۱۱۸۳۶۵۷
۵۱۴۵
۵۱۴۵
پ

کاشت مو بدون جراحی و هزینه آن

کاشت مو بدون جراحی یکی از بهترین روش‌های درمان ریزش مو است که با درد و خونریزی کمتری همراه است. بهترین متخصص کاشت مو بدون جراحی کیست؟ هزینه این روش از کاشت مو چقدر است؟

اگر به هر دلیل بخشی از موهای خود را از دست داده‌اید و در پی بازگرداندن موهای خود به شرایط قبل هستید، کاشت مو بدون جراحی یکی از رایج‌ترین روش‌های ترمیم مو به شمار می‌رود. در روش کاشت مو بدون جراحی در کمترین زمان ممکن و بدون ایجاد برش و بخیه و خونریزی زیاد فولیکول‌های مو از قسمت‌های پر موی سر شما برداشته شده و به قسمت‌های کم مو پیوند زده می‌شود. در ادامه این متن درباره روش کاشت مو بدون جراحی و مزایا و مراحل آن بیشتر توضیح خواهیم داد.

کاشت مو بدون جراحی و هزینه آن

کاشت مو بدون جراحی چیست؟

کاشت مو بدون جراحی، یک روش کاملا جدید، کم خطر، رایج و البته پرطرفدار است که برای پر پشت‌تر شدن مو و افزایش حجم موها به کار می‌رود. این روش برای کسانی مناسب است که با دارو درمانی نتوانسته‌اند از ریزش موهای خود جلوگیری کرده و موجب رشد موهای جدید شوند. در روش کاشت مو بدون جراحی از پیوند فولیکول‌های مو استفاده می‌شود و این کار با بی‌حسی موضعی انجام می‌گردد. به این طریق که از اطراف یا پشت سر بهترین فولیکول‌ها انتخاب شده، با ظرافت و دقت کامل از پوست جدا می‌شوند و در مناطقی از سر که دچار کم مویی و یا کچلی شده‌اند، کاشته می‌شوند.

معمولا روش کاشت مو بدون جراحی با درصد موفقیت بالایی همراه است و البته معاینه و ویزیت قبل از پیوند و شرایط بیمار نیز در میزان موفقیت آن تاثیرگذار خواهد بود. در روش کاشت مو بدون جراحی نتایج مثبت رویش مو بعد از چند ماه قابل مشاهده است. معمولا در سه هفته اول، شاهد بهبود زخم‌ها و رشد مو‌های تازه کاشته شده خواهید بود. اما پس از گذراندن این سه هفته قطعا مو‌های کاشته شده ناگهانی دچار زیرش می‌شوند. این مرحله شوک ریزشی نام دارد که نشان دهنده روند بهبودی موهایتان است. پس از مدتی نیز موهایتان به مرور رشد کرده و می‌توانید شاهد تاثیر روش کاشت مو بدون جراحی باشید.

کاشت مو بدون جراحی و هزینه آن

مزایای کاشت مو بدون جراحی

باید بدانید کاشت مو بدون جراحی دارای مزایی است که باید به آن توجه داشته باشید:

  • بدون درد
  • بدون خونریزی
  • دوره نقاهت کمتر 
  • بدون نیاز به بیهوشی
  • بدون اسکار و جای زخم
  • بدون پانسمان
  • مدت زمان کوتاه‌تر
  • نتیجه دهی مطلوب‌تر

کاشت مو بدون جراحی چگونه انجام می شود؟

همانگونه که اشاره شد، کاشت مو همان پیوند مو است که به عنوان موثرترین روش درمان طاسی و ریزش مو شناخته می‌شود. در میان روش‌های درمانی کاشت مو بدون جراحی به دلیل مزیت‌های فراوان، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. فولیکول‌ها یا همان سازنده‌های مو را از برخی نقاط بدن برداشته و در ناحیه‌ای که دچار ریزش و طاسی شده می‌کارند. این مو‌های پیوند زده دقیقا مشابه مو‌های سرتان بوده و رشد می‌کنند. اما شاید برای شما هم جای سوال باشد و بخواهید با مراحل مختلف کاشت مو بدون جراحی آشنا شوید:

برداشت گراف

در قدم اول گرافت مو توسط دستگاه ایمپلنتر مینیاتوری جداسازی می‌شود. البته این کار بر اساس اقداماتی صورت می‌گیرد که بی حس کردن سر جزو یکی از آن‌ها به شمار می‌رود. پس پزشک به کمک دارو‌های بی حسی سرتان را بی حس کرده تا در حین انجام کار شما دردی را حس نکنید. در نتیجه بانک مو از قبل بررسی شده را توسط دستگاه ایمپلنتر مینیاتوری سوارخ‌­‌هایی به قطر ۰.۶ تا ۰.۹ میلیمتر ایجاد می­ کنند. پس گرافت مو از سر جدا شده و هیچگونه خونریزی به دلیل کوچک بودن قطر گرافت‌ها نخواهد بود.

بررسی فولیکول

اکنون باید فولیکول­‌های جدا شده توسط پزشک به خوبی بررسی شود و بهترین آن‌ها را انتخاب کنند.

کاشت مو بدون جراحی و هزینه آن

کاشت فولیکول­‌ها

در مرحله آخر نیز پس از انجام بررسی‌های لازم، فولیکول­‌های مو سالم و آماده را در سر قرار می­ دهند. برای این کار هم می‌توان از ابزار دستی و هم رباط‌ها استفاده نمود که بستگی به تشخیص پزشک دارد.

کاشت مو بدون جراحی با چه روش هایی انجام می شود؟

همانطور که گفته شد افرادی که از مشکل طاسی و ریزش مو رنج می‌برند می توانند از روش کاشت مو بدون جراحی برای ترمیم و رشد موهای جدید خود استفاده کنند. اما این نوع درمان خود به روش‌های مختلفی تقسیم می‌شود که شامل موارد زیر است:

کاشت مو به روش SUT

روش SUT یکی از بی نظیرترین روش‌های کاشت مو بدون جراحی است. این روش تقریبا مشابه روش FIT بوده، اما با این تفاوت که در آن به جای استفاده از انبرک، به منظور استخراج فولیکول‌ها از دستگاهی به نام SAFER استفاده خواهند کرد. این دستگاه به مکنده یا ساکشن مجهز بوده و سرعت کار بالاتری دارد و حتی احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها در این روش نیز کمتر خواهد بود.

کاشت مو بدون جراحی و هزینه آن

کاشت مو به روش BHT

این روش BHT نیز یکی از دیگر روش‌های رایج بدون جراحی است که بیشتر برای افرادی با بانک موی ضعیف استفاده می‌شود. در این روش فولیکول‌های مو به صورت تک به تک و مجزا از بانک مو (که ممکن است سر و یا قفسه سینه باشد) برداشته شده و در محل‌های مورد نیاز کاشته می‌شوند. این کار با اعمال بی‌حسی انجام می‌گیرد.

کاشت مو به روش Micro FIT یا MFIT

روش Micro FIT نیز در این میان جزو جدیدترین و البته موثرترین روش‌های کاشت مو بدون جراحی است. در این روش کیفیت و نتیجه رشد مو‌ها بهتر خواهد بود. روش کار در MFIT به این صورت است که از یک دستگاه خاص و نوک تیز استفاده شده و دور واحدهای فولیکولی یک برش دایره‌ای شکل ایجاد می‌شود. به این ترتیب فولیکول مو در هنگام بیرون کشیده شدن آسیب بسیار کمی می‌بیند و در نتیجه در جای جدید خود بهتر رشد می‌کند.

کاشت مو به روش SUPER FUE

در این تکنیک کاشت مو بدون جراحی کار برداشتن فولیکول‌ها با یک دستگاه هوشمند یا ربات انجام می‌گیرد. خوبی این روش در آن است که ربات می‌تواند بهترین فولیکول‌ها را انتخاب کرده و آنها را از سر جدا نماید و با کمترین آسیب برای پیوند آماده کند. کار کاشت فولیکول توسط پزشک انجام می‌شود. این روش با هزینه بالاتری نسبت به سایر روش‌ها انجام می‌گیرد.

مراقبت های لازم بعد از کاشت مو بدون جراحی

پس از آنکه برای کاشت مو بدون جراحی اقدام نمودید و پیوند موهای تان با موفقیت انجام شد، لازم است که مراقبت‌هایی را از آن داشته باشید تا نتیجه کار کاملا رضایت‌بخش باشد. این مراقبت‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • از پوشیدن کلاه خودداری کنید
  • بعد از کاشت به صورت نیمه عمودی بخوابید تا فشاری به محل پیوند وارد نشود
  • محل کاشت را تمیز نگه دارید و بهداشت آن را رعایت کنید
  • داروهای تان را طبق دستور پزشک مصرف کنید
  • برای کاهش درد و التهاب گاهی مواقع از کمپرس سرد استفاده کنید
  • بعد از گذشت چهل روز با استفاده از شامپوی مناسب سر خود را با ملایمت بشویید
  • از مواد شیمیایی بر روی سر خود استفاده نکنید
  • محل پیوند و کاشت مو را نخارانید
  • بعد از سپری شدن سه ماه با مشورت پزشک پوست سر تان را به آرامی ماساژ دهید تا جریان خون بهتر اتفاق بیوفتد
  • از وسایل حرارتی مانند سشوار استفاده نکنید
  • از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کنید
  • صبور باشید

معایب کاشت مو بدون جراحی

باید بدانید کاشت مو بدون جراحی دارای معایبی نیز هست که بروز برخی از آن‌ها بخشی از فرایند کاشت محسوب می‌شوند. در ادامه به برخی از این عوارض اشاره می‌کنیم:

  • خارش
  • تورم و قرمزی
  • تغییر رنگ موی کاشت شده در برخی موارد
  • التهاب کف سر
  • سرگیجه

مهم ترین تفاوت کاشت مو بدون جراحی با روش سنتی چیست؟

باید بدانید ابزار مورد استفاده در این دو جراحی وجه تفاوت آن‌ها هستند. در روش سنتی از  هولدرهای دستی استفاده می‌شود که آسیب زیادی به فولیکول‌های مو میزند. در روش بدون جراحی از دستگاه‌های پیشرفته‌تر استفاده می‌شود و به همین دلیل این روش با درد و عوارض کمتری همراه است.

هزینه کاشت مو بدون جراحی تحت تاثیر چه عواملی است؟

درجه طاسی

تعداد گرافت‌های مورد نیاز

تکنیک مورد نظر

مهارت و تجربه پزشک

هزینه کاشت مو بدون جراحی چقدر است؟

همانطور که گفته شد هزینه کاشت مو بدون جراحی تحت تاثیر عوامل مختلفی است که در بالا ذکر شد. تمامی موارد گفته شده می‌توانند هزینه این کار را افزایش یا کاهش دهند، از طرفی هر تکنیک دارای قیمت خاص خود است که بعضی از آنها اقتصادی و مقرون به صرفه و بعضی دیگر کاملا گران محسوب می‌شوند. اما به طور حدودی می‌توان گفت که هزینه کاشت مو بدون جراحی رقمی بین 15 تا 30 میلیون تومان است. برای مثال روش کاشت مو بدون جراحی با تکنیک FUT در حدود 15 میلیون تومان و روش SUPER FUE در حدود 30 میلیون تومان است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج