گوشت مصنوعیِ چاپ شده میل دارید؟
در چهار شهر لندن، آمستردام، برلین و تل آویو گوشت جدیدی عرضه شد که در تولید آن از هیچ حیوانی استفاده نشده است.
برترینها: در چهار شهر لندن، آمستردام، برلین و تل آویو گوشت جدیدی عرضه شد که در تولید آن از هیچ حیوانی استفاده نشده است.
به گزارش گاردین، قهرمان لندنی شرکت سازنده این گوشت، سرآشپز مشهور مارکو پیر وایت است.
بن بارلت، آشپز با مهارت در باربیکیو گفت: من از روی مزه، بافت و ظاهر نظر میدهم. تاکنون محصولات بیمزه و کسلکننده گیاهی زیادی را چشیدهام و ناگهان با این استیک روبهرو شدم که به آن نمره ۱۰ از ۱۰ تعلق میگیرد.
مولکولهایی که مزه استیک گاو یا بره را پدید میآورند، کم اما بسیار قدرتمندند. این استیک گیاهی بیشترین شباهت را به مزه این مولکولها دارد.
نظر کاربران
پ)))(۹-؛
این که خوراکه ایرانه ولی ایشالله ۲۰۰ ساله دیگه میاد ایران
عجبب
همش چرته
به احتمال زیاد تو ایران از گوشت حیوانی قیمتش بیشتر میشه
خیلی عالیه دیگه حیوانات بیچاره رو نمی کشند
امیدوارم روزی برسد که هیچ حیوانی برای خورده شدن توسط انسان کشته نشود و انسان از گوشتهایی که در کارخانه ها تولید میشوند استفاده کنند. البته صنعت عظیم دامپروری که هزاران میلیارد دلار گردش مالی دارد تا سالها در مقابل این فناوری خواهد ایستاد
برای محیط زیست بسيار عالی هست