33سال است، اما میانگین سن طلاق در متولدین دهه 50حدود 31سال و دهه 60 حدود 30سال و نیمه اول و دوم دهه 70 بهترتیب 22سال و 18سال و برای نیمه اول دهه80 حدود 15سال اتفاق افتاده است. جالب اینکه ازدواج مجدد در متولدین دهه 70 و 80 بیشتر است که رویکرد اجتماعی زنان و مردان مطلقه و خانوادههای آنان را نشان میدهد.
نظر کاربران
همش از تاثیرات مخرب اینیستا و ... هست . مرد و زن به همسر خود اکتفا نمی کنند و به غیر آن و بهتر از آن می اندیشند
پاسخ ها
پاک کن تو نرو توش پس
تاثیرات مخرب افکار امثال توست
آمار دروغ زیاد میدن سن ازدواج داره میشه بین چهل تا پنجاه سال
لایک
صد در صد موافقم
خودشون را متفاوت از آنچه هستند نشان میدهند، وقتی خود واقعیشون معلوم میشه طلاق میدهند
همه کشورها اینستا و.. دارند ولی این وضع را ندارند
زود ازدواج میکنن زود هم طلاق میگیرن
پاسخ ها
احساساتی
ما شصتیا سوختگانیم
پاسخ ها
شصتیها غرغرزنندگانند همه چی مصادره کنندگانند دهه پنجاهی ها سوختند در سکوت
دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه گمشده شون میگردن.. نمونه اش خودم خخخخخخخخ
پاسخ ها
انشالله پیدا میشه
شصتیهای دور و بر ما هم ازدواج کردند و چند بار .ولی اونی که نکرده دیگه باید بی خیال نیمه اش بشه .چهل سالگی این ننر بازیها رو بر نمی داره
تو دو هیچ از اونا جلوتری. کرده هاش پشیمونن باورکن.
دهه 50 و 60 و 70 با زن گرفتن با بی خیال شدن
پاسخ ها
فقط زن گرفتن ؟ یعنی فقط مردها رو در ازدواج آدم حساب می کنید؟
خدا کنه ازدواج مجدد خیلی دلگرم کننده اس برای زن مرد
این خبر مثبت رو هستم همیشه ازدواج و دوستی با هم بودن خانواده
فیمت ها رو بیاره پایین دولت اونایی که دوست دارند ازدواج کنند
پاسخ ها
والا
از کلمه ی مطلقه متنفرم کاش این لغت حذف میشد
پاسخ ها
شما چی پسندتونه سرکار خانوووووم؟!!
می بینم که همه رکوردهای ازدواج و طلاق رو دهه هشتاد و هفتاد دارن می زنن :)))
پاسخ ها
همش ازبیکاری فقرنجومی
بزار در كوزه ابشو بخور
پاسخ ها
۹/۱۰. نگران نباش. پیدا میشه. ما یک دختر دهه ۶۰ داشتیم. هفته ی قبل ازدواج کرد. در ناامیدی. بسی امید است. پایان شب سیه سپید است
اره بابا دور و بر خودمون داریم میبینیم.نیاز به امار نیست دهه هفتادی ها خلی راحت عوض میکنند مثل پیراهن
ی علت اینکه دهه شصتتی ها دیرتر ازدواج میکنن میتونه عاقلتر شدنشون باشه ولی دهه هفتاد وهشتاد احساسی تصمیم میگیرن به همین علت سریع پشیمون میشن وطلاق میگیرن
اینا که هنوز 20 سالشون نشده که چه زود وارد عمل شدن
پاسخ ها
خودم دهه شصداستم حالهازودعاشق میشن اول خیلی داغن سری سردوپنچرمیشن چون زندگی واقعی مشکل شود