مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون:
روحانیت مظلوم است و مورد تمسخر قرار میگیرد
حجت الاسلام و المسملین محمدرضا تویسرکانی، مسیٔول سازمان بسیج طلاب و روحانیون: «روحانیت مظلوم است و مورد تمسخر قرار میگیرد. تبلیغات علیه روحانیت آن قدر شدید است که حتی دوستان هم سخت باور میکنند اکثریت روحانی زیر خط فقر زندگی میکنند.»
دیده بان ایران: حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون گفت: دوم آذر سال ۵۸ حضرت امام خمینی دستور تشکیل بسیج مستضعفین، شجره طیبهای که منشاء خیر و برکت است را صادر کردند که امروز ۴۲ سال از عمر آن سپری میشود. به تعبیر امام راحل، عرض و طول بسیج، عرض و طول کشور است؛ اولین قشری که در بسیج تشکیل شد، قشر دانشجو و طلبه بود که امام راحل هم از این دو قشر را نام میبرند که امروز نام سازمانی آن، سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون است.
حجت الاسلام تویسرکانی با یادآوری اینکه امروز این سازمان بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر عضو دارد، تصریح کرد: ۶۲ هزار نفر از این تعداد را خواهران طلبه در سطوح مختلف تشکیل میدهند و حدود ۶۰ هزار نفر را طلاب برادر تشکیل میدهند که این تعداد کارشان عمدتاً کارهای هدایتی و بصیرتی، خدمت رسانی و حضور در گروههای جهادی است.
وی با یادآوری خدمات این قشر در ایام مبارزه با کرونا، به حضور اعضای این قشر از بسیج در سازمانها و در کنار بیماران کرونایی اشاره کرد و افزود: در اموری که مردم جرأت حضور نداشتند، مثل تغسیل و تدفین اموات کرونایی، این عزیزان حضور پرشور داشتند و در همین ایام شهدایی را از این قشر تقدیم کردیم.
حجت الاسلام تویسرکانی با تاکید برحضور پرشور طلاب بسیجی در خدمات رسانی ایام کرونا، به فعالیتهای این قشر در فضای مجازی هم اشاره کرد و گفت: امروز هزاران طلبه بسیجی در فضای مجازی در تلاش هستند و رصد فضای مجازی، استخراج شبهات مطرح شده در فضای مجازی و پاسخ به آن، روشنگری و تولید محتوا، از جمله فعالیتهای طلاب بسیجی در این عرصه است.
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون با اشاره به جلسات با افرادی از حوزه علمیه و برخی از دوستانی که در ظرفیت سازی برای حضور روحانیون بسیجی در فضای مجازی مسئولیت دارند، تصریح کرد: عمده کار طلاب بسیجی در سه عرصه هدایتی، معرفتی و اعتقادی و باورهای دینی، روشنگری و بصیرت افزایی، و خدمات رسانی به مردم در قالب گروههای جهادی، مومنان بر مساعدتهایی که جریان انقلابی نسبت به محرومان و مستضعفین دارد، خلاصه میشود.
وی با یادآوری اینکه این سه راس از عرصههای نقش آفرینی این قشر در جامعه است، افزود: در بحث حوزه ها، یک نگاه به درون هم داریم، پاسداری از اندیشهها و گفتمان امامین این انقلاب در حوزههای علمیه، یا به تعبیر مقام معظم رهبری، حوزههای علمی است.
حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی با اشاره به نقشههای دشمنان برای حوزههای علمیه، حوزهها را منشاء انقلاب دانست و تاکید کرد: به طور طبیعی افکار انحطاطی، ارتجاعی، غلط و اندیشههای پوچ، به اسم دین و قرآن و ولایت و اسلام مطرح میشود و شبکههای ماهوارهای زیادی هم در اختیار این نوع اندیشههای انحرافی است که حوزههای علمیه و بسیج طلاب از انقلابی ماندن آن دفاع آگاهانه و عالمانه میکنند.
همایشهای علمی، تشکیل گروههای علمی، گردهمایی هزاران استاد از حوزهها جهت تولید محتوا، ارتباط با مراجع تقلید، از ماموریتهای مهم درون حوزوی بسیج طلاب است که حجت الاسلام تویسرکانی به آن اشاره و تصریح کرد: در عرصه درون، یک بحث دفاع از انقلابی ماندن حوزههای علمیه سراسر کشور است، و دیگری بحثهای علمی، پژوهشی درون حوزههای علمیه است.
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون با اشاره به تقسیم بسیج طلاب به سه بخش اساتید، روحانیون و طلاب، تصریح کرد: بسیج اساتید یعنی نخبگان حوزه علمیه، صاحبان کرسی تدریس، صاحبان قلم و اندیشه، آنهایی که هزاران هزار شاگرد را تربیت میکنند؛ تولید علوم نافع در موضوعات علوم انسانی را به این افراد واگذار کردهایم.
حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی ادامه داد: بسیج طلاب، نیروهای طلبهای هستند که سالهای اول ورود به حوزه را تجربه میکنند که برای آنها فعالیتهای دیگری تعریف شده است.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: بسیج روحانیون، روحانیونی هستند که سطح اول و دوم و سوم را فراگرفته و مسئولیتهایی را بر عهده دارند؛ هر کدام از این بخش ها، متولی یکی از ماموریت هاست، و امروز، آن بخش علمی در حوزهها به بسیج اساتید و نخبگان واگذار شده است، به همین دلیل مستقل از بسیج طلاب است که فعلاً در ۶ استان قم، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، تهران راه اندازی شده؛ اگرچه برای ۳۲ استان برنامه داریم.
وی با تاکید بر اینکه بهترین قشری که درد محرومیت و فقر را چشیده است، طلبه و روحانی است، تصریح کرد: حدود ۲۵۰ هزار طلبه در سطح کشور داریم که از این تعداد، حدود ۱۰ هزار روحانی در سیستمهای مدیریتی کشور حضور دارند. حدود ۲۴۰ هزار طلبه از دولت و دیگر ارگانها حقوق نمیگیرند و با پول شهریه و فعالیتهای تبلیغی زندگی خود را اداره میکنند، با یک حقوق بسیار اندک زندگی میکنند که به نظر من زندگی این افراد واقعاً به معجزه شبیه است، اگرچه آن ده هزار نفر هم حقوق معمولی میگیرند، اما اکثریت طلاب از همین حقوق معمولی هم محرومند و زیر خط فقر زندگی میکنند که شاید خیلی افراد متوجه این نکته نباشند.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: حدود ۶۵ هزار نفر طلبه خواهر بسیجی داریم که این تعداد، در بحثهای اجتماعی اعم از کمک به فقرا و کمکهای مومنانه، گروههای جهادی، مشاوره برای سبک زندگی اسلامی، حضور در مراکز دیگر مثل مهدهای کودک و پایگاههای مقاومت، بسیار فعال اند انصافاً از نیروهایی هستند که بی سر و صدا در حال خدمت به انقلاب اند.
حجت الاسلام تویسرکانی با اشاره به اینکه کل اقشار بسیج داوطلبانه برای شرکت در فعالیتها حضور پیدا میکنند، تصریح کرد: ما حقوق یا مزد به کسی نمیدهیم، خیلی از این افراد به یک مرکز جمع آوری کمکهای مردمی برای بسیج تبدیل میشوند.
وی با یادآوری اینکه بیش از ۵۰۰۰۰ پایگاه مقاومت در سراسر کشور داریم، گفت: اصلا امکان ندارد که بسیج با بودجه دولتی اداره شود؛ و لذا در بحثهای تربیتی و تبلیغ سبک زندگی و کمک به محلات حاشیه نشین، طلاب خواهر بیشتر است و معمولاً خواهران هر کجا فرصت پیدا میکنند، بهتر عمل کرده و نقش آفرینی شان بیشتر و با کیفیتتر است.
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون خطاب به مسئولین کشور گفت: مسئولین باید برای حل مشکلات گوناگونی که در کشور وجود دارد، و این مشکلات هم عمدتاً محصول عدم توجه به سیاستهای انقلاب و دستورات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) و برنامههای مصوب قانونی کشور است ، از نیروهای کارآمد، فعال، خلاق، مخلص و جهادی که فراوان است استفاده کنند.
وی عدم استفاده از ظرفیت عظیم بسیج را به یک نوعی کفران نعمت دانست و تاکید کرد: در عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی همه عرصههای موجود در یک جامعه که اقیانوس بیکران است و دولت انقلابی با استفاده از این نیروی عظیم و مخلص، به راحتی میتواند مشکلات کشور را حل کند.
حجت الاسلام تویسرکانی گفت: من به عنوان یک بسیجی، از این همه سختی معیشت، و گرفتاریهایی که مردم دارند، غصه میخورم.ای کاش مسئولین به تدابیر مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) عمل میکردند ؛ هر ضربهای که میخوریم، از عدم تبعیت از ولایت است هر کجا که موفق بودیم، مثل موفقیت نیروهای مسلح، به دلیل تبعیت محض از ولایت بوده است.
وی با اشاره به کارآمدی اقتصاد مقاومتی و عدم اجرایی شدن آن در جامعه، تصریح کرد: بسیج میتواند اقتصاد مقاومتی را در کشور پیاده، و سبک زندگی اسلامی را نهادینه کند و برای تحقق ۷ عرصه بیانیه گام دوم در علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، در اقتصاد و عدالت، مبارزه با فساد و مرزبندی با دشمن در عرصه استقلال و آزادی میتواند زمینه سازی کند.
ارسال نظر