امام جمعه تهران: این مذاکره برد_برد است
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبههای دوم نماز جمعه تهران (۱۹ آذرماه)، مذاکره دولت جدید را مذاکره برای رفع تحریمها دانست و گفت: این مذاکره به خلاف گذشته مذاکره برد ـ برد است برخلاف مذاکره قبلی که مذاکره برد ـ باخت بود.
شفقنا: حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه های دوم نماز جمعه تهران( ۱۹ آذرماه)، مذاکره دولت جدید را مذاکره برای رفع تحریمها دانست و گفت: این مذاکره به خلاف گذشته مذاکره برد ـ برد است برخلاف مذاکره قبلی که مذاکره برد ـ باخت بود.
وی افزود: خدا به بندگانش آنچه که باید داده است. نعمات او قابل شمارش نیست. اگر کسی در عمرتان به شما هدیه خوبی بدهد هرگز از یاد نمی برید. خدا این همه به ما محبت کرده و ما باید عاشق خدا باشیم و او را از یاد نبریم و بترسیم از اینکه خدا محبتش را از ما بگیرد و نعمتهایش را از ما بگیرد. این امنیت و این آرامش و این نظام مردمی نعمت خدا است. والله، زیر این آسمان پاکتر، مردمیتر و خدمتگزارتر از این نظام که در راس آن نائب امام زمان هست نداریم. مجلس و دولتی پر تلاش تر و مهربانتر از این عزیزانی که امروز برای شما خدمت می کنند نداریم.
خطیب جمعه تهران گفت: این مسئولان عاشق و بی قرار و مردمی ما، مردمی دارند که تاریخ مانند آنها را ندیده است. فداکاریهایی مانند این ملت و صبری مانند صبر این ملت حتی در صدر اسلام وجود ندارد. ما باید قدر این ملت ما بدانیم. ادارات و مسئولان نظام جمهوری اسلامی از سازمانها و ادارات دولتی، مردم را تحقیر نکنند. نکند جلو میز قاضی مردم احساس شخصیت نکنند. نکند مراجعه کننده به ادارات نگران اهانت باشد. خدا فرموده لقد کرمنا بنی آدم. ما به فرزندان آدم احترام کردیم. نمی گوید ما عادلها و علما را تکریم کردیم. خدا بشر را محترم دانسته و باید مردم به دولت و دولت احترام بگذارند. آن هم چنین مردم و چنین مسئولانی. تقوا هم به ما احترامات ظاهری و هم خدمات به هم را متذکر می شود.
پرستاری شغل عجیبی است
وی ادامه داد: امروز روز میلاد قهرمان عرصه صبر و برجسته ترین چهره مبارزه با نفاق و امینترین فرد برای رساندن امانت شهدا به نسلها است. او هم عارفه و هم عالمه و هم مجاهده و هم صابره و هم حکیمه است. مظهر صفات جمال و جلال است. او بوی انبیا و ائمه معصومین را می دهد. آینه تمام نمای حضرت علی و وارث همه فضائل مادرش حضرت خدیجه است. ما این بانو را آموزگار همه انقلابی ها می دانیم. خانواده شهدا که نسبت به خون شهدا حساسند دل به این حضرت داده اند. به امام زمان خودم و به ملت بزرگوار و به علمدار نهضت این مناسبت را تبریک می گویم.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی صدیقی با اشاره به روز پرستار تصریح کرد: پرستاری شغل عجیبی است. از دیدگاه روایات و سیره ائمه و گفته های بزرگان عارف واصل ما و هم از نظر اظهارات رهبر فرزانه و حکیم و خردمند ما پرستاری جایگاه رفیعی دارد. مرحوم امام فرمودند شغل پرستاری شغلی است که در ردیف برترین عبادات است. عبادتی است که بر فراز عبادات درجه اول است. علامه طباطبایی که «ما ادراک علامه طباطبایی» فرمود حاضرم هفتاد سال عبادتم را با یک شب پرستاری عوض کنم. برای بیان کرامات اینها تقیه می کنم. کرامات اینها از آثارشان و شاگردانشان پیداست. رهبر انقلاب اسلامی فرمودند پرستار هم فرشته رحمت برای بیمار است و هم مددکار پزشک و هم غمگسار بیمار است. پرستاری همیشه مقدس بوده اما در این دوره کرونا، جامعه پزشکی و جامعه پرستاری وارد عرصه جهاد شدند و جزء رزمندگان شدند و شهدایی را تقدیم کردند. ۲۰۰ هزار شهید سلامت در کارنامه شهدایمان ثبت شد. این روز را به همه پرستاران تبریک گفته و از مسئولان درباره توسعه پرستاری و توزیع عادلانه پرستاری توقع داریم.
مذاکرههای قبلی برد باخت بود
وی درباره مذاکره گفت: در این دولت مذاکره مطرح است. این مذاکره پیامی دارد که دولت ولایی و مردمی می خواهد با همه کشورهای دنیا تعامل حکیمانه داشته باشد. اما این مذاکره با سابقه که همهاش وعده گرفتند فرق دارد. نقد دادند و نسیه گرفتند. برد برد نبود. برد باخت بود. اما امروز اهل مذاکره افراد محکم و با مطالعه و با بسته های آماده هستند. این مذاکره برای مذاکره نیست. برای رفع همه تحریمهای استکبار است که این مدت درباره کشور ما اعمال کرده است.
خطیب جمعه تهران ادامه داد: آمریکا در دوره های مختلف به ویژه در زمان ترامپ و قبل از آن در سه جبهه علیه نظام جمهوری اسلامی توطئه کردند. یکی خزانه داری آمریکا بود که تحریمها را آماده می کردند. دوم وزارت امور خارجه بود که با نظارت دولتها را می ترساندند که با ما معامله نکنند. افرادی که این کار را می کردند جریمه ظالمانه می کردند و سوم سازمان سیا بود که از ابتدای انقلاب تا امروز در صدد ناراضی کردن مردم هستند.
وی افزود: اما با راهنمایی رهبر حکیم و بصیرت مردم اینها در هر سه جبهه منفعل شدند و هرگز به این اهداف شوم خود نمی رسند. برای اطمینان عرض می کنیم در این هشت ماهه گذشته هم واردات ۳۸ درصد افزایش داشته و صادرات هم افزایش داشته و فروش نفت رو به توسعه است. هم نفت ما به فروش می رسد و هم واردات و هم صادرات داریم. مقاومت مردم جواب داده و مردم این چند صباح را هم صبر داشته باشند. دولت جدید، دولت عاشقی است و با این همراهی بین دولت و مجلس و قوه قضائیه می شود موفق شد.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی گفت: کم آبی هست. شیطان خواست با این برنامه مردم و دولت را مقابل هم قرار بدهد. حرکتهایی که در جاهایی می شود مطالبه فرزند خانه از پدر خانه است. اما دیدارهایی که سران سه قوه با دانشجویان داشتند دیدیم که به همه پاسخ دادند و گفتند شما فرزندان ما هستید و گله ها را به جان می خریم. مساله آب تنها مساله دولت نیست. در جنگ اگر ملت نبودند دولت نمی توانست اداره کند. امروز جنگ اقتصاد و کم آبی است و همه شما صاحب خانه و صاحبان انقلاب هستید. لذا صاحبان نظر و کسانی که مهارت دارند فکر خود را عرضه کنند.
وی افزود: در شرایطی که همه محرم یکدیگر هستند این مذاکره به پیروزی خطم می شود و ما با پیروزی این مرحله را طی می کنیم.
در جهان کسی جرات حمله به ایران را ندارد
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی، خطیب جمعه تهران در خطبه های اول امروز نماز جمعه، ۱۹ آذرماه گفت: کشور ما برای مقابله با آنها به صنعت نظامی به حد محیر العقولی دست یافت و امروز مقتدرترین کشور در منطقه هستیم و در جهان هم کسی جرات حمله به ما را ندارد.
کاظم صدیقی در خطبه اول نماز عبادی - سیاسی روز جمعه در دانشگاه تهران با اشاره به خطر دشمن درونی و نفسانی گفت: آیا ما برای مبارزه با نفس اماره و خطرات درونی مثل دنیاطلبی، ریاستطلبی و دیگر گناهان، حساب ویژه باز کردهایم؟ تاکید قرآن کریم است که برای مقابله با خطرات درونی هم که قیامت ما را در معرض خطر قرار میدهد، خود را تجهیز کنیم.
وی با اشاره به سوره حمد گفت: در این سوره می گوییم اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ. هدایت ما یک هدایت ابتدایی است و قانون هدایت عمومی عالم شامل حال ما هم شده است. از نظر جسمی و نیازهای طبیعی و دستگاه های گیرنده و فرستنده و نوع ارتباطات را میدانند و مسئولیت خود را ایفا می کند. سلسله اعصاب ما در یک مسیر منظمی به ما سرویس می دهد.
این هدایت عمومی است و ما هم در بعد جسمی از این هدایت برخورداریم. علاوه بر این هدایت خدا یک هدایت تشریعی به صورت موهبتی به ما عطا کرده است. خدا آدرس خود و بهشت، آدرس پیامبر و ائمه اطهار را در اختیار ما قرار داده است. در زیارت عاشورا خطاب به امام حسین می گوییم یا اَباعَبدِاللهِ اِنی اَتَقَرَّبُ اِلَی اللهِ وَ الی رَسُولِهِ وَ …. بین ما و خدا فاصله است. بین ما و مقام رسالت نیز فاصله است. ما آدرس لازم داریم تا به پیامبر وصل بشویم و به امیرالمومنین مرتبط بشویم. امام حسین باب الله و باب المعرفه و باب الجهاد و باب الفضائل است.
برای رسیدن به اینها آدرس لازم داریم. باید این آدرس را پیدا کنیم. این آدرس را خدای متعال با ارسال رسل و انزال کتب در اختیار بشر قرار داده است. خداوند می فرماید: ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فِيهِ هُدىً لِلْمُتَّقِينَ. و در جاهایی هدایت برای ناس است. کسی پرده را انداخته و خورشید به آن نمی رسد. این خودش مقصر است. مثل دین الهی مانند خورشید است که به همه می تابد و کسانی حجاب باطنی دارند و نور هدایت را دریافت نمی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در ادامه اظهار کرد: در مقابل هدایت تشریعی ابتدایی یک هدایت تشریعی پاداشی قرار دارد. از خدا به ما صدایی می رسد که ما را به سوی جانان حرکت دهد تا به خدا برسیم و به توحید ذاتی نائل آییم. در توحید صفاتی متمکن شویم. خدا را ببینیم. خدا ما را صدا زده که بیایید. تعالوا یعنی بالا بیایید. یوسف فطرت شما زندانی است و باید آن را از چاه نفس خود را بالا بکشید.
وی افزود: اگر ما به ندای سفرای الهی و هدایتگران و اطبای اخلاقی لبیک گفتیم و رد پای آنها را در مسیر خود قرار دادیم خدا به ما وعده داده که به ما حیات و زندگی می دهد که با زندگی حیوانی و گیاهی متفاوت است. این زندگی خلیفه الهی و عرشی است.
خطیب جمعه تهران با اشاره به موعظه های آیت الله العظمی بهجت گفت: تعدادی از جوانان از ایشان دریافت کرده بودند که اگر کسی نصف عمر خود را هزینه پیدا کردن مرشدی کند، می ارزد. همه دنبال عارف هستند. امام و آیت الله بهجت عارف بودند. همه عارفان نسبت به رهبر ما ارادت دارند. باید از اینها راه را جستجو کرد. آیت الله بهجت می فرمودند شما راه را پیدا کنید. در خط باشید استاد هم سراغ شما را می گیرد. این هدایت پاداشی است. کسانی که به نماز جمعه می آیند خدا هوای آنها را دارند. ثواب حج نقد آن است و بالاتر از آن مورد کرامت خدا قرار می گیرد.
وی افزود: کسانی که واجبات دینی را عمل کنند خدا نوری را به ما می دهد که آن نور زندگی جدیدی را برای ما پیش می آورد. علمی به ما می دهد که در این تریبونها گیر ما نمی آید.
ارسال نظر