غذاهایی که خونتان را به جریان میاندازد
مصرف برخی از مواد غذایی، گردش خون را بهبود بخشیده و باعث میشود شما زندگی فعالتری داشته باشید.
ایرنا: زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی میشوند، خونرسانی به درستی به اندامها صورت نمیگیرد.
به گزارش readersdigest، در نتیجه این وضعیت فرد دچار احساس سوزش، کرختی یا گرفتگی عضلانی میشود. با این حال مصرف برخی از مواد غذایی، گردش خون را بهبود بخشیده و باعث میشود شما زندگی فعالتری داشته باشید:
شکلات تیره: کاکائوسرشار از آنتی اکسیدانهایی است که فشار خون و کلسترول خون را کنترل میکنند و جریان خون را بهبود میبخشند.
زردچوبه: زردچوبه منبع مفیدی برای حفظ سرخرگها در برابر لخته شدن خون است. مصرف زردچوبه به همراه فلفل سیاه، جذب آن را موثرتر میکند.
آب چغندر: نوشیدن آب چغندر یک روش بسیار خوب برای بهبود گردش خون است. برخی تحقیقات نشان میدهند که نوشیدن روزانه یک تا دو فنجان آب چغندر فشار خون را در افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند کاهش داده و به کسانی که به بیماری شریانی محیطی مبتلا بوده و راه رفتن برایشان مشکل و با درد همراه است٬ کمک میکند تا بتوانند با راحتی بیشتری راه بروند.
ماهی سالمون: کمبود اسیدهای چرب امگا۳ گردش خون را ضعیف میکند. امگا۳ موجود در ماهیهایی مثل سالمون ترکیبات طبیعی دارد که خون را رقیق کرده و اثر ضد لخته شدن خون دارند.
تربچه: این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مثل پتاسیم است که به حفظ فشار خون در محدوده طبیعی و افزایش گردش خون٬ کمک میکند. در هر نصف فنجان تربچه ورقه شده ۱۳۵ میلی گرم پتاسیم وجود دارد که فشار خون رو پایین میآورد.
جوانه بروکسل: جوانه بروکسل و سایر مواد غذایی که منبع ویتامین ث هستند مثل بروکلی، گاوا، پرتقال و توتها همگی به گردش بهتر خون کمک میکنند. ویتامین ث یک آنتی اکسیدان است که با اثر بر روی آستر سلولهای سرخرگها به گشاد شدن آنها کمک میکند. در نتیجه جریان خون با سهولت بیشتری انجام میشود.
سیر: مصرف سیر از مسدود شدن سرخرگها جلوگیری میکند. توصیه میشود که روزانه دو تا سه حبه سیر بخوریم.
ارسال نظر